Belépés
Koreai-félsziget - A Pentagon megerősítette a phenjani fegyverkísérletet
... Washingtonban váltsák le Mike Pompeo külügyminisztert, mint az észak-koreai nukleáris leszerelési tárgyalások amerikai delegációvezetőjét, és helyette egy "kommunikációjában óvatosabb, érettebb" politikust nevezzenek ki főtárgyalónak. Az észak-koreai hírügynökség idézte Kvon Dzsong Gunt, a phenjani külügyminisztérium amerikai ügyekkel foglalkozó részlegének vezetőjét, aki azt hang...
2019-04-19 07:04:11
Ukrán elnökválasztás - Oroszországban is közvetíteni fogják Porosenko és Zelenszkij vitáját
...
A két politikus összecsapásának élő, orosz tolmácsolásos közvetítését tervezi az állami Rosszija 24 hírcsatorna, valamint honlapján az ugyancsak állami RT Russia és az ellenzéki Dozsgy televízió is.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak nyilatkozva csütörtökön nem tudott választ adni arra a kérdésre, hogy vajon Vlagyimir Putyin elnök is nézi-e majd a vitát. Azt...
2019-04-18 15:52:00
Jobbik: összefogás kell a cigányság integrációjának sikeréhez
...
Az ellenzéki politikus szerint az államnak a mainál sokkal erőteljesebbé kellene tennie az e területen dolgozók megbecsülését, a többségi társadalom dolga pedig, hogy támogassa azokat, akik felelősen vállalt gyermekeiket munka és tanulás útján kívánják felzárkóztatni.
Hozzátette, a cigányságnak fel kell hagynia azzal, hogy helyzetéért csak a többségi társadalmat kárhozta...
2019-04-18 13:51:49
Fidesz: Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
...
Mint mondta, Brüsszel bevándorláspárti vezetése továbbra is a migránsok elosztását erőlteti, erre utalnak a bevándorláspárti politikusok, a brüsszeli bizottság nyilatkozatai és tettei.
A Fidesz határozottan kiáll amellett, amit Orbán Viktor miniszterelnök hét pontja is tartalmaz, azaz egyetlen országot se lehessen kötelezni akarata ellenére migránsok befogadására - rögzí...
2019-04-18 12:51:37
EP-választás - 53 ezer ajánlást adott le a DK
... támogatták, amely veszélybe fog kerülni, ha olyan "kóklerek" szereznek többséget az EP-választáson, mint Orbán Viktor, az olasz Matteo Salvini vagy a lengyel Jaroslaw Kaczynski - mondta a politikus.
Dobrev Klára újra arra kért "minden demokrata magyart", hogy jelentkezzen szavazatszámláló biztosnak, "vagy ha úgy tetszik, (...) választási ellenőrnek".
Kérdezték arról, hog...
2019-04-18 12:41:13
EP-választás - Czunyiné: a választás tétje, hogy megfelelő válaszokat adjunk a migrációra
...
A politikus a kisbéri piactéren tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: az ország válasza egyértelműen a magyar családok támogatása a migrációra és a népesedéspolitikai kérdésekre.
Czunyiné Bertalan Judit hozzátette, a Fidesz azt szeretné, ha a migrációt érintő döntési jogkörök a továbbiakban is a nemzetállamoknál maradnának, és ne támogassanak olyan tervezeteket, amel...
2019-04-18 11:21:16
Hoppál Péter: Kunszt Márta DK-s pécsi önkormányzati képviselő mondjon le!
... képviselők, hogy tudták azt, hogy pirosozásból szerzett pénzből négymillió forintot a kampányra felhasználva jutottak listás képviselői mandátumokhoz?" - tette fel a kérdést a Fideszes politikus.
Az országgyűlési képviselő egyúttal arra is választ várt, hogy mindezt megfelelőnek és rendjén valónak tartja-e a pécsi ellenzék.
Péterffy Attilára, az öt ellenzéki párt által t...
2019-04-18 11:21:05
EP-választás - Európában a magyar mezőgazdaság növekedési üteme a második legnagyobb
... támogatását.
A mezőgazdaság és az élemiszertermelés kárára, onnan elvont pénzekkel akarják a "magukra szabadított problémát", a migráció ügyét kezelni - jelentette ki Font Sándor.
A politikus arra buzdított, hogy ez ellen a legnagyobb ellenállást kell kifejteni a szavazatokkal, valamint Orbán Viktor miniszterelnök 7 pontos javaslatának támogatásával.
Kiemelte: el...
2019-04-17 21:43:03
EP-választás - Dobrev Klára: garanciát jelent az erős európai egyesült államok
... mi közös Európánk nem engedheti meg, hogy legyenek első- és másodrendű állampolgárok - mondta.
Az Európai Unió himnuszával kezdődött, és a magyar himnusszal zárult eseményen a DK politikusa kiemelte, nem fél pártja tervét európai egyesült államoknak nevezni. Ez a szövetség elég erős ahhoz, hogy megvédje a polgárait a külső ellenségtől, de ahhoz is elég erős, hogy megvédje a p...
2019-04-17 21:39:23
EP-választás - Mi Hazánk: egyre többen választják a harmadik utat
... h...
2019-04-17 21:35:36
1 2 3 ...............543 544 .......815 816 ........1085 1086 1087 
Címkék: Hoppál Péter, Kunszt Márta DK-s, Dobrev Klára, Mike Pompeo, Kvon Dzsong Gunt, Dmitrij Peszkov, Vlagyimir Putyin, Orbán Viktor, Matteo Salvini, Jaroslaw Kaczynski, Czunyiné Bertalan Judit, Péterffy Attilára, Font Sándor, Európai Unió, phenjani fegyverkísérletet, cigányság integrációjának, választás tétje, magyar mezőgazdaság, második legnagyobb, erős európai, harmadik utat, észak-koreai nukleáris, észak-koreai hírügynökség, állami Rosszija, ugyancsak állami, ellenzéki Dozsgy, ellenzéki politikus, mainál sokkal, többségi társadalom, többségi társadalmat, migránsok elosztását, bevándorláspárti politikusok, brüsszeli bizottság, olasz Matteo, lengyel Jaroslaw, kisbéri piactéren, ország válasza, magyar családok, migrációt érintő, nemzetállamoknál maradnának, kampányra felhasználva, országgyűlési képviselő, pécsi ellenzék, élemiszertermelés kárára, migráció ügyét, politikus arra, legnagyobb ellenállást, magyar himnusszal, szövetség elég, külső ellenségtől, szavazatszámláló, bevándorláspárti,
© 2013 TVN.HU Kft.