Belépés
Gulyás: szabad akaratunkból vittük sikerre a rendszerváltoztatást
...
Hozzátette: 1989-90 esélyét valóra tudtuk váltani, nem kellett az ország szabadsága és a nemzeti szuverenitás tekintetében kompromisszumot kötni.
Az azonos című emlékév irányító testületét is elnöklő politikus hangsúlyozta: eljött az idő, hogy a rendszerváltoztatás nemzedéke kezdjen beszélni gyermekeinek, unokáinak az akkor történtekről, hozzátéve, e kötelesség teljesíté...
2019-06-16 21:42:34
Krónika 7. rész (médiaszolgáltatás, ülésnap lezárása)
... emelte ki.
A magyar sajtó sokszínű, szabad és meglehetősen szókimondó, abban mindenki megtalálja a saját vérmérsékletének és világnézetének megfelelő médiumokat - jelentette ki. Hozzátette, hogy az önmagát legnagyobbnak mondó televízió, hetilap és portál is erősen kormánykritikus.
Ezt követően Sneider Tamás levezető elnök lezárta a vitát és bezárta a parlament ülését. A...
2019-06-14 07:02:26
MSZP: a Fidesz érdekeit szolgálja a médiatörvény aktuális módosítása
... ellenzéki polgármestereket juttatnának pozícióba a választók.
Kérdésre a szocialista politikus azt mondta, Karácsony Gergely betartotta a DK-val kötött egyezsége minden pontját.
Hozzátette, minden ellenzéki politikusnak a becsület és a bizalom talaján kell állnia, e nélkül ugyanis nem különböznének a kormánypártiaktól. Azt mondta, a DK-t továbbra is pártja természetes sz...
2019-06-13 11:41:39
Kósa Lajos: ne lehessen bűnözőket kimenteni mentelmi joggal!
... EP-listájának 36. helyét kapta, ahonnan akkor sem lehet bejutni, ha minden képviselőt a DK küldhetne, hiszen Magyarországnak 21 hely van fenntartva - mutatott rá a kormánypárti politikus.
Hozzátette, Czeglédy Csaba visszaeső bűnöző, hiszen 2003-ban már elítélték ugyanolyan vádak alapján, mint amiket most megfogalmaztak ellene.
Czeglédy Csabát bűnszervezetben elkövetett ...
2019-06-13 10:21:48
Magyar vállalkozások amerikai piacra lépését segítő központ nyílt Washingtonban
... számára.
Joó István, a KKM-nek az export növeléséért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek elmondta, hogy a tárca mintegy 60 millió forintot költött a központ kialakítására. A politikus hozzátette: mivel ez egy úgynevezett pilotprogram, azaz mintaprogram, sikere esetén más magyar nagykövetségeken - például Helsinkiben vagy Sanghajban - is szeretnének hasonló vállalkozásfe...
2019-06-13 08:10:52
Trump külföldről is elfogadná a vetélytársait lejárató információkat
... lejárató információkat, elfogadná-e ezeket vagy egyenesen jelentené az FBI-nak, Trump azt válaszolta: "talán mindkettőt megtenném. Szerintem az ember meghallgathatja, abból még nincs baj". Hozzátette: "ha valaki felhívna egy külföldi országból, tegyük fel, Norvégiából, és azt mondaná, hogy kompromittáló információi vannak az ellenfelemről, akkor talán azt mondanám, rendben, szíves...
2019-06-13 07:04:54
Halász: meg kell akadályozni az ellenzéket, hogy kimenekíthesse a köztörvényes bűnözőket
... kilakoltatni.
A szóvivő úgy válaszolt: a javaslatot olyan hiteltelen képviselők nyújtották be, akik az elmúlt időszakban egyetlen devizahiteleseket segítő intézkedést sem szavaztak meg. Hozzátette: a jelenlegi törvényi szabályozást helyesnek tartják, mert az most is kiemelten védi a kiskorúakat.
Arról is faggatták, hogy az Erzsébet-programban nem vehetnének részt nyugd...
2019-06-12 17:39:16
Brexit - Johnson: "nem célom a megállapodás nélküli Brexit"
...
Hozzátette ugyanakkor: a megállapodás nélküli Brexit lehetőségének fenntartása "létfontosságú eleme" az EU-val folytatandó tárgyalásoknak.
Johnson is indult a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetői tisztségének elnyeréséért folyó versengésben, kilenc másik jelölttel együtt.
Theresa May miniszterelnök múlt pénteken távozott a párt éléről, és ez miniszterelnöki tiszt...
2019-06-12 16:07:47
Latorcai: látogatóközpontot hoznak létre a Recski Nemzeti Emlékhelyen
... létrehozott kényszermunkatábor jut eszébe.
A kormány meg akarja ismertetni a kommunizmus bűneit a fiatal nemzedékekkel, hogy soha többé ne legyen Magyarországon kommunizmus - mondta.
Hozzátette: a kormány alapvetése az antikommunizmus, akkor is, amikor Nyugat-Európában a kommunizmus bűneit napról napra relativizálják, sőt egyes nyugat-európai politikusok "némi vonzalmat"...
2019-06-12 12:23:57
Az Alkotmánybíróság előtt tiltakoztak az ellenzéki főpolgármester-jelöltek
... nincs szociális biztonsághoz való jog, a lakhatáshoz való jogról csak álmodozunk, (.) nincs Alkotmánybíróság sem, ahogy alkotmányunk se nagyon" - hangoztatta az ellenzéki politikus.
Hozzátette, már csak az az eszme védi meg az emberi méltóságot, hogy "a város mégis mindenkié".
Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció (DK) által támogatott független jelölt azt hangsúlyozta, ...
2019-06-07 20:42:46
1 2 3 ..................669 670 .........1004 1005 ..........1338 1339 1340 
Címkék: Kósa Lajos, Recski Nemzeti Emlékhelyen, Sneider Tamás, Karácsony Gergely, Czeglédy Csaba, Czeglédy Csabát, Konzervatív Párt, Theresa May, Kálmán Olga, Demokratikus Koalíció, médiatörvény aktuális, vetélytársait lejárató, köztörvényes bűnözőket, megállapodás nélküli, ország szabadsága, nemzeti szuverenitás, azonos című, akkor történtekről, magyar sajtó, saját vérmérsékletének, önmagát legnagyobbnak, parlament ülését, szocialista politikus, bizalom talaján, kormánypárti politikus, export növeléséért, tárca mintegy, központ kialakítására, politikus hozzátette, úgynevezett pilotprogram, ember meghallgathatja, külföldi országból, javaslatot olyan, elmúlt időszakban, jelenlegi törvényi, kormányzó brit, párt éléről, kommunizmus bűneit, fiatal nemzedékekkel, kormány alapvetése, lakhatáshoz való, ellenzéki politikus, emberi méltóságot, város mégis, alkotmánybíróság, vérmérsékletének, polgármestereket, nagykövetségeken, miniszterelnöki, kormánykritikus, meghallgathatja, magyarországnak, antikommunizmus,
© 2013 TVN.HU Kft.