Belépés
Koronavírus - Az ausztrál szövetségi kormány további ezer katonát küld Victoria államba
...
Tájékoztatása szerint a katonák az állam határain állomásoznak, hogy ellenőrizzék a polgárok közlekedését, illetve segédkeznek a vírusvizsgálatokban, valamint a karantén előírásainak betartatásában. Az államba korábban 350 katonát vezényeltek, ők a vesztegzár megszervezését segítették egyes intézményekben, illetve a fertőzöttek felügyeletét végezték.
Feladataikat a helyb...
2020-07-13 11:11:28
Vérvörösre festették tiltakozók az egyik izraeli település Trump terén álló szökőkút vízét
... költöztetéséért Tel-Avivból.
"Az annektálás biztonsági és gazdasági katasztrófát fog eredményezni, mindezt olyan politikusok miatt, akik a tűzzel játszanak a gazdasági válság idején a polgárok rovására" - nyilatkozta a tiltakozás egyik szervezője a 12-es kereskedelmi televízió honlapjának.
Közben Beni Ganz védelmi miniszter, a koalíciós egyezmény szerinti leendő kormány...
2020-06-29 12:21:34
Koronavírus - Korlátozások nélkül átkelhetnek a határon a magyar és szlovén polgárok
...
Anze Logar szlovén külügyminiszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Hosszúfalu (Dolga Vas)-Rédics határátkelőn tartott csütörtöki megbeszélései után közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy délutántól mindkét ország polgárai karantén és más korlátozások nélkül átkelhetnek a két állam határán.
Szijjártó Péter azt mondta: a világjárvány megmutatta, m...
2020-05-28 16:22:05
Trianon 100 - Karácsony: álljon meg a főváros egy percre június 4-én!
... percre meg fog állni a budapesti közösségi közlekedés, leállnak a metrók, a buszok, a villamosok, és Karácsony Gergely arra kért mindenkit, hogy egy percre álljon meg mindenki, a budapesti polgárok közössége is. Álljon meg egy percre a közúti autós, biciklis és gyalogos közlekedés is - írta.
Úgy fogalmazott: az egyperces csendben "halljuk meg egymás közelségét határon innen é...
2020-05-24 13:51:36
Koronavírus - Az Európai Parlament a magyar koronavírus törvényről vitázott
... alá.
A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében méltatlannak és kiábrándítónak nevezte, hogy a baloldal és a Soros-hálózat nem az európai polgárok sorsával, hanem továbbra is Magyarország megtámadásával van elfoglalva.
"A baloldali többség képviselői, akik napestig a jogállamról papolnak, még azt sem hagyták, hogy a magyar ko...
2020-05-14 17:37:23
Koronavírus - Nem sérti a román alkotmányt a hamarosan bevezetendő veszélyhelyzetet szabályozó kormányrendelet
...
A testület szerdai határozatában elutasította az ombudsman óvását, egyúttal felhívta a figyelmet: a polgárok szabadságjogait csak a parlament korlátozhatja, és ezt a jogát nem ruházhatja át az állam más intézményeire.
Az alkotmánybíróság döntése egyértelművé tette, hogy - amennyiben az államfő nem hosszabbítja meg a rendkívüli állapotot - péntektől a hatóságoknak legalá...
2020-05-13 19:32:57
EP-elnök: egy új kezdet érdekében az Európai Unió alapítóinak bátorságára van szükség
... el kell mélyítenünk az Európai Unió demokratikus legitimitását, és biztosítanunk kell, hogy szakpolitikái és irányítói egy teljes körű európai parlamenti demokrácia keretében az európai polgárokat képviseljék" - fogalmaztak.
A nyilatkozók azt írták, hogy konferencia összehívására van szükség Európa jövőjéről, amelynek eredményeképpen sor kerülhet az unió átfogó reformjára, és...
2020-05-09 13:02:04
Koronavírus - Szakértő: mintegy 30 millió ember vesztette el a munkáját az Egyesült Államokban
... "blöfföl".
Magyarics Tamás erre reagálva azt mondta, a két állam konfliktusából inkább a belpolitikai dimenziókat emelné ki, hiszen például az Egyesült Államokban idén választások lesznek, és az amerikai polgárok 70 százaléka - legalábbis a felmérések szerint - rossz véleménnyel van Kínáról.
Hozzátette, Kína pedig nyilvánvalóan hárítani igyekszik, mert hetekig, esetleg e...
2020-05-05 21:24:27
Politikai nyilatkozatot fogadott el a Ház a népképviseleti rendszer 1990-es visszaállításáról
... 2-i megalakulásáról, amely - az alaptörvény szerint - "hazánk új demokráciájának és alkotmányos rendjének kezdete". A szabad országgyűlés az ettől a jogtól évtizedekig megfosztott magyar polgárok demokratikusan kinyilvánított akaratából jött létre.
Az Országgyűlés tagjai fejet hajtanak mindazon magyarok helytállása előtt, akiknek hűsége, szabadságvágya, bátorsága, áldozatváll...
2020-05-02 11:51:30
Koronavírus - Az izraeli parlament elnöke berekesztette a törvényhozás munkáját, az államelnök felszólított ann
... szemben. "Egész nap keményen dolgoztunk különböző kommunikációs csatornákon keresztül - személyesen is találkozzam Edelstien képviselővel, aki megtagadta, hogy összegyűljünk a demokrácia és a polgárok érdekében végzett munkához, és mindenekelőtt a koronavírus kihívásával foglalkozzunk" - nyilatkozta Ganz. "Ezen a ponton nincs más választásunk, mint hogy a legfelsőbb bírósághoz for...
2020-03-18 20:23:32
1 2 3 ........................76 77 ............115 116 ............152 153 154 
Címkék: Európai Parlament, Európai Unió, Egyesült Államokban, Közben Beni Ganz, Anze Logar, Szijjártó Péter, Dolga Vas, Karácsony Gergely, Magyarics Tamás, ausztrál szövetségi, egyik izraeli, percre június, magyar koronavírus, román alkotmányt, hamarosan bevezetendő, népképviseleti rendszer, izraeli parlament, törvényhozás munkáját, államelnök felszólított, állam határain, polgárok közlekedését, karantén előírásainak, államba korábban, vesztegzár megszervezését, fertőzöttek felügyeletét, annektálás biztonsági, tűzzel játszanak, gazdasági válság, polgárok rovására, tiltakozás egyik, 12-es kereskedelmi, koalíciós egyezmény, világjárvány megmutatta, budapesti közösségi, percre álljon, budapesti polgárok, közúti autós, egyperces csendben, európai polgárok, baloldali többség, jogállamról papolnak, testület szerdai, ombudsman óvását, polgárok szabadságjogait, parlament korlátozhatja, alkotmánybíróság döntése, rendkívüli állapotot, hatóságoknak legalá, teljes körű, európai polgárokat, unió átfogó,
© 2013 TVN.HU Kft.