Belépés
Thomas Cook-csőd - A spanyol turizmus is súlyos csapást kapott
... tizenöt napra 525 spanyolországi repülőjáratuk volt betervezve, amelyek törlése mintegy 114 ezer utast érint a spanyol légibiztonsági ügynökség (Aesa) szerint.
Annak érdekében, hogy pontosan felmérjék a várható következményeket és enyhítsék az esetleges károkat, az ügyvezető kormány összehívja az érintett spanyol régiók vezetőit - jelentette be María Reyes Maroto spanyol turi...
2019-09-23 19:02:19
Mindent rendben talált a Nébih a VinAgora érmes borainak vizsgálatakor
... tételekkel, hogy a termelők nem próbálnak-e "speciális versenymintákkal" jogosulatlan előnyt szerezni piacon lévő boraiknak. A hivatal megállapította, hogy az ellenőrzött minták minden esetben pontosan megegyeztek a nevezésnél megjelölt, illetve forgalomba kerülő borokkal, így visszaélés nem történt.
A Nébih és a VinAgora vezetősége megerősítette, hogy a jövőben is folytatjá...
2019-09-23 16:41:51
Önkormányzat 2019 - Karácsony Gergely együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Szolidaritás Mozgalommal
... alapján ha uniós döntés születik a betelepítésről, akkor az azt elutasító államok eladhatnák más országoknak a kvótájukat. Karácsony Gergely azzal tért ki a válasz elől, hogy nem ismeri pontosan az elképzelést.
Faggatták arról is, hogy a szeptember eleji 51 millió forintról hogyan nőhetett mostanra mintegy kétmilliárd forintra Zugló számlaegyenlege. A XIV. kerületi polgármest...
2019-09-23 16:01:37
Milák Kristóf minden hétvégén versenyezni fog októberben
... úszásnemére, a gyorsra és a hátra is.
Megerősítette, hogy rajthoz áll az október 4. és 6. között a Duna Arénában rendezendő világkupán, ahol minden nap két számban vállalta az indulást. Pontosan nem tudta megmondani, hogy milyen számokban, de azt határozottan kijelentette, hogy a 200 pillangó nem lesz köztük.
A további programjáról annyit közölt, hogy októberben minden ...
2019-09-23 13:11:14
Pietrelcinai Szent Pio atya emlék napja van
Templomunkban az örök imádás kápolna neve: Pio atya kápolna.
Pio atya életútját idézzük fel mennyei születésnapján, liturgikus emléknapján, szeptember 23-án.
- Igenaptár oldalon: Pietrelcinai Szent Pio áldozópap
SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a galatákhoz írt leveléből
Élek, de már nem én, hanem Krisztus él bennem.
Testvéreim!
A törvény által m...
2019-09-23 10:18:10
Semjén Zsolt: a legmagasabb kategóriában válik elismert egyházzá az EMIH
... kereteket, amelyeket a történelem tragédia megrendített.
Hangoztatta: a magyar zsidóságnak egészen különleges küldetése és szerepe van, sajátos értékgazdagságot hordoz. A kormány pontosan tudja ezt, és természetes kötelességének tartja, hogy ennek megőrzéséhez minden szükséges segítséget megadjon - emelte ki.
A miniszterelnök-helyettes megköszönte az EMIH-nek azt is, hog...
2019-09-22 21:32:39
Franciaországi zavargások - Macron a tüntetéseknek köszönhetően váltott stílust
... az emberek meghallgatása és a kevésbé távolságtartó kormányzás fogja jellemezni.
"Mostantól azt hiszem több időt kell szánni annak elmagyarázásra, hol tartunk, és mit szeretnénk pontosan csinálni" - vélte Emmanuel Macron egy héttel a páriszi tömegközlekedési dolgozóknak a nyugdíjreform elleni tiltakozásul szervezett sztrájkja után.
A sárgamellényesek tavaly november ót...
2019-09-20 15:21:50
Áder: ne tévesszünk mértéket, amikor klímakatasztrófáról beszélünk
... és félszerese a magyarnak - mutatott rá Áder János, aki szerint ez is jól jelzi a felelősség mértékét.
Hangsúlyozta: más uniós országokkal összevetve Magyarország 1990-hez képest pontosan annyival csökkentette a szén-dioxid-kibocsátását mint Dánia, miközben Ausztria, Spanyolország és Írország növelte a kibocsátását.
Az államfő kiemelte: 2030-ra a magyarországi áramtermel...
2019-09-20 10:51:11
Ma van Szent Pio atya stigmatizáltjának 101 éve.
... 20-án pedig megjelentek testén Krisztus látható, vérző sebei, a stigmák. Az Úr Jézus egyszer azt mondta neki: ,,Ötven évig viseled sebeimet, azután hozzám jössz." Így is lett: pontosan ötven év múlva halt meg, s halála pillanatában a sebek behegedtek.

Kép az utolsó miséjén már eltűntek a stigmák

...
2019-09-20 10:07:01
Öreg pince
... mintha a nagy búbos kemencében még élő lenne a nyári parázs, és megérkeztek a seregélyek is, mert szüretszaga volt a világnak, s a seregélyek naptárjában (amelyet a begyükben őriznek) pontosan fel volt jegyezve a szőlőérés ideje.
De ekkor már idei rókakölykök ugatták meg a holdat, amíg csak eszükbe nem jutott, hogy éhesek, s hogy ilyenkor az éhség ellen legjobb a kiadós szőlő...
2019-09-20 07:06:35
1 2 3 .............2645 2646 ......3967 3968 .......5289 5290 5291 
Címkék: Thomas Cook-csőd, Karácsony Gergely, Magyar Szolidaritás Mozgalommal, Milák Kristóf, Pietrelcinai Szent Pio, Semjén Zsolt, Szent Pio, María Reyes Maroto, Duna Arénában, SZENTLECKE Szent Pál, Emmanuel Macron, Áder János, spanyol turizmus, legmagasabb kategóriában, tüntetéseknek köszönhetően, spanyol légibiztonsági, várható következményeket, esetleges károkat, ügyvezető kormány, érintett spanyol, hivatal megállapította, ellenőrzött minták, nevezésnél megjelölt, válasz elől, szeptember eleji, további programjáról, örök imádás, törvény által, történelem tragédia, magyar zsidóságnak, kormány pontosan, emberek meghallgatása, kevésbé távolságtartó, páriszi tömegközlekedési, nyugdíjreform elleni, sárgamellényesek tavaly, felelősség mértékét, államfő kiemelte, magyarországi áramtermel, sebek behegedtek, utolsó miséjén, nagy búbos, nyári parázs, seregélyek naptárjában, begyükben őriznek, szőlőérés ideje, éhség ellen, kiadós szőlő, sárgamellényesek, következményeket, értékgazdagságot, tömegközlekedési,
© 2013 TVN.HU Kft.