Belépés
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
... Centrum-birodalom több kerületben is érintett volt parkolós csalásokban. Bár sokáig úgy tűnt, hogy Kupperék parkolópályára kerülnek, nem így lett. Legutóbb Horváth Csaba, Zugló szocialista polgármestere akart tőlük parkolóórákat venni, a botrány hatására azonban úgy tűnt, kénytelen volt meghátrálni. Csakhogy pár hónappal később érkezett a hír: az MSZP-s polgármester 278 millió for...
2020-07-04 22:00:11
Koronavírus - Meghosszabbíthatják a korlátozásokat az angliai Leicesterben
... a szállodák, a múzeumok, a turistalátványosságok, a fodrászatok, és lazítani lehet az emberek közötti kötelező távolságtartást előíró szabályt is.
A 330 ezer lakosú Leicester polgármestere, Sir Peter Soulsby azonban a BBC közszolgálati rádió hétfői hírműsorában elmondta: az angliai közegészségügyi hatóság (Public Health England, PHE) hétfő hajnalban email-üzenetben átküldött ...
2020-06-29 15:14:37
Kigyulladt egy iparihulladék-lerakó Norilszk közelében
... betonalapjának megsüllyedése okozhatta, amihez szakértői vélemények és sajtójelentések szerint hozzájárult a korábban örökké fagyott talaj olvadása. A történtek miatt eljárás indult Norilszk polgármestere, a hőerőmű több vezetője és a környezetvédelmi felügyelet (Roszprirodnadzor) egyik ellenőre ellen.
A Greenpeace környezetvédő mozgalom szerint a norilszki volt a legsúlyosa...
2020-06-29 12:32:02
Rekordalacsony részvétellel zárult a francia önkormányzati választások második fordulója
... jobboldalról érkezett miniszterelnököt, Edouard Philippe-et a normandiai Le Havre-ban 59 százalékos támogatottsággal választották meg polgármesternek, amelynek kormányfői kinevezése előtt is polgármestere volt.
A pár napon belül várható kormányalakítás egyik nagy kérdése, hogy a koronavírus-járványt követően szociális fordulatra készülő Emmanuel Macron államfő megtartja-e a ...
2020-06-28 21:41:12
Újabb környezetkárosító incidens történt Norilszk környékén
... betonalapjának megsüllyedése okozhatta, amihez szakértői vélemények és sajtójelentések szerint hozzájárult a korábban örökké fagyott talaj olvadása. A történtek miatt eljárás indult Norilszk polgármestere, a hőerőmű több vezetője és a környezetvédelmi felügyelet (Roszprirodnadzor) egyik ellenőre ellen.
A Greenpeace környezetvédő mozgalom szerint a norilszki volt a legsúlyosab...
2020-06-28 19:20:57
Alacsony a részvétel a francia önkormányzati választások második fordulójában
... szerint az alacsony részvételnek ugyanakkor nem kizárólag a járványtól való félelem az oka, hanem a sajátos politikai helyzet is.
Összességében - függetlenül a pártkötődéstől - a polgármesterek pozícióban hagyása jellemezte az első fordulóban a választói tendenciát, akik viszont nem köthetők a jelenlegi, Emmanuel Macron államfő által alapított kormánypárthoz, amely az előző, ...
2020-06-28 14:40:02
Átadták a kápolnából kialakított bábszínházat Kaposváron
...
Szita Károly (Fidesz-KDNP), a somogyi megyeszékhely polgármestere a kulcsok átadásakor arra emlékeztetett, hogy a Vaszary parkban álló teátrum része a Kaposi Mór Oktató Kórház 2,8 hektáros egykori déli tömbjének, amelyet az önkormányzat 5,2 milliárd forintos beruházással kulturális, vállalkozási és szabadidős célra hasznosít.
"Itt pár esztendővel ezelőtt még romos épület...
2020-06-27 20:12:52
Másfél milliárd forint ráfordítással épül kerékpárút a Mura folyó mentén
... hozzá.

Kitért arra is, hogy a Zalaerdő kisvasút- és a szálláshely-fejlesztési beruházásai tovább erősítik a térség turisztikai vonzerejét.
Polgár Róbert Murakeresztúr független polgármestere elmondta: a Mura-program részeként megvalósuló fejlesztés hosszútávon is nagy lehetőséget jelent a településnek.
A Murakeresztúr mellett épülő bicikliútról leágazások v...
2020-06-27 15:51:47
Fidesz-KDNP: rendkívüli jogkörével visszaélve döntött Eger polgármestere a Senator ház eladásáról
...
Oroján Sándor hangsúlyozta: "a helyi Fidesz-KDNP-frakciószövetség minden eszközzel igyekszik megakadályozni a város egyik ékszerdobozának, jelképének, családi ezüstjének kiárusítását, Eger privatizációpárti polgármesterének ámokfutását". A 300 éves, műemléki környezetben és műemléki védettség alatt álló Senator házat meg kell tartani a város, az egri emberek tulajdonában, ehh...
2020-06-26 15:32:26
ITM: 3200 milliárd forintból valósulnak meg útfejlesztések 2024-ig
... vízelvezetést építették ki, összekötő utakat és járdát alakítottak ki az egykori rajkai határátkelő épületénél, emellett beüzemelték az üzemi hírközlési rendszert.
Kiss Vince...
2020-06-26 14:42:14
1 2 3 ................796 797 ........1194 1195 .........1591 1592 1593 
Címkék: Legutóbb Horváth Csaba, Peter Soulsby, Public Health England, Edouard Philippe-et, Emmanuel Macron, Szita Károly, Kaposi Mór Oktató Kórház, Polgár Róbert Murakeresztúr, Oroján Sándor, Kiss Vince, angliai Leicesterben, francia önkormányzati, kápolnából kialakított, botrány hatására, emberek közötti, angliai közegészségügyi, korábban örökké, történtek miatt, hőerőmű több, környezetvédelmi felügyelet, norilszki volt, alacsony részvételnek, járványtól való, sajátos politikai, polgármesterek pozícióban, első fordulóban, választói tendenciát, somogyi megyeszékhely, kulcsok átadásakor, térség turisztikai, város egyik, egri emberek, egykori rajkai, üzemi hírközlési, környezetvédelmi, roszprirodnadzor, polgármesterének, miniszterelnököt, támogatottsággal, frakciószövetség, sajtójelentések, kormányalakítás, ékszerdobozának, közegészségügyi, polgármesternek, távolságtartást, parkolópályára, rekordalacsony, pártkötődéstől, megakadályozni, korlátozásokat, kormánypárthoz, betonalapjának, útfejlesztések,
© 2013 TVN.HU Kft.