Belépés
Tökéletesen véd a vírustól az FFP2-es maszk
... textilt hord, míg más például FFP2-t. Budapesten a Hegyvidéki Önkormányzat hétfőtől elrendelte az FFP2-es maszk viselését. A hét elejétől már csak ezzel lehet belépni a XII. kerületi Polgármesteri Hivatalba. Akinek ilyen nem áll rendelkezésére, annak belépéskor biztosít az önkormányzat.

[A vendég sebészi maszkot visel, ami nem zár teljesen, a fodrász viszont FFP2-t hord...
2021-03-14 20:30:01
Simon Zsuzsanna tanulmánya - 30 éve szabadon emlékév
... felajánlásából.
Érdekesség, hogy 1990-ben a taxis blokád miatt egy meghívott se jött le Mosonmagyaróvárra október 26-án. Egyedül Orbán Viktor a FIDESZ frakcióvezetője repült helikopterrel a városba, ahol a Polgármesteri Hivatal erkélyéről mondott beszédet. Holott az Ő neve a meghívóra utólag lett rábélyegezve.
Az így elkészült emlékhelyen a Jézus levétele a keresztről (G...
2020-08-16 05:32:15
Szigethyről utoljára
Tegnap volt Szigethy Attila megemlékezés Kapuváron.
Telefonáltam délelőtt a polgármesteri hivatalba.
Ott mondta a titkárságvezető, hogy lesz és, hogy felteszik majd a város honlapjára is a meghívót. Persze máig se tették.
Így én se tudtam feltenni az '56-os oldalaimra.
Hol van már a Budai Imre alpolgármester gondos szervezése! Isten nyugosztalja!
Akkor mi...
2020-08-13 05:42:53
Százszázalékos lett három napelempark pályázati támogatása Pécsen
... partnere, a kormányon múlik Pécs zöldebbé tétele, előre haladása a klímavédelemben és a kormányon múlt az elektromos buszpark beszerzésének százszázalékos támogatása is.
A pécsi polgármesteri hivatal a témában kiadott közleményében azt írta, hogy a napelemparkprojekt eredetileg százszázalékos európai uniós támogatással valósult volna meg, ám miután az új városvezetés a beruhá...
2020-08-04 12:21:44
Képzőművészeti galéria nyílik Zalaegerszeg belvárosában
...
A zalaegerszegi kortárs képző- és iparművészek régi igénye és törekvése volt a galéria létrehozása, amely a műtárgyak bemutatása mellett a szakmai és a műhelymunkákra is lehetőséget ad - mondta el Müller Imre, a program ötletgazdája az újonnan kialakított galériában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.
A festőművész felidézte, hogy idén jelent meg a zalaegerszegi képző...
2020-07-30 14:43:04
Lángba borult a Nantes-i székesegyház egy része
... is.
A tűzoltók közlése szerint a tűz a székesegyház belsejében ütött ki. A helyszínre hatvan tűzoltót vezényeltek. A legfrissebb hírek szerint sikerült lokalizálni a tüzet.
A polgármesteri hivatal egy tisztviselője, aki neve elhallgatását kérte, elmondta, hogy a Szent Péter és Szent Pál-székesegyházban reggel csaptak fel a lángok, 7.44-kor érkezett a riasztás, háromnegye...
2020-07-19 16:48:12
Bogdán Lászlót gyászoljuk
... elérése, az egyenlő tisztelet munkával és emberi nagysággal, mindenek előtt a JÓSÁG-gal (lasipe) kivívása.

A gyászmisére 2020. július 24. napján, pénteken 10 órakor a cserdi polgármesteri hivatal mögötti téren kerül sor, majd 11 órakor helyezzük Őt örök nyugalomra a cserdi temetőben. Azt követően közösségi megemlékezést tartunk, melyen a felkért Barátok beszélnek. Minde...
2020-07-18 07:05:09
Letartóztatták a mátyusi polgármesteri hivatalba betörő két férfit
...
Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a gyanúsítottak a hivatalból két számítógépet, számítástechnikai eszközöket és szeszes italokat loptak el, amelyeket egy helyi ingatlanban elrejtettek, majd később visszamentek és tüzet gyújtottak az irodában.
Ezután a betörtek a helyi könyvtárba is, ahonnan szint...
2020-07-14 18:12:51
Úzvölgyi katonatemető - Jogerős ítélet kötelezi Bákó megye prefektusát a temetőre vonatkozó iratok kiadására
... (Dormánfalva) hamis iratok alapján kebelezte be a temetőt, és fontos bizonyítékot képezhetnek az Úzvölgye kapcsán elindított 12 per mindegyikében.
Borboly Csaba elmondta: a dormánfalvi polgármesteri hivatalban kezdte az adatigénylést, és olyan iratokat bocsátottak rendelkezésére annak a bizonyítására, hogy a Bákó megyei település már 2001-ben leltárba vette a temetőt, amelye...
2020-07-14 17:02:44
Jelentős fejlesztések készültek el a Magyar falu program keretében Sajóbábonyban
...
A programban teljesen megújult egy csaknem 240 méteres útszakasz és kicserélték a polgármesteri hivatal teljes villamossági hálózatát. Jutott pénz járdarekonstrukcióra és a Szivárvány óvoda belső parkjának felújítására is, emellett az óvodát modern játszóeszközökkel is felszerelték.
Gyopáros Alpár elmondta: a Magyar falu programot 2018-ban hirdette meg a kormány, célja a...
2020-07-07 14:21:39
1 2 3 .......................146 147 ............219 220 ............291 292 293 
Címkék: Simon Zsuzsanna, Bogdán Lászlót, Hegyvidéki Önkormányzat, Polgármesteri Hivatalba, Egyedül Orbán Viktor, Polgármesteri Hivatal, Szigethy Attila, Budai Imre, Müller Imre, Szent Péter, Szent Pál-székesegyházban, Resán Dalma, Nyíregyházi Törvényszék, Borboly Csaba, Gyopáros Alpár, mátyusi polgármesteri, temetőre vonatkozó, vendég sebészi, fodrász viszont, taxis blokád, meghívóra utólag, polgármesteri hivatalba, város honlapjára, kormányon múlik, kormányon múlt, elektromos buszpark, pécsi polgármesteri, témában kiadott, zalaegerszegi kortárs, galéria létrehozása, műtárgyak bemutatása, program ötletgazdája, újonnan kialakított, festőművész felidézte, zalaegerszegi képző, tűzoltók közlése, székesegyház belsejében, helyszínre hatvan, legfrissebb hírek, polgármesteri hivatal, egyenlő tisztelet, gyászmisére 2020, cserdi polgármesteri, cserdi temetőben, felkért Barátok, helyi ingatlanban, helyi könyvtárba, dormánfalvi polgármesteri, programban teljesen, óvodát modern, székesegyházban, titkárságvezető,
© 2013 TVN.HU Kft.