Belépés
MSZP-kongresszus - Timmermans: igazságos bérek kellenek az EU-ban
...
Frans Timmermans az MSZP EP-listájáról döntő rendezvényen rögzítette azt is: az Európai Bizottság elnökeként sohasem kötne megállapodást a szélsőjobboldallal.
A politikus szerint a szocialistáknak a fiatalok felé kell fordulniuk, melléjük kell állniuk, és olyan körülményeket kell teremteni Magyarországon, hogy a fiatalok ne távozzanak külföldre.
Ki kell állni a fiat...
2019-02-16 13:41:13
MSZP-kongresszus - MSZP: Orbán Viktor az európai közösséget is szét akarja szakítani
... ezzel szemben Európa egységéért, a jólétért és a biztonságért fog küzdeni. "Nekik csak a haszon kell, a rengeteg pénz Európából, amit ellophatnak" - jelentette ki.
A szocialista politikus több közös uniós szabályt szorgalmazott, olyanokat, amelyek megvédik az európai, köztük a magyar dolgozókat a tőke kizsákmányolásától. Szorgalmazta a közös uniós nyugdíjminimum bevezetését i...
2019-02-16 12:41:19
EP-választás - Timmermans: az EP-választáson a kollektív szolidaritás és a nacionalizmus között kell választani
... hanem a béremelés, hogy a magyar munkás is kereshessen annyit, amennyit egy más országban dolgozó. Az Audi-gyárban is megemelték a béreket a sztrájk után - mondta az európai szocialista politikus.
Nincs elfogadható indok arra, hogy Magyarországon lényegesen kevesebbet keressenek, miközben a megélhetési költségek már a nyugatihoz hasonlóak - mutatott rá.
A jogállamisági k...
2019-02-15 21:52:22
EP-választás - A francia kormánypárt nem fogadja el az orosz állami csatornák akkreditációját
...
"Nem fogjuk akkreditálni sem a Russia Today-t, sem a Szputnyikot a kampányunk tudósítására" - mondta a francia politikus az álhírek elleni küzdelemről a Le Monde című francia napilapnak adott interjúban. "Ezek nem sajtóorgánumok, hanem a Kreml szolgálatában álló propagandaeszközök. Nem lehet olyan médiához hasonlítani őket, amelyek ellenőrzik vagy feldolgozzák a híreket" - te...
2019-02-15 19:52:17
EP-választás - Szanyi Tibor: politikai együttműködés nincs, technikai megoldások vannak a Jobbikkal
...
A politikus elmondta, a technikai megoldások alatt azt érti: "nincs politikai tartalma, ez egyszerűen matematikai szükségszerűség", az európai parlamenti választások egyik fontos sajátossága, hogy öt százalékonként lehet egy mandátumot kapni, magyarán ha valakinek kilenc százaléka van, annak még mindig csak egy mandátum jár, a többi szavazat pedig elvész.
Kifejtette, "ké...
2019-02-15 10:11:00
EP-választás - Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikáva
... Századvég Alapítvány hozzátette: Timmermans korábban sokszor élesen bírálta az Orbán-kormány bevándorláspolitikáját, és ő volt az Európai Bizottság alelnökeként az egyik első európai politikus, aki támogatta a kvótarendszer bevezetését és a migránsok szétosztását a tagállamok között.
Álláspontja azóta sem változott, hiszen a jelenleg is zajló EP-kampányban egyik megszólalásá...
2019-02-15 10:01:11
Kocsis: a magyar embereknek joga van tudni a brüsszeli bevándorláspárti tervekről
... támogatásának megháromszorozását, a gazdasági migráció legalizálását és a nem bevándorláspárti országok megbüntetését - a Fidesz-KDNP elutasítja - jelentette ki a sajtótájékoztatón a politikus, hozzátéve azt is, hogy szerintük ezek olyan húsbavágó tervek, amelyekről minden magyarnak tudnia kell.
Mindenkinek joga van ugyanis ahhoz, hogy tudja, mit akar Brüsszel - fogalmazott....
2019-02-14 18:42:36
Katalán válság - Katalónia egykori elnökhelyettese szerint nem követtek el bűncselekményt függetlenségi törekvé
... indult.
"Szavazni nem bűncselekmény, ellenben azt erőszakkal megakadályozni, igen" - érvelt a 2017. október 27-én leváltott függetlenségi katalán kormány második emberének számító politikus. Kiállt a népszavazás törvényessége mellett, amelyet a spanyol alkotmánybíróság felfüggesztő határozata ellenére rendeztek meg.
Elismerte, hogy engedetlenséget tanúsítottak az alkotmá...
2019-02-14 17:52:26
Venezuelai válság - Az ellenzék washingtoni képviselője nemzetközi segítséget sürget
... örvend és nekünk ezt a támogatást tovább kell erősítenünk, hogy zökkenőmentesen bonyolíthassa le az átmenetet" - fogalmazott Iván Duque. A Fox televíziónak adott interjújában a kolumbiai politikus megerősítette: országa álláspontja szerint Juan Guaidó Venezuela törvényes elnöke.
Csütörtöki amerikai sajtóértesülések szerint Donald Trump a jövő hétfőn Miamiban hosszabb beszédb...
2019-02-14 17:51:59
Két vajdasági üzem nyílt meg a magyar kormány gazdaságfejlesztési programjának támogatásával
... valósult meg, és 40 új munkahelyet hoztak létre.
A beruházások, a gazdaság fejlesztése nem csak életszínvonal-javító intézkedés és lehetőség, hanem a megmaradás záloga - mutatott rá a politikus. Kiemelte: ha nem lenne ez a gyár, nem lenne ez a 40 munkahely, amely 40 család számára megélhetést biztosít. E nélkül pedig lehet, hogy ez a negyven család nem a Vajdaságot vagy Szer...
2019-02-14 14:01:59
1 2 3 ..............539 ........808 809 .......1077 1078 
Címkék: Orbán Viktor, Szanyi Tibor, Frans Timmermans, MSZP EP-listájáról, Európai Bizottság, Russia Today-t, Századvég Alapítvány, Iván Duque, Juan Guaidó Venezuela, Donald Trump, európai közösséget, kollektív szolidaritás, nacionalizmus között, francia kormánypárt, orosz állami, magyar embereknek, brüsszeli bevándorláspárti, ellenzék washingtoni, magyar kormány, politikus szerint, fiatalok felé, haszon kell, rengeteg pénz, szocialista politikus, magyar dolgozókat, közös uniós, magyar munkás, sztrájk után, európai szocialista, megélhetési költségek, nyugatihoz hasonlóak, kampányunk tudósítására, francia politikus, álhírek elleni, politikus elmondta, technikai megoldások, európai parlamenti, mandátumot kapni, többi szavazat, egyik első, kvótarendszer bevezetését, migránsok szétosztását, tagállamok között, gazdasági migráció, népszavazás törvényessége, spanyol alkotmánybíróság, támogatást tovább, kolumbiai politikus, jövő hétfőn, gazdaság fejlesztése, megmaradás záloga, negyven család, bevándorláspárti,
© 2013 TVN.HU Kft.