Belépés
Krémsajtos epertorta .
... legfinomabb

Epertorta
Hozzávalók (16 szelethez):

2 ek mandulapehely, 5 dkg vaj, 3 tojás, 10 dkg cukor, csipetnyi só, 12 dkg liszt, 1 tk sütőpor, 40 dkg eper, 60 dkg krémsajt, 8 dkg porcukor, 15 dkg eperlekvár, a kikenéshez margarin



1. Egy 26 cm-es, kapc...
2010-05-27 00:04:58
Sziamiaú szelet....
... cukor, 10 dkg darált pisztácia, 14 dkg rétesliszt, 1 cs. sütőpor.

A krémhez:
1 dl rum, 1 cs vaníliás pudingpor, 4 dl tej, 3 kanál cukor, 10 dkg margarin, 10 dkg porcukor.

A hat tojássárgáját habosra keverjük a 24 dkg cukorral. A darált pisztáciát, a réteslisztet, és a sütőport összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgájához, és nagyon óvatosan ö...
2010-05-26 20:15:58
Barackos csoki torta
... csomag)
zselatinpor, 1 dl víz, 5 dl habtejszín,
4 evőkanál (8 dkg) kristálycukor,
2 csapott evőkanál keserű kakaópor,
1 kiskanál rum
a tetejére: 20 dkg étcsokoládé,
15 dkg porcukor, 6 dkg vaj vagy
sütőmargarin, 6 evőkanál víz
a díszítéshez: 1,5 dl habtejszín,
2 evőkanál sózatlan, tisztított mogyoró
vagy pisztácia
A tésztához a...
2010-05-26 15:04:07
Havas háztetô
... vaníliás
cukor, 1 csomag (40 gramm) főzni
való vanília ízű pudingpor, 15 dkg
sütőmargarin
a csokoládémázhoz: 10 dkg sütőmargarin,
2 evőkanál keserű kakaópor,
20 dkg porcukor, 4 evőkanál víz
a tetejére: 10 dkg kókuszreszelék
A piskótát hosszában 3 részre
vágjuk, ha mézes lapot használunk,
az már fel van csíkozva. Egyet
tálra te...
2010-05-26 13:27:50
Régimódi Csokitorta

Hozzávalók a tésztához:

12 dkg vaj
4 dkg porcukor
csipet só
1 tk őrölt fahéj
6 db tojássárgája
13 dkg gőz felett olvasztott étcsoki
6 db tojásfehérje
18 dkg cukor
13 dkg liszt

Krém:

23 dkg vaj
...
2010-05-26 13:06:32
Elefántszem
Hozzávalók :
12 dkg porcukor
20 dkg margarin
1 tojás
2 dl tej
1 evőkanál kakaó
2 evőkanál liszt
2-3 banán
6 tojás
10 dkg darált dió
2 evőkanál liszt
...
2010-05-25 19:16:37
Gesztenyés tekercs, sütés nélk
Hozzávalók: 25 dkg darált háztartási keksz
18 dkg margarin
10 dkg porcukor
fél dl sütőrum
1 evőkanál kókuszreszelék
1 kávéskanál kakaópor

A krémhez: 25 dkg gesztenyemassza
12 dkg margarin
...
2010-05-25 19:05:02
Sütemények
... szelet


Tészta : 4 ek lisztet 1 cs. sütőporral és 2 ek. kakaóporral összekeverünk. 6 tojássárgáját 6 ek. porcukorral kikeverünk és hozzáadunk 1 dl olajat. 6 tojásfehérjét felverjük. A tojássárgás cukorhoz először a felvert...
2010-05-25 18:08:03
Finomságok
Zserbógombócok

Hozzávalók:

* 15 dkg aszalt sárgabarack
* 15 dkg darált dió
* 2 ek narancslikőr vagy helyette konyak/rum
* 1 ek víz
* 2 ek porcukor
* 1 ek. baracklekvár
* fél tk rumaroma/rum

A csokibevonathoz:

* 15 dkg ét tortabevonó/étcsoki
* 1 tk olaj

Elkészítés:
1. A barackokat meglocso...
2010-05-25 17:57:05
Mézes puszedli
Mézes puszedli


HOZZÁVALÓK:

13-13 dkg méz és margarin
25-25 dkg porcukor, rozsliszt és liszt
fél citrom reszelt héja
4 tojás
1 kávéskanál szódabikarbóna
2 evőkanál mézeskalácsfűszer
5-5 dkg mogyoró és dió

ELKÉSZÍTÉS

Felolvasztjuk a margarint a mézzel ...
2010-05-25 16:23:17
1 2 3 .............1310 1311 ......1951 1952 1953 1965 1966 .......2619 2620 2621 
Címkék: Régimódi Csokitorta, kikenéshez margarin, darált pisztáciát, sütőport összekeverjük, piskótát hosszában, tojássárgás cukorhoz, barackokat meglocso, csokoládémázhoz, csokibevonathoz, daxtarceoimvwtf, tojássárgájához, gesztenyemassza, zserbógombócok, szódabikarbóna, kókuszreszelék, kristálycukor, tojássárgáját, tojásfehérjét, összekeverünk, msephtfzkqxok, mandulapehely, összekeverjük, felolvasztjuk, réteslisztet, sütőmargarin, tojásfehérje, tojássárgája, narancslikőr, baracklekvár, zselatinpor, elefántszem, sárgabarack, tojássárgás, díszítéshez, étcsokoládé, porcukorral, tortabevonó, legfinomabb, kakaóporral, hozzávalók, csokitorta, finomságok, tisztított, gesztenyés, sütemények, krémsajtos, elkészítés, barackokat, pisztáciát, hozzáadjuk, habtejszín, rétesliszt, használunk, olvasztott, ildfnmgtwh, kávéskanál, háztartási, eperlekvár, hozzáadunk, kikeverünk, sütőporral, kikenéshez, felverjük, epertorta, pudingpor, tésztához, pisztácia, hosszában, rozsliszt, csipetnyi, szelethez,
© 2013 TVN.HU Kft.