Belépés
Krónika 12. rész (kiskorúak elleni szexuális erőszak, kölcsönös bűnügyi jogsegély)
... kiemelt figyelem a gyermekek testi, lelki és szellemi védelmének

Vejkey Imre, a KNDP vezérszónoka azt mondta, rendkívül fontos témáról van szó, hozzátéve: a kormánypártok politikájukban kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekek testi, lelki és szellemi védelmére.
A mostani módosítás azt a szándékot fejezi ki, hogy a 12 év alatti gyermekek sérelmére elkövetett szex...
2017-11-14 16:43:02
Bocsánatkérésre köteleznéd-e Dzsordzsi Sorosova-t?
... hogy sosem lennék Jobbikos, és ki nem állom Vona Gábort.
2) Voltam MSZP-s kongresszusi küldött, megyei elnökségi tag, és országgyülési jelölt is, de kiléptem, mert csalódtam a politikájukban.
3) Nem vagyok jelenleg egyetlen párt tagja sem, és őszintén szólva nem is látok olyan pártot, amelyikre tiszta szívvel szavaznék. Ez pedig szerintem nem az én hibám. Nem tudnak meg...
2017-06-07 13:13:59
Több mint 8,5 millióan nézték a francia jobboldali elnökjelöltek vitáját
... tartsanak a Krím félsziget jövőjéről nemzetközi ellenőrzés mellett. Kifejtette azt a véleményét is, hogy a NATO és az Egyesült Államok súlyos hibákat követtek el a Moszkvával szembeni politikájukban, egyebek között azt a benyomást keltve Oroszországban, hogy körbeveszik a rakétaelhárító rendszerek telepítésével.
A BFM hírtelevízió gyors felmérése szerint a tévénézők 57 százal...
2016-11-25 12:23:20
Kövér: Európa útelágazáshoz ért
... megtartott tisztújítást idézte fel, ezt követően pedig a célkitűzésekről szólt. Utóbbi kapcsán kiemelte: olya...
2016-07-06 21:46:46
V4-csúcs - Az együttműködés fokozásaként értékelte a sajtó a prágai miniszterelnöki találkozót
... Spiegel Online hírportál Kelet-Európa csúcstalálkozó: Orbán védekezik az EU-s menekültkvóták ellen című összefoglalójában kiemelte, hogy a V4-ek már régóta egységesek "menekültellenes politikájukban", Magyarország kerítésekkel "bezárkózott" a menekültek előtt, és úgy tűnik, a négy ország elszánt arra, hogy lezárja a balkáni útvonalat a menekültek előtt, aminek az lenne a következm...
2016-02-16 13:59:07
Felcsút és Magyarország
... célkitüzésük a hatalmas Orosz nyersanyag források megszerzése, ezért összehangolt gazdasági szankciókat alkalmaznak, amelyet nagyképűen büntető intézkedéseknek neveznek.

Politikájukban világosan látszik a népek közötti ellentétek szítása, előidézése .

Lásd Gruzia, Balti államok, Ukrajna, a volt szocialista államok uszítása, ellenséges gyülöletkeltés...
2015-08-29 12:59:39
Önkormányzat 2014 - Szigetvári: a balközép ellenzék előrébb jut az önkormányzati választáson
... a szövetség Pécsett, Komlón, Siklóson és Szigetváron is támogat polgármester-, illetve képviselőjelölteket, a megyeszékhelyen pedig listát is állítottak.
Szólt arról, hogy politikájukban nagy hangsúlyt kap a területfejlesztés, valamint a helyi nyilvánosság felügyelete, azon közpénzből működő helyi médiumok ügye is, melyeket a városvezetések saját céljaikra használnak.
B...
2014-09-20 16:55:59
Házról házra járnak a miskolci cigányok - polgármesterjelölt
... programja főbb pontjait.
Mint mondta, a Magyarországi Cigány Párt nevében induló jelöltek elsősorban a "szegényeket kívánják képviselni". Számukra érték az ember, érték Miskolc, politikájukban őket helyezik előtérbe. Ugyanakkor visszacsábítanák a városba azokat, akik a létbizonytalanság miatt hagyták el Miskolcot.
Zoom
Cigányok Szent István szobra előtt (Fotó: Mocsá...
2014-09-15 18:08:05
Ukrán elnökválasztás - Porosenko győzelme a Kreml veresége politológusok szerint
... nyugat-keleti kettészakadásáról".
Szerhij Taran arra mutatott rá, hogy vereséget szenvedtek a választáson mindazok az ukrán politikusok, akik Moszkvával álltak szoros kapcsolatban, politikájukban a kremli irányvonalat képviselték. Hangsúlyozta, hogy az ukrán vezetésben csak Európa-párti politikusok maradtak, Porosenko támogatásával pedig az ukrán választók az ország európai ...
2014-05-26 11:23:20
Az Euróvisiós fesztivál győztese, mennyire érintett meg?
... Paul Potts-ra, akinek senki nem adott volna esélyt!

Az megint más tészta, hogy az oroszok tiltakoztak Conchita ellen. Ez a krónikus és beteges untolerancia látszik meg a politikájukban is! (Az oroszknál büntetik azokat a homokosokat akik ezt vállalják! Sőtét középkor!)

UI: Egyébként nekem teljesen más előadó tetszett. Tudjátok az izlések és a pofonok.........
2014-05-11 19:07:13
1 2 3 
Címkék: Dzsordzsi Sorosova-t, Vejkey Imre, Vona Gábort, Voltam MSZP-s, Egyesült Államok, Spiegel Online, Magyarországi Cigány Párt, Cigányok Szent István, Szerhij Taran, Paul Potts-ra, francia jobboldali, együttműködés fokozásaként, prágai miniszterelnöki, balközép ellenzék, önkormányzati választáson, miskolci cigányok, gyermekek testi, kormánypártok politikájukban, mostani módosítás, szándékot fejezi, benyomást keltve, rakétaelhárító rendszerek, célkitűzésekről szólt, menekültek előtt, négy ország, balkáni útvonalat, hatalmas Orosz, népek közötti, volt szocialista, szövetség Pécsett, megyeszékhelyen pedig, helyi nyilvánosság, városvezetések saját, városba azokat, létbizonytalanság miatt, választáson mindazok, ukrán politikusok, kremli irányvonalat, ukrán vezetésben, ukrán választók, ország európai, oroszok tiltakoztak, oroszknál büntetik, homokosokat akik, visszacsábítanák, miniszterelnöki, intézkedéseknek, menekültellenes, bocsánatkérésre, megyeszékhelyen, célkitűzésekről, politikájukban, elnökválasztás,
© 2013 TVN.HU Kft.