Belépés
Bemutatták a Debrecen-városkártyát
... felhasználói kör.
A Debrecen-városkártya az országban egyedülállóan személyazonosításra is alkalmas lehet, mert a Belügyminisztérium informatikai hátterére támaszkodik - jelezte a polgármester.
Hajzer Károly, a Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkára azt mondta, az országban Debrecenben sikerült először megvalósítani olyan városkártyát, amely a legkorsze...
2020-05-27 15:13:13
Az Ipoly-menti vasút megmaradását kérik nyugat-nógrádi polgármesterek
... helyettesítenék.
A városvezető hozzátette: az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkárságának írt leveléhez csatlakozott a térség 16 polgármestere.
Ha átmeneti intézkedésről van szó, garanciát kérnek az éves menetrend szeptemberi visszaállítására - mondta -, illetve kérik az önkormányzatok által elfogadott 2020/2021. évi menetre...
2020-05-27 15:12:30
A párizsi fellebbviteli bíróság megerősítette a Balkany házaspár börtönbüntetését
... ítéletben kimondott teljes vagyonelkobzást is.
A házaspár 1983 óta a közelmúltig megszakítás nélkül irányította a francia főváros egyik elegáns elővárosát: Patrick Balkany volt a polgármester, a felesége pedig az első helyettese.
A házaspárnak öt nap áll rendelkezésre ahhoz, hogy a semmítőszékhez forduljon fellebbezésért. Isabelle Balkany ügyvédje, Pierre-Olivier Sur "a...
2020-05-27 14:22:32
Koronavírus - Párbeszéd: Orbán Viktor fejezze be a politikai bosszúhadjáratot!
...
V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere online sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a Párbeszéd önkormányzati politikusai az utóbbi hónapokban a szokásos feladataik ellátása mellett a koronavírus-járvány elleni védekezést is szervezték.
Eközben hetente érkeztek arról hírek, hogy a kormány a járványra hivatkozva milyen forrásokat von el az önkormányzatoktól - tette h...
2020-05-27 13:52:15
Fidesz-KDNP: csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc
... kerülhet Miskolc, a Fidesz-KDNP városi frakciója hetekkel ezelőtt figyelmeztette Veres Pál (Függetlenek SZIVE-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik -LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város) polgármestert és "a város vezetésére alkalmatlan csapatát", hogy ha így megy tovább, akkor Miskolc nem kerülheti el a csődöt - mondta Hollósy András.
A kormánypárti politikus úgy fogalmazott:...
2020-05-27 13:22:04
Elkezdődik a nyíregyházi futballutánpótlás-edzőközpont tervezése
... elmondta, a fejlesztés előkészítésére, valamint a megvalósíthatósági tanulmányra kormányhatározatban csaknem 300 millió forintot biztosított a kabinet.
Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere arról beszélt, a szabolcsi nagyvárosban folytatódik az önkormányzat sportinfrastruktúra-fejlesztési programja. Ennek lépéseiként teljesen felújították a korábbi Bujtosi Szabadidő Csarno...
2020-05-27 13:12:19
Koronavírus - Moszkva készen áll a járványügyi korlátozások lazítására
... digitális forgalmi engedélyhez kötik a közlekedést. A halottak száma az orosz fővárosban szerdára 73-mal 2183-ra, a gyógyultaké 5839-cel 67 456-ra nőtt.
Anasztaszija Rakova moszkvai polgármester-helyettes közölte, hogy a fővárosiak szerdától 30 rendelőben jelentkezhetnek be ingyenes antitestszűrésre és két hétre előre foglalhatnak időpontot.
Oroszországban az igazolt Cov...
2020-05-27 11:51:50
A játékra és a vidámságra épülő tematikával készül az új évadra az egri Gárdonyi Géza Színház
... stúdiószínpadon egy Beethoven V. szimfóniájára készült táncjátékkal és szeptember 23-27. között a IX. Egri Stúdiószínházi Táncfesztivállal várja a nézőket - sorolta az igazgató.
Eger polgármestere, Mirkóczki Ádám a társulati ülésen elmondta: idén a város mintegy 250 millió forintot szán saját költségvetéséből a színház működésének támogatására. A színház ennek mintegy 60 száz...
2020-05-26 21:33:33
Koronavírus - Eldobott gumikesztyűk és maszkok szennyezik a Földközi-tengert
... fogják büntetni azokat, akik maszkokkal, kesztyűkkel, fertőtlenítőszerek palackjaival szennyezik a környezetet, 500 euró büntetést szabhatnak ki rájuk - jelentette be Virginia Raggi polgármester hétfőn.
A közterületek tisztaságáért felelős vállalat egyre több ember ellen emel panaszt, mert az ilyen eldobható védőeszközöktől egyszerűen a utcán szabadul meg. "Ezt a magatartást ...
2020-05-26 17:02:57
Fidesz: Pikó vállalja a felelősséget a döntéseiért!
... "minden alapot nélkülöz", hogy ő közszolgálati lakásokat vett volna el a kerületi egészségügyi dolgozóktól, rendőröktől, tűzoltóktól.
Ezzel szemben az igazság az, hogy Józsefváros polgármestere április 6-án egyszemélyben döntött 60 darab közszolgálati célú lakás kijelölésének megszüntetéséről - olvasható.
Felszólították a polgármestert, ha szerinte ez nem igaz, akkor "ne...
2020-05-26 16:42:50
1 2 3 ................1681 1682 .........2522 2523 ........3362 3363 3364 
Címkék: Orbán Viktor, Gárdonyi Géza Színház, Hajzer Károly, Technológiai Minisztérium, Patrick Balkany, Isabelle Balkany, Pierre-Olivier Sur, Naszályi Márta, Veres Pál, Függetlenek SZIVE-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk, Hollósy András, Kovács Ferenc, Bujtosi Szabadidő Csarno, Anasztaszija Rakova, Beethoven, Egri Stúdiószínházi Táncfesztivállal, Mirkóczki Ádám, Virginia Raggi, párizsi fellebbviteli, politikai bosszúhadjáratot, járványügyi korlátozások, vidámságra épülő, egri Gárdonyi, országban egyedülállóan, országban Debrecenben, városvezető hozzátette, éves menetrend, önkormányzatok által, házaspár 1983, közelmúltig megszakítás, francia főváros, felesége pedig, első helyettese, semmítőszékhez forduljon, utóbbi hónapokban, szokásos feladataik, járványra hivatkozva, város vezetésére, kormánypárti politikus, fejlesztés előkészítésére, szabolcsi nagyvárosban, korábbi Bujtosi, halottak száma, orosz fővárosban, gyógyultaké 5839-cel, fővárosiak szerdától,
© 2013 TVN.HU Kft.