Belépés
Politológus: kudarcot vallott az Európai Unió
...
A politológus szerint ez a 2015-ös migrációs válságon és a Brexiten egyértelműen látható volt, ugyanakkor a 2008-as gazdasági válságot sem tudták megfelelően kezelni.
"A túlzott integrációnak az erőltetése, a föderatív intézkedések egyre nagyobb tere azt hozta magával, hogy a dél-európai országok gazdasága romokban van, leszakadóban van. Elég csak Olaszországra gondolni,...
2019-03-25 08:21:08
Politológus: az Európai Néppárt elveszti erőteljes szerepét
...
A szakértő csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, a néppártnak a májusi európai parlamenti (EP-) választásokon lesz az utolsó esélye arra, hogy ezt elkerülje.
A bevándorláspárti álláspontot képviselők elhibázott politikát folytatnak, ezeknek a pártoknak az adott országokban is meggyengült a támogatottsága - vélekedett, hozzátéve, a kérdés az, hogy az Európai Né...
2019-03-21 08:41:13
Politológus: az Európa Tanács megakadályozhatja a migrációs alap bővítését
...
A kutató elmondta, az Európai Bizottság javaslata szerint 10,4 milliárd euróra emelnék az alap forrásait az előirányzott 3,1 milliárd euróról.
A célok közül ki lehet emelni - fogalmazott a szakértő -, hogy a migránsok át-, illetve betelepítését is honorálnák az említett forrásból.
Az Európai Tanács mellett a májusi EP-választásoknak is lehet szerepe abban, hogy végü...
2019-03-16 09:41:05
Szlovák elnökválasztás - Politológus: először lehet női államfője Szlovákiának
...
A politológus elmondta, a 44 éves jogásznő esetleges megválasztása egyben generációváltást is jelez a szlovák politikában.
Hozzátette ugyanakkor, hogy a választások elsősorban nem Zuzana Caputováról szólnak, hanem a még tavaly lemondott Robert Fico miniszterelnökről, valamint Ján Kuciak újságíró és menyasszonyának meggyilkolásáról.
Rámutatott, annak ellenére, hogy F...
2019-03-16 09:11:10
Ünneprontók
... délután.

Persze, a politika a történelemnél kevésbé finnyás jószág, így ma is sok gyenge jellemet elbír. A ,,bizonytalan szavazópolgár" pedig, akinek oly sokszor akar a politológus az agyába pillantani, érthetően von majd le következtetéseket az ellenzéki vezérekről. Ünneprontó, mindenkivel veszekedő, jellemtelen alakok azok, akik ma a kormány elleni szivárvá...
2019-03-15 21:30:32
Politológus: az LMP erodálhatja táborát azzal, hogy összefogott a Jobbikkal
...
Érthetetlen ez a lépés az LMP és a Jobbik részéről - mondta a Figyelő főmunkatársa, hozzátéve, valószínűleg egy országos alku része, hogy a Jobbik beállt Puzsér Róbert mögé.
Lehet, hogy ajánlottak a Jobbiknak cserébe valamilyen pozíciót az önkormányzati választásra - jegyezte meg....
2019-03-15 09:01:06
Politológus: nem reális a Fidesz távozása az Európai Néppártból - BŐVÍTETT (új: európai trendek - utolsó bekezd
... pártok, akik a Fidesz kizárását javasolták, csak egy-két európai parlamenti képviselővel rendelkeznek, ezzel szemben a Fidesz-KDNP jelentős szavazatot adhat Manfred Webernek.
A politológus felidézte, Manfred Weber feltételeket szabott a Fidesznek, amelyeket ha a párt nem tart be, kizárják a néppártból. Az egyik feltétel a Közép-európai Egyetem (CEU) Budapesten maradása, amely...
2019-03-13 09:41:23
Politológus: nem reális a Fidesz távozása az Európai Néppártból
... pártok, akik a Fidesz kizárását javasolták, csak egy-két európai parlamenti képviselővel rendelkeznek, ezzel szemben a Fidesz-KDNP jelentős szavazatot adhat Manfred Webernek.
A politológus felidézte, Manfred Weber feltételeket szabott a Fidesznek, amelyeket ha a párt nem tart be, kizárják a néppártból. Az egyik feltétel a Közép-európai Egyetem (CEU) Budapesten maradása, amely...
2019-03-13 09:01:13
Politológus: krízishelyzet van az MSZP-n belül
... információk és a belső viták tovább rontják a párt helyzetét - közölte, hozzátéve, eközben a DK egy fegyelmezettebb párt képét mutatja, és politikai hasznot húz az MSZP gyengüléséből.
A politológus beszélt arról is: az ellenzék átgondolt stratégia helyett látványelemekkel próbál politizálni. Az ellenzéki pártok összefogása komolytalan, a pártok pedig látványelemekkel próbáljá...
2019-03-06 09:11:03
Montágh Imre és a Politikai Főiskola
...

Megtehették, hiszen a CORVINUS Közgazdaságtudományi Egyetem ,,átvette" a POLITIKAI Főiskolát... Így ma már mindenkinek, aki a ,,Polfőn" szerzett politológusi diplomát, úgy szerepelteti az önéletrajzában, mintha a Közgázon végzett volna!
Természetesen, 1990-et követően is számíthattak arra, hogy mindkét oldali HATALOM BE FOGJA ŐKET ISKOLÁZ...
2019-03-06 06:16:03
1 2 3 ................109 110 .........164 165 ........217 218 219 
Címkék: Európai Unió, Európai Néppárt, Európa Tanács, Európai Néppártból, Montágh Imre, Politikai Főiskola, Európai Né, Európai Bizottság, Európai Tanács, Zuzana Caputováról, Robert Fico, Puzsér Róbert, Manfred Webernek, Manfred Weber, Közép-európai Egyetem, CORVINUS Közgazdaságtudományi Egyetem, POLITIKAI Főiskolát&#8230, HATALOM BE FOGJA ŐKET ISKOLÁZ, migrációs alap, politológus szerint, 2015-ös migrációs, 2008-as gazdasági, túlzott integrációnak, föderatív intézkedések, dél-európai országok, szakértő csütörtökön, májusi európai, utolsó esélye, bevándorláspárti álláspontot, adott országokban, kutató elmondta, alap forrásait, célok közül, említett forrásból, májusi EP-választásoknak, politológus elmondta, szlovák politikában, választások elsősorban, történelemnél kevésbé, agyába pillantani, ellenzéki vezérekről, kormány elleni, országos alku, önkormányzati választásra, politológus felidézte, egyik feltétel, belső viták, párt helyzetét, fegyelmezettebb párt, politológus beszélt, ellenzék átgondolt,
© 2013 TVN.HU Kft.