Belépés
Lépcsőn éjszakáznak Gyurcsányék
... rosszért.
Azért is, ami még az1990 előtti időkben történt. Most üt vissza az a hazaáruló PAKTUM, amit bűn volt megkötni az egy-párti (MSZMP)-ből jobb- és baloldalon kicsapódó politikusoknak egymással!
Ezek az un. ellenzéki ELLENSÉGES politikusok ezzel élnek vissza!
*
Bóna Mária Ilona
*
http://demokrata.hu/hir/belfold/lepc son-ejszakaznak-gyurcsanye...
2018-10-27 00:14:26
Romániai népszavazás - Kelemen Hunor szerint nem kell felelősöket keresni az alacsony részvétel miatt
... kampány is taszító hatást gyakorolt a választókra. Hozzátette: a népnek mindig igaza van, nem a választókban kell keresni a hibát a távolmaradásért.
Az RMDSZ elnöke szerint a politikusoknak abba kell hagyniuk az egymásra mutogatást, és meg kell érteniük, hogy 2018-ban nem ez a kérdés foglalkoztatja leginkább a romániai társadalmat.
Arra a megjegyzésre, hogy a magyarok ...
2018-10-08 11:42:03
Az emberek nem pénzért dolgoztak - szándékos nyomorbadöntés
... Nyomorultak könyvével Viktor Hugónak Íme az emberek felkiáltásával a világfeszületüknek.

83 éve tart a Pszichografoógiai apokalipszis hosszabbítás a vértől csepegőkkel, politikusoknak és médiának való kitermelésükkel, állandó támadásai közben a családomnak. Vért vérrel áldoznak, vérből szépülnek, válnak emberré mint Vénusz áldozók, vérből gazdagultak az egész világegyet...
2018-10-08 07:37:57
Kövér: csak közös erővel biztosíthatjuk a fenntartható regionális fejlődést
... elnöke a konferencia egyik témája, a klímaváltozás vonatkozásában arról beszélt, hogy számtalan előjele van annak, hogy térségünk is meghatározó környezeti változások előtt áll. A politikusoknak az a feladatuk, hogy tudatosítsák a veszélyeket és felkészítsék a társadalmakat a veszélyek elhárítására, a károk mérséklésére - közölte.
A konferencián mások mellett felszólal Maja G...
2018-10-05 10:31:17
Szigorítaná a politikusoknak adható ajándékok szabályozását a Jobbik
...
A Jobbik szerint például, hogy közbeszerzésen induló cégek vezetői semmilyen ajándékot nem adhatnának politikusoknak, mert azok ugyan magánemberként fogadják el azokat, de utána hivatali minőségükben döntenek arról, hogy milyen megbízásokat adnak az adott cégnek.
Véget kell vetni ennek a dőzsölésnek, mert Magyarország ebbe előbb-utóbb bele fog pusztulni - jelentette ki, ...
2018-09-26 14:38:57
H.Kohut Katalin: Állatkerti pagoda (Vilma-Béla párbeszéd)
... én is ezt sejtem, hogy a görög istenek és népek szimbóluma, akár a hattyú Mercuré, a csillagé. De visszatérve az ausztrál állatokra, érdekesség még a strucc maradványa az egykori politikusoknak, akik a veszély idején homokba dugták a fejüket.
- A medvékről mi a véleményed, Bélám?
- A medve mindig a kommunista kor szimbóluma volt Kata néven, ezért szereti annyira a termés...
2018-09-26 12:58:32
A német kormánypártok lezárták az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vitájukat
... minisztériumban tartott tájékoztatóján kiemelte, hogy Hans-Georg Maassen fizetése az új pozíciójában nem változik, és nem nyugdíjazzák Gunther Adlert. A tárcavezető kifejtette, hogy a politikusoknak figyelembe kell venniük a választók véleményét.
Andrea Nahles a párt székházánál tett nyilatkozatában aláhúzta: az új megállapodás azt jelzi, hogy "a koalíció komolyan veszi a nyi...
2018-09-23 21:44:37
Bűnvádi eljárás indult a román csendőrség vezetői ellen az augusztus 10-i kormányellenes tüntetés ügyében
... hogy a kormánykoalíció ne enyhítse a büntető törvénykönyv szigorát a korrupciós bűncselekmények esetében, és ne hozzon olyan intézkedéseket, ame...
2018-09-21 13:39:44
EU-csúcs - Pellegrini: a Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen
... esetében azt tartjuk fontosnak, hogy az ne helyettesítse a határőrségek vagy a tagállamok (más hasonló) egységeinek szuverenitását" - mondta a szlovák kormányfő, aki szerint az európai politikusoknak minden olyan megoldást támogatniuk kellene, amelyikről világos, hogy képes hozzájárulni az unió határainak megvédéséhez.
Működőképes lehetne az egyes tagállamok partvédelmi egysé...
2018-09-19 23:26:56
Második perében Paul Manafort vádalkut kötött a Robert Mueller vezette bizottsággal
... csalásai miatt. E bűncselekményeket a volt politikai tanácsadó még azelőtt követte el Donald Trump kampán...
2018-09-14 17:02:12
1 2 3 ..............................96 97 ...............144 145 ...............192 193 194 
Címkék: Kelemen Hunor, Kohut Katalin, Paul Manafort, Robert Mueller, Bóna Mária Ilona, Viktor Hugónak Íme, Maja, Hans-Georg Maassen, Gunther Adlert, Andrea Nahles, Donald Trump, alacsony részvétel, fenntartható regionális, politikusoknak adható, német kormánypártok, alkotmányvédelmi hivatal, román csendőrség, augusztus 10-i, népnek mindig, választókban kell, politikusoknak abba, egymásra mutogatást, kérdés foglalkoztatja, romániai társadalmat, emberek felkiáltásával, vértől csepegőkkel, egész világegyet, konferencia egyik, klímaváltozás vonatkozásában, veszélyek elhárítására, károk mérséklésére, konferencián mások, adott cégnek, görög istenek, hattyú Mercuré, ausztrál állatokra, strucc maradványa, egykori politikusoknak, veszély idején, medve mindig, tárcavezető kifejtette, politikusoknak figyelembe, választók véleményét, párt székházánál, koalíció komolyan, büntető törvénykönyv, korrupciós bűncselekmények, határőrségek vagy, szlovák kormányfő, európai politikusoknak, unió határainak, egyes tagállamok,
© 2013 TVN.HU Kft.