Belépés
Őszibarackos torony
... mascarponés krémmel megkenjük, az őszibarackkockákkal megszórjuk, majd r...
2006-10-02 07:38:27
Narancsos-pisztáciás koszorú
... serpenyőt, még néhány percig főzzük, míg a cukor karamellizálódik. Kevés narancsszörpöt öntünk bele, és az egészet a lapok tetejér...
2006-10-02 07:31:31
Narancsos palacsinta
... masszát, és megsütjük. ...
2006-10-02 07:25:43
Narancslé torta
... tejszín
1 narancs
fél-fél dl narancslé és narancsszörp
mandulaforgács
csokoládéreszelék



ELKÉSZÍTÉS

A tojássárgákat habosra keverjük a porcukorral, hozzáadjuk a vaníliáscukrot, a reszelt narancshéjat és kevés sót. Folyamatosan, felváltva keverjük hozzá a sütőporos lisztet, a narancslevet, és a darált diót. A tojásfehérjéből kemé...
2006-10-02 07:19:23
Narancskrém eperrel
... majd óvatosan ezt is a krémbe forgatjuk. A krémet kelyhekbe töltjük, mandulaforgáccsal megszórjuk, és tejszínhabot nyomunk a t...
2006-10-02 07:15:28
Marcipános szelet
... kiborítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és három lapra vágjuk. A lapokat vékonyan megkenjük lekvárral, egymásra rakjuk, és körben rákenjük a maradék lekvárt. A marcipánt összegyúrjuk a por...
2006-10-02 06:57:28
Mandulás torta
... úgy, hogy ne törjön össze a hab. A krémet kivajazott, kerek, kipattintható tortaformába simítjuk, és meleg sütőben kb. 45 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd tálra tesszük, porcukorral megszórjuk, és frissen kínáljuk.


- Kaphatóak olyan sablonok, amelyeket a torta fölé tartva, azon átszórjuk a porcukrot, és így szép, díszes teteje lesz a süteménynek. Üg...
2006-10-02 06:54:15
Ördögkehely
... kockacukor.

Elkészítése:

Az aszalt szilvákat pálinkával elkevert (vagy aromás) vízbe áztatjuk. A túrót villával összetörjük, elkeverjük 0,5 deci tejszínnel, 3-4 kanál porcukorral, vaníliás cukorral, és összeturmixoljuk. A maradék tejszint kemény habbá felverjük és a túrós masszába forgatjuk. A beáztatott szilvákat leszűrjük, a visszamaradt léhez keverjük a zs...
2006-09-29 17:32:40
Könnyű gofri
... beledolgozzuk. Szobahőmérsékleten legalább 1 óráig állni hagyjuk. Amikor kezd repedezni, a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és belekeverjük. Adagokra osztjuk, gofrisütőben megsütjük. Porcukorral megszórva vagy cukorsziruppal meglocsolva tálaljuk.


- Zárt fémdobozban néhány napig eláll.
- Adhatunk mellé aszalt gyümölcsöket, tejszínt, almakompótot vagy vaníli...
2006-09-25 06:58:12
Krémsajtos sütemény
... simítjuk, és meleg sütőben aranyszínűre sütjük. Tányérra borítjuk, és 1 óráig hűtjük. Kivessz...
2006-09-25 06:55:23
1 2 3 .................853 854 .........1279 1280 .........1699 1700 1701 1705 1706 1707 
Címkék: cukor karamellizálódik, lapok tetejér, tojássárgákat habosra, reszelt narancshéjat, sütőporos lisztet, darált diót, tojásfehérjéből kemé, krémbe forgatjuk, krémet kelyhekbe, lapokat vékonyan, maradék lekvárt, marcipánt összegyúrjuk, krémet kivajazott, formában hagyjuk, torta fölé, aszalt szilvákat, túrót villával, maradék tejszint, túrós masszába, beáztatott szilvákat, visszamaradt léhez, tojásfehérjét kemény, karamellizálódik, összeturmixoljuk, tojásfehérjéből, narancsszörpöt, vaníliáscukrot, mandulaforgács, cukorsziruppal, tojássárgákat, tojásfehérjét, kipattintható, beledolgozzuk, visszamaradt, aranyszínűre, almakompótot, folyamatosan, tejszínhabot, belekeverjük, gofrisütőben, összegyúrjuk, őszibarackos, narancshéjat, narancslevet, tortaformába, gyümölcsöket, narancsszörp, fémdobozban, narancskrém, mascarponés, elkészítése, ördögkehely, porcukorral, meglocsolva, összetörjük, süteménynek, krémsajtos, elkeverjük, elkészítés, hozzáadjuk, marcipános, kiborítjuk, sütőpapírt, pisztáciás, megszórjuk, kivajazott, palacsinta,
© 2013 TVN.HU Kft.