Belépés
Az európai emberi jogi bíróság elutasította Babis beadványát Szlovákia ellen
...
Erről először a Respekt című, liberális cseh hetilap hírportálja adott hírt kedden, és az információt később a CTK kérdésére Babis is megerősítette.
Andrej Babis azért akarta beperelni Szlovákiát a strasbourgi bíróságon, mert szerinte Pozsonyban jogtalanul tartják nyilván a volt kommunista Állambiztonsági Hivatal (StB) ügynöklistáján.
A bíróság a Respekt szerint az...
2018-12-11 12:06:00
Antall-konferencia - Orbán: Antall nem adta fel célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti
... koalíciós kormányát, elindította a gazdaság szerkezeti átalakítását, elkerülte a pénzügyi összeomlást, volt ereje visszautasítani Soros György "országkifosztó javaslatát", és a bizonytalan belpolitikai háttérrel is biztosan manőverezett a nemzetközi vizeken - sorolta.
A Veritas Történetkutató Intézet és az Antall József Tudásközpont által szervezett eseményen Orbán Viktor han...
2018-12-11 11:41:35
Brexit - Theresa May kedden Brüsszelben egyeztet Jean-Claude Junckerrel és Donald Tuskkal
...
Juncker a Twitter internetes közösségi oldalon jelentette be a találkozót, és bejegyzésében ismét azon meggyőződésének adott hangot, hogy a brit EU-tagság megszűnésének feltételeit rögzítő szerződés a lehető legjobb és egyben az egyetlen lehetséges egyezség.
"Nincs lehetőség újratárgyalásra" - szögezte le, azonban hozzátette, hogy lehet szó újabb dokumentum elfogadásáról...
2018-12-11 10:51:42
Szép napot mindenkinek!
... Rakovszky Ivánnal, br. Lers Vilmossal, Petri Pállal br. Perényi Zsigmonddal, Daruváry Gézával, nagyatádi Szabó Istvánnal, Gömbössel tárgyalt.

Az interjú Magyarországnak szóló politikai üzenete félreérthetetlen: ,,A békét be kell tartani, de a béke nem fojthatja meg Önöket.", e cél elérésének egyedüli eszközét pedig Van Noppen egy ,,nagy és szárnyaló európai ...
2018-12-11 09:26:11
Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: az ENSZ migrációs csomagja erőltetett politikai nyilatkozat
...
Hozzátette ugyanakkor, hogy az 1960-80-as években jónak vélt integrációjáról is kiderült, hogy nem volt sikeres - tette hozzá.
Pócza István szerint az ENSZ-csomag olyan "puha jogalkotás", ami hivatkozási alap lehet a nemzetközi bíróságok számára, így 5-10 év múlva kötelező joganyaggá válhat.
Felidézte: a dokumentum alapvető jogként, sőt a jólét forrásaként kezeli a ...
2018-12-11 08:50:54
Francia zavargások - Szakértő: kérdés, hogy megmarad-e a politikai válság
...
A francia államfő hétfő esti televíziós beszédében jogosnak nevezte a francia kormány szociális és adópolitikája ellen negyedik hete tüntető sárgamellényesek elégedetlenségét, a vele járó erőszakot ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja, és jelezte: tisztában van azzal, hogy egyes szavai sértőek lehettek a múltban. Macron azt is elismerte, hogy nem ismerte fel azonnal a szociál...
2018-12-11 08:20:54
Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek
... alapítóitól trükköket, tapasztalatokat tanulhatnak nagyrészt interaktív műhelybeszélgetéseken, céges látogatásokon, egyéni tanácsadásokon.
"A résztvevők nem gondolták volna, hogy politikai jelentőségű az útjuk, de ők az első nagykövetei ennek az Izraelt és a V4-et összekötő együttműködésnek, melyben Izrael - a világ egyik vezető technológiai nemzete - és a visegrádi térség, ...
2018-12-10 22:52:24
Francia zavargások - Macron: jogos az elégedetlenség, az erőszak elfogadhatatlan
... ígéretemet. Olyan Franciaországot szeretnék, ahol mindenki méltó módon élhet a munkájából" - hangsúlyozta.
Az államfő megerősítette, hogy országos szintű egyeztetések kezdődnek a politikai képviselet megreformálásáról is, az állampolgári kezdeményezésű népszavazás bevezetéséről. Kizárta viszont a vagyonadó visszaállítását, amelyet a ciklusa kezdetén törölt el a nemzetgyűlés, ...
2018-12-10 22:22:23
Brexit - Tusk: a brit kiválás ügye is napirendre kerül az EU-csúcson, de újratárgyalás nem lesz
...
Tusk arról számolt be a Twitteren, hogy nem tárgyalható újra az egyezség, az ír-északír határellenőrzés visszaállításának megakadályozását célzó tartalékmegoldás sem, amely a brit belpolitikai konfliktus alapja, de a bennmaradó tagállamok készek megvitatni, hogyan máshogy lehetne megkönnyíteni a londoni ratifikációt.
"Miután fogy az idő, a rendezetlen kiválásra való felk...
2018-12-10 19:52:06
Krónika 6. rész (kérdések, bizottsági jelentések, napirend után)
... ellenzék bebizonyította: a magyarok a haza védelmében sem számíthatnak az ellenzékre.
A napirenden szerepelt még további 16 javaslat vitája, de az ellenzék ezeken sem vett részt, így politikai vita nem alakult ki. Egyebek között a közigazgatási bíróságokat, a kulturális tárgyú törvényeket, illetve a családtámogatási rendszert érintő módosító javaslatok bizottsági jelentéseit ...
2018-12-10 19:42:08
1 2 3 ............3681 3682 ......5521 5522 ......7361 7362 7363 
Címkék: Theresa May, Jean-Claude Junckerrel, Donald Tuskkal, Alapjogokért Központ, Andrej Babis, Állambiztonsági Hivatal, Soros György, Veritas Történetkutató Intézet, Antall József Tudásközpont, Orbán Viktor, Rakovszky Ivánnal, Lers Vilmossal, Petri Pállal, Perényi Zsigmonddal, Daruváry Gézával, Szabó Istvánnal, Pócza István, Olyan Franciaországot, európai emberi, kommunizmus előtti, politikai válság, high tech, erőszak elfogadhatatlan, brit kiválás, információt később, strasbourgi bíróságon, volt kommunista, gazdaság szerkezeti, pénzügyi összeomlást, bizonytalan belpolitikai, nemzetközi vizeken, brit EU-tagság, lehető legjobb, egyetlen lehetséges, interjú Magyarországnak, 1960-80-as években, nemzetközi bíróságok, dokumentum alapvető, jólét forrásaként, francia államfő, francia kormány, vele járó, első nagykövetei, világ egyik, visegrádi térség, államfő megerősítette, politikai képviselet, állampolgári kezdeményezésű, vagyonadó visszaállítását, ciklusa kezdetén, ír-északír határellenőrzés,
© 2013 TVN.HU Kft.