Belépés
Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete
...
Kovács Mirella közölte: a polgármesterrel együtt tizenkét tagú testület hétfői ülésen jelen lévő mind a tizenegy tagja megszavazta a feloszlásról szóló előterjesztést, amelyet Pávkovics Gábor alpolgármester (Fidesz-KDNP) nyújtott be.
A jogszabályok értelmében - ismertette a jegyző - a helyi választási bizottság dönt új választás kiírásáról, amelyet a hétfői testületi ülé...
2020-07-06 15:11:50
Lengyel elnökválasztás - Duda megtiltaná azonos nemű pároknak az örökbefogadást
... bocsátható zárószavazásra.
Lengyelországban vasárnap tartják az elnökválasztás második fordulóját, amelyben az első fordulót megnyerő, konzervatív Andrzej Duda a jelenlegi varsói polgármesterrel, Rafal Trzaskowskival mérkőzik meg. Trzaskowski a jobbközépnek tartott Polgári Platform liberális szárnyához tartozik.
Duda alkotmánymódosító kezdeményezésének szombati bejelenté...
2020-07-06 14:32:09
Miniszteri biztos: az ázsiai piacok kiszámíthatók
... aláhúzta, a koronavírus-járvány idején Magyarország számára előnyt jelent, hogy élelmiszeripari cégei végig termeltek.
A miniszteri biztos a találkozón Görgényi Ernő (Fidesz-KDNP) polgármesterrel és Daka Zsolt ügyvezető igazgatóval egy új, szárazáru feldolgozó-, csomagoló- és szeletelőüzem építéséről is tárgyalt, mint mondta, ezzel kapcsolatban is egy stratégiát szeretne látn...
2020-06-10 15:13:10
Koronavírus - Gulyás: Karácsony Gergely tegye egyértelművé az álláspontját! (1. rész)
... abban állapodtak meg, hogy vagy még májusban, vagy legkésőbb júniusban újra ülésezhet a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa.
Gulyás Gergely megjegyezte, ő is találkozott több polgármesterrel, köztük Szita Károly kaposvári polgármesterrel, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével, továbbá Debrecen, Székesfehérvár, Nyíregyháza és Zalaegerszeg polgármesterével.
Budapestre...
2020-05-07 13:21:48
Nagyváradon leleplezték ifjabb Rimanóczy Kálmán építész egész alakos szobrát
... Rimanóczy Kálmán születésének a 150. évfordulójára tervezték a szoboravatást, de a járványügyi korlátozások miatt le kellett mondaniuk az ünnepi ceremóniáról. Így pénteken Ilie Bolojan polgármesterrel ketten távolították el a leplet a szoborról és meg is koszorúzták a műalkotást.
Az életnagyságúnál nagyobb bronzszobor a nagyváradiak által Barátok templomaként ismert váradola...
2020-05-01 13:41:47
Koronavírus - Jutalmat kapnak a fővárosi fenntartású idősotthonokban dolgozók
... Pétert, a XIX. kerület szocialista polgármesterét választják meg.
Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere február végén lépett át az MSZP-ből Kiss László III. kerületi polgármesterrel együtt a Demokratikus Koalícióba. Szaniszló Sándor február 26-án azzal magyarázta átlépését, hogy polgármestersége első száz napja után azt tapasztalta, egyre több helyi választó türelm...
2020-04-30 21:54:20
Romániában a parlament akar dönteni a kormány helyett az önkormányzati választások időpontjáról
... parlamenti többség törvénytervezete szerint már nem a kormány, hanem a parlament tűzné ki a választások időpontját. A PNL szerint a végrehajtó hatalom jogkörének csorbítása a legtöbb polgármesterrel rendelkező PSD önös politikai érdekeit szolgálja.
A törvénytervezet kezdeményezőinek egyikeként Kelemen Hunor arra figyelmeztette a kormányt, hogy ismét alkotmányt sértett, amikor...
2020-04-23 18:42:47
Koronavírus - A turisztikailag frekventált településeken csendesen zajlott a húsvéti ünnep
... bizonyult a kormányzati intézkedés, amely lehetővé tette, hogy az ünnep idején helyben, a helyi adottságoknak megfelelően döntsenek a polgármesterek a lezárásokról. Elmondta, több polgármesterrel is egyeztetett a tapasztalatokról: azonos a véleményük arról, szükség lenne a felhatalmazás meghosszabbítására a veszélyhelyzet végéig.
A Tisza-tó fővárosának tekintett Tiszafüreden ...
2020-04-14 18:22:00
Koronavírus - MSZP: vagy csak írásbeli, vagy csak szóbeli érettségi legyen
... vizsgákat május 4-25., a szóbeliket ...
2020-04-02 11:21:52
Az Euro Generál és a FÉSZ bővíti és újítja fel Győrben a vízi élményparkot
... szerződés hatályba lépésének feltétele, hogy a forrás megítélésre kerüljön.
A beruházásról még 2017. április 28-án állapodott meg Orbán Viktor miniszterelnö...
2020-04-01 15:42:39
1 2 3 .............44 .......66 .......87 88 
Címkék: Karácsony Gergely, Rimanóczy Kálmán, Euro Generál, Kovács Mirella, Pávkovics Gábor, Andrzej Duda, Rafal Trzaskowskival, Polgári Platform, Görgényi Ernő, Daka Zsolt, Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, Gulyás Gergely, Szita Károly, Megyei Jogú Városok Szövetségének, Ilie Bolojan, Szaniszló Sándor, MSZP-ből Kiss László III, Demokratikus Koalícióba, Kelemen Hunor, Orbán Viktor, ázsiai piacok, fővárosi fenntartású, parlament akar, kormány helyett, önkormányzati választások, turisztikailag frekventált, húsvéti ünnep, vízi élményparkot, polgármesterrel együtt, tizenegy tagja, feloszlásról szóló, jogszabályok értelmében, helyi választási, hétfői testületi, elnökválasztás második, első fordulót, jelenlegi varsói, jobbközépnek tartott, miniszteri biztos, találkozón Görgényi, stratégiát szeretne, járványügyi korlátozások, ünnepi ceremóniáról, életnagyságúnál nagyobb, nagyváradiak által, parlament tűzné, választások időpontját, végrehajtó hatalom, legtöbb polgármesterrel, törvénytervezet kezdeményezőinek,
© 2013 TVN.HU Kft.