Belépés
Szijjártó: Debrecen az első számú beruházási célpont Közép-Európában
... hozzá.
A külgazdasági miniszter ismertetése szerint Magyarországon 1700 amerikai vállalat 105 ezer, többségében magyar embert foglalkoztat.
Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere azt mondta: az NI 18 évvel ezelőtti letelepedésével a gazdaságfejlesztés területén új korszak kezdődött, és a cég sikertörténete igazolta, hogy Debrecen képes kiszolgálni a legmagasab...
2019-11-14 22:13:22
Krónika 1. rész (napirend előtt: gyásznap, mentelmi ügy, Fővárosi Közgyűlés)
... amellyel hivatalosan is vége lesz Budapest kilenc éve tartó "elnyomásának". A közgyűlés olyan fontos határozatokkal kezdi meg munkáját, amelyek megmutatják, hogy Karácsony Gergely főpolgármester egy emberséges és élhető jövőt kínál a budapestieknek - mondta, hozzátéve: klímavészhelyzetet hirdetnek, megtiltják a rabszolgatörvény alkalmazását a fővárosi intézményekben, megkezdik az ...
2019-11-04 15:21:23
Schanda Tamás: tíz év alatt 36 milliárd döntő részben elektromos buszokra
... közlekedés piacára is" - jelezte, megjegyezve, hogy a jövőben folyamatos innovációval kívánják kiszolgálni a lakosság mobilitási igényeit.
Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere utalt rá, hogy az elmúlt öt évben jelentősen átalakult a város ipara, s meghatározóvá vált a járműipar. Reményét fejezte ki, hogy a város a jövőben a hazai autóbuszgyártás meghatározó térsé...
2019-10-12 17:34:22
Szelet a vitorlába! - Pályaválasztási kiállítás Debrecenben
... évfolyamos diákjai is ott vannak a standoknál, ők azok ugyanis, akik a leghitelesebben tolmácsolhatják szakmájuk szépségeit a fiatalabb diákoknak.
Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere a kiállítást megnyitó beszédében jelezte, hogy a háromnapos rendezvényen a debreceni oktatási- és szakképzési rendszer teljes palettájával találkozhatnak az érdeklődők.
Jelezte...
2019-10-09 13:32:22
Guller Zoltán: jó ütemben haladnak a turisztikai fejlesztések Szolnokon
... csak az előnyeit lássák a turistaszám növekedésének, ezért mint mondta, minden fejlesztésnél tekintettel vannak a lakosok érdekeire.
Bejelentette, hogy Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere (Fidesz-KDNP) kezdeményezésére 100 millió forint támogatást adnak még ebben a hónapban a városnak a szabadstrand további fejlesztésére.
Kitért arra, hogy a turizmus és vendéglátás a ...
2019-10-03 14:58:30
Klaus Iohannis államfővel ünnepelték Kolozsváron a román nyelvű egyetemi oktatás centenáriumát
... mint tízezer diák és tanár vett részt a Babes-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) elől indult, a város főteréig tartó felvonuláson, ahol a hat kolozsvári állami egyetem rektorai, Kolozsvár polgármestere, Kolozs megye önkormányzati elnöke, végül pedig Klaus Iohannis köszöntötte a tanévkezdőket.
Az államfő beszédében társadalmi aktivitásra biztatta a diákokat. Elmondta: a diákélet n...
2019-09-30 14:51:31
Clara Janés Nadal kapta a Janus Pannonius Nemzetközi Költészeti Nagydíjat
... műfordítói életművéért. 2002-ben a XII. Jime Gil de Biedma-díjban, az egyik legrangosabb spanyol irodalmi kitüntetésben részesült.
Páva Zsolt, (Fidesz-KDNP), a baranyai megyeszékhely polgármestere a pécsi Janus Pannonius Múzeum Csontváry Múzeumában rendezett eseményen azt mondta, hogy a díj névadója géniusz volt.
Janus Pannonius amellett, hogy kiváló költő, püspök, egyb...
2019-09-28 22:27:23
Önkormányzat 2019 - Karácsony Gergely együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Szolidaritás Mozgalommal
... változást akaró pártok között.
A politikus a megállapodásról azt mondta, hogy egy szabad, szolidáris és zöld Budapest létrehozására szövetkeztek.
A hétvégén bemutatott főpolgármester-jelölti programjának egyes pontjaira visszautalva emlékeztetett, hogy a fűtési szezon idejére legalább húszezer forintos támogatást ígért a nyugdíjasoknak és a rászoruló kisgyermekes családo...
2019-09-23 16:01:37
Semjén Zsolt: a legmagasabb kategóriában válik elismert egyházzá az EMIH
... és Izrael-ellenes politikát folytassanak. Magyarország kormánya minden típusú antiszemitizmussal szemben fellép" - szögezte le Semjén Zsolt.
Verseghi-Nagy Miklós (Fidesz-KDNP) polgármester ünnepi beszédében arról szólt, hogy Szentendre igazi befogadó városként viselkedett a történelem folyamán ideérkező sok kultúrával, befolyással, amelyek mind színesítették, gazdagították. Ú...
2019-09-22 21:32:39
Felavatták Illovszky Rudolf szobrát a róla elnevezett stadionnál
...
Az ünnepségen Tóth József, a XIII. kerület polgármestere azt mondta, Illovszky Rudolf szellemisége, felfogása, életútja követendő példa lehet mindenki számára.
"Egy szoboravatás alkalom a múltba nézésre. Illovszky a kerület egyik első díszpolgára, győzelemcentrikus, szorgalmas, munkamániás és szigorú ember volt, aki ugyanakkor mindig következetesen kiállt a döntései mell...
2019-09-18 18:51:45
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Schanda Tamás, Guller Zoltán, Klaus Iohannis, Clara Janés Nadal, Janus Pannonius Nemzetközi Költészeti Nagydíjat, Karácsony Gergely, Magyar Szolidaritás Mozgalommal, Semjén Zsolt, Felavatták Illovszky Rudolf, Papp László, Szalay Ferenc, Babes-Bolyai Tudományegyetem, Jime Gil, Páva Zsolt, Janus Pannonius Múzeum Csontváry Múzeumában, Janus Pannonius, Verseghi-Nagy Miklós, Tóth József, Illovszky Rudolf, első számú, turisztikai fejlesztések, román nyelvű, legmagasabb kategóriában, róla elnevezett, külgazdasági miniszter, közgyűlés olyan, rabszolgatörvény alkalmazását, fővárosi intézményekben, jövőben folyamatos, lakosság mobilitási, város ipara, hazai autóbuszgyártás, leghitelesebben tolmácsolhatják, fiatalabb diákoknak, kiállítást megnyitó, háromnapos rendezvényen, debreceni oktatási-, előnyeit lássák, turistaszám növekedésének, lakosok érdekeire, szabadstrand további, város főteréig, államfő beszédében, egyik legrangosabb, baranyai megyeszékhely, pécsi Janus,
© 2013 TVN.HU Kft.