Belépés
A magyar kultúra napja - Átadták a Szeged Kultúrájáért díjakat és a Kölcsey-érmeket
... fogalmazott, hogy a szabadság egyik legfontosabb alappillére a kultúra szabadsága.
Szeged erejét és nagyságát az adja, hogy sokszínű, szabad és európai kulturális központ - mondta a politikus.
Az önkormányzat egyetlen feladata biztosítani a feltételeket a kulturális intézmények működéséhez - hangsúlyozta a polgármester. Elmondta, a 2019-es költségvetésében az önkormányza...
2019-01-22 15:32:03
Horváth Csaba: a Vörösmarty teret a régi értékek megtartása mellett kellene felújítani
... hét új fát terveznek ültetni, és a környező utcákban nyolc dézsás fát helyeznek majd el. Azt hangoztatta, a Fidesz az elmúlt években tízezrével vágta ki Budapest fáit.
Az MSZP-s politikus kijelentette, megválasztása esetén évente 15 ezer új fát ültetnének és 100 ezer négyzetméter zöldfelületet hoznának létre a fővárosban. Megjegyezte: a fővárosban évente kétezer ember hal me...
2019-01-22 14:31:58
Apáti István: eredményes a Mi Hazánk Mozgalom forgalomlassító demonstrációja
... szervezett forgalomlassító demonstrációk eredményeképpen Veszprémben és Nyíregyházán megállapodtak egymással a szakszervezetek és a munkaadók - közölte Apáti István, az ellenzéki párt politikusa sajtótájékoztatón kedden Nyíregyházán.
A független országgyűlési képviselő elmondta, a Mi Hazánk Mozgalom hétfőn a nyírségi megyeszékhelyen kívül Tatabányán, Veszprémben, Rácalmáson, ...
2019-01-22 14:01:39
A magyar kultúra napja - MSZP: 5 százalékos áfát a kultúra területén!
... nem kerül többe, mint a tao mostani összege. Az áfacsökkentés kiszámítható, tervezhető, minden érintett számára pozitív, növeli az ország versenyképességét - érvelt.
Az ellenzéki politikus megköszönte a kultúra területén dolgozók munkáját. Szerinte a köszönet azért is megilleti őket, mert a kormány politikája nem segíti az értékőrző és értékteremtő munkájukat.
Bírálta a ...
2019-01-22 12:21:47
Benalla-ügy - Macron vád alá helyezett volt biztonsági főnöke nem válaszolt érdemben a szenátusi meghallgatásán
... parlamenti vizsgálóbizottság előtt Gérard Collomb belügyminiszter minden felelősséget az elnöki hivatalra hárított, amit Macron árulásként értékelt, s ezzel olyannyira megromlott a két politikus közötti viszony, hogy Collomb nyíltan bírálni kezdte a szerinte nem eléggé alázatos kormányt, amelyből szeptemberben ki is lépett.
A közelmúltban kiderült, hogy Benalla az elbocsátás...
2019-01-21 18:52:08
Deutsch: az EU meg akarja büntetni azokat az országokat, amelyek nem fogadnak be migránsokat
...
A politikus vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az EP csütörtöki döntése egyértelművé tette, hogy Brüsszel meg akarja büntetni azokat az országokat, amelyek nem fogadnak be migránsokat, és ezt a megfogalmazása szerint felháborító és elfogadhatatlan politikai akciót "az uniós alapjogokkal foglalkozó éves jelentésnek álcázták".
A politikus szerint abszurd,...
2019-01-20 13:21:27
Dacian Ciolos: el kell kerülni a kulturális vagy gazdasági enklávék kialakulását Romániában
...
A politikus azt követően nyilatkozott erről a Pressone.ro portálnak, hogy szombaton a román-magyar viszonyról rendezett, nyilvánosan meg nem hirdetett kolozsvári vitán vett részt.
Kijelentette: a román-magyar viszonyról voltak már beszélgetések a romániai közéletben, de ezek mindig csak a problémák megállapításáig jutottak, ahonnan a politikai alkuk vették át a helyüket...
2019-01-20 13:01:45
Nézőpont Intézet: előnytelen az ellenzéknek közös listán indulni az EP-választáson
... nőne a Fidesz-KDNP támogatottsága, az így 13 helyett 14 képviselőt delegálna majd az EP-be.
Az elemző úgy véli, hogy a Jobbik szavazóinak visszakozása Gyurcsány Ferenc ellenzéki politikus elutasítottságával függhet össze, amely a magyarok körében kiemelkedően magas, 73 százalékos.
A közös lista racionális döntés lenne, de a mandátumok szempontjából rosszul járna vele az...
2019-01-19 10:31:19
Illegális bevándorlás - Az exklávék határkerítéseinek átalakítására készül Spanyolország
... a kerítés tetején futó, pengékkel ellátott drótspirált.
A belügyminiszter többször is hangsúlyozta: a kerítés biztonságosabb lesz, de "véres eszközök nélkül".
A szocialista politikus hivatkozott egy 2017 júniusi belügyminisztériumi tanulmányra, amelyet még az előző, konzervatív néppárti kormány készített, és amely megállapította, hogy "ezeknek a véres eszközöknek nem vol...
2019-01-18 16:43:22
Feljelentést tett az MSZP egy Honvédkórházban elhunyt beteg ügyében
... a haláláért.
Kitért arra, a Fideszt nem érdekli, hogy egy felmérés szerint a 75 év alatti betegek 41 százaléka azért hal meg, mert nem kap megfelelő ellátást.
A szocialista politikus szerint az sem érdekli Orbánékat, hogy Magyarország messze magasan vezet az EU-ban a krónikus betegségek miatti halálozásokban.
Bangóné Borbély Ildikó közölte, amikor az egészségügy ily...
2019-01-18 14:21:41
1 2 3 ................611 612 .........916 917 ........1221 1222 1223 
Címkék: Szeged Kultúrájáért, Horváth Csaba, Apáti István, Hazánk Mozgalom, Dacian Ciolos, Nézőpont Intézet, Gérard Collomb, Gyurcsány Ferenc, Bangóné Borbély Ildikó, magyar kultúra, régi értékek, kultúra területén, szenátusi meghallgatásán, kulturális vagy, ellenzéknek közös, exklávék határkerítéseinek, szabadság egyik, kultúra szabadsága, önkormányzat egyetlen, kulturális intézmények, 2019-es költségvetésében, környező utcákban, elmúlt években, fővárosban évente, ellenzéki párt, független országgyűlési, nyírségi megyeszékhelyen, áfacsökkentés kiszámítható, ország versenyképességét, ellenzéki politikus, köszönet azért, kormány politikája, elnöki hivatalra, közelmúltban kiderült, politikus vasárnapi, megfogalmazása szerint, uniós alapjogokkal, politikus szerint, román-magyar viszonyról, romániai közéletben, problémák megállapításáig, politikai alkuk, magyarok körében, közös lista, mandátumok szempontjából, kerítés tetején, belügyminiszter többször, kerítés biztonságosabb, szocialista politikus,
© 2013 TVN.HU Kft.