Belépés
3 hasznos tipp, mihez kezdj a savanykás ribizlivel!
... ribizli jól mutat süteményen, tortán, pudingon , pohárkrémen vagy fagylaltkehely és parfé tetején.

A friss fürtöt szűrőkanálban tartsd gőz fölé egy rövid időre, majd forgasd porcukorba. A jobb tapadás érdekében megnedvesített fürtöket cukorszórással is behavazhatod.



Egész ...
2018-06-27 23:56:10
Karácsonyi receptek
... is, és jól elkeverjük az egészet. A kihűlt masszát fólia között 2 cm vastagra nyújtjuk és formával vagy kézzel fenyőfákat vágunk ki belőle. A fácskák egyik felét kakaóporba, a másikat porcukorba mártjuk, és végül cukorgyönggyel díszítjük.

Diós-barackos praliné
Krémesre keverünk 10 dkg marcipánmasszát. Hozzádolgozunk 4 evőkanál cseresznyepálinkát, 5 dkg átszitált po...
2017-12-12 10:23:28
Egyszerű csokis keksz - liszt nélkül!
... Egy lapos edénybe egy kevés porcukrot öntünk. Egy kis fagylaltos kanállal kiemelünk egy adag tésztát, azt a porcukorra ejtjük, ezt, és majd minden egyes kanálnyi tésztát megforgatunk a porcukorban.
A tésztaadagokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük úgy, hogy kb. másfél cm hely maradjon közöttük minden irányban. Tenyerünkkel mindegyik gombócot finoman lelapítjuk....
2017-06-22 23:15:44
Hamilton torta
... kettő tortalapot fogunk sütni. (Ha van 2 db tortaformánk, egyszerre is megsüthetjük.) Egy 26 cm-es tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és a tészta felét belesimítjuk. A tojásfehérjékből, porcukorból és a citromléből kemény habot verünk, majd hozzákeverjük az 1 ek keményítőlisztet. A hab felét rákenjük az elsimított tészta tetejére, megszórjuk mandulapehellyel. Előmelegített sütőb...
2017-02-27 14:29:10
Fánk receptek (édes és sós)
A tuti jó recept

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 1 tojás, 4 evőkanál olvasztott vaj, 1 kocka élesztő, 2-2,5 dl langyos tej, 2 ek cukor, csipet só

Fánksütés lépésről lépésre

1. Kimérjük a hozzávalókat. A lisztet átszitáljuk, ettől a tészta különösen lágy lesz. A tejet meglangyosítjuk, hogy könnyebben megkeljen majd az élesztő.
2. A lisztet keverőtálba...
2017-02-09 11:32:04
Lakodalmas sütemények
... lyukait tojásfehérjébe mártjuk iletve kenjük utána vágót cukros dióba forgatjuk és sütjük. Ha kihűlt pikáns lekvárral össze ragasztjuk közepébe félszem medgyet teszünk majd vaniliás porcukorba forgatjuk.

HABOS BARACK KARIKA
10 dgr cukor 20 dgr vaj 2 tojássárgája ezt habosra keverjük 30 dgr liszt és fél sütőpor kispogácsa szagatóval kiszagatjuk.
Krémje
2...
2016-09-28 09:29:02
Karamellás krémes
... hozzáadjuk a langyosra hült karamellát. és 2 db habfixet.

Elkészítés
Az egyik lapot megkenjük a pudingos krémmel, erre jön a tejszínhab, és befedjük a másik lappal. Erre 25 dk porcukorból, 2 karamelles pudingból. és 4 ek olajból mázat készítünk, amit kevés forró vízzel keverünk ki.

Molnár Judit receptje!
...
2016-03-14 08:50:14
Lakodalmas sütemények
... lyukait tojásfehérjébe mártjuk iletve kenjük utána vágót cukros dióba forgatjuk és sütjük. Ha kihűlt pikáns lekvárral össze ragasztjuk közepébe félszem medgyet teszünk majd vaniliás porcukorba forgatjuk.

HABOS BARACK KARIKA
10 dgr cukor 20 dgr vaj 2 tojássárgája ezt habosra keverjük 30 dgr liszt és fél sütőpor kispogácsa szagatóval kiszagatjuk.
Krémje
2...
2016-02-27 19:59:47
SÜTÉS NÉLKÜLI sütemények
... 2
vaníliáscukor, csoki, 1 l víz

A kekszet rárakjuk a tepsibe szépen egymás mellé. A pudingot és a cukrotelkeverjuk a vízben, és pudingot fozzunk belole. A tojásfehérjébol és a
porcukorból suru krémet keverunk ki. Fokozatosan belekeverjuk a krémet a
pudingba. A masszát rárakjuk a kekszekre. Kikeverjuk a tejszínhabot avaníliás cukorral és a tejszínhabfixáló...
2015-11-16 13:57:45
Nagy karácsonyi recept gyűjtemény
... is,
és jól elkeverjük az egészet. A kihűlt masszát fólia között 2 cm vastagra nyújtjuk és formával vagy kézzel
fenyőfákat vágunk ki belőle. A fácskák egyik felét kakaóporba, a másikat porcukorba mártjuk, és végül
cukorgyönggyel díszítjük.
Diós-barackos praliné
Krémesre keverünk 10 dkg marcipánmasszát. Hozzádolgozunk 4 evőkanál cseresznyepálinkát, 5 dkg...
2015-10-22 14:44:35
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: SÜTÉS NÉLKÜLI, HABOS BARACK KARIKA, Molnár Judit, savanykás ribizlivel, friss fürtöt, rövid időre, jobb tapadás, kihűlt masszát, fácskák egyik, másikat porcukorba, lapos edénybe, kevés porcukrot, adag tésztát, porcukorra ejtjük, tésztaadagokat sütőpapírral, tészta felét, citromléből kemény, elsimított tészta, lisztet átszitáljuk, tészta különösen, tejet meglangyosítjuk, lisztet keverőtálba, langyosra hült, egyik lapot, pudingos krémmel, másik lappal, kekszet rárakjuk, tepsibe szépen, masszát rárakjuk, tejszínhabot avaníliás, mandulapehellyel, tojásfehérjékből, tejszínhabfixáló, keményítőlisztet, cukrotelkeverjuk, marcipánmasszát, tojásfehérjébol, meglangyosítjuk, cukorgyönggyel, megnedvesített, cukorszórással, fagylaltkehely, tojásfehérjébe, hozzádolgozunk, tésztaadagokat, vaníliáscukor, hozzákeverjük, előmelegített, szűrőkanálban, belekeverjuk, hozzávalókat, behavazhatod, belesimítjuk, tortaformánk, tejszínhabot, tojássárgája, sütőpapírral, megsüthetjük, megforgatunk, tenyerünkkel, fokozatosan, átszitáljuk,
© 2013 TVN.HU Kft.