Belépés
Isten méltó
... senki. Azért tesz olyan nagyszerű dolgokat, mert Ő annyira csodálatos.
A 8. vers például azt mondja, hogy a négy élőlény dicséri Istent a szentség, a hatalom és az örökkévalóság tulajdonságaiért.

A lényeg az, hogy Isten dicsőséges és magasztos lény, aki minden tekintetben jó és tökéletes - méltó arra, hogy dicsérjük azért, aki Ő.
Gyanítom, hogy a négy élőlény...
2023-10-01 21:33:05
Szőke nő viccek: Szőkékről - Nem csak szőkéknek
... szerencsétlen, szép, ám butuska nővel, hogy én most megvédeném őket. Nem minden szőke egyforma ám, mint ahogy férfi-férfi és nő-nő között is nagyon sok különbség van. Viszont van egy hasonló tulajdonság, ami az emberek többségére jellemző, nemtől függetlenül. Szeretünk mosolyogni (nem a kötelező mosolyra gondoltam, hanem ami úgy mélyről, szívből jön) és úgy jólesik, ha felnéznek r...
2023-09-15 22:00:26
Dicsérjük Istent minden nap! Mindörökké magasztaljuk nevét
... kevés elismerő szava van az emberről. Szűkszavúan említi erényeit, még a legkiválóbb emberek esetében is, akik valaha ezen a földön éltek. Ez az eljárás tanítást tartalmaz. Minden jó tulajdonság, amellyel emberek rendelkezhetnek, Isten ajándéka. Jó cselekedeteiket Isten kegyelméből, Krisztus által viszik véghez.

Mivel mindent Istennek köszönhetnek, egyedül őt illeti me...
2023-08-09 15:25:20
Mai harmónia kártyám
... partner.

Személyes üzenete:

Nézd meg, mit üzen mára az Oroszlán csillagjegy szülötteinek a horoszkóp! Még akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél!
Min kell úrrá lenned? Tulajdonság vagy éppen egy élethelyzet, ami felett időlegesen elvesztetted, s ezért vissza kell szerezned az uralmat? Olvasd el hívószavadat, az segíthet eligazodni.
A kártya anya...
2023-07-22 10:36:30
...és legyen olyan, mint Ő ...?

Mindenkiben van egy kialakult kép arról, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy férfinak. Akár fel is lehet sorolni, ám talán idézetekkel jobban láthatóvá válik az, hogy miért pont ezt a négy tulajdonságot preferáljuk mi, nők, az erősebbik nemben.

A fé...
2023-06-21 21:32:10
Krisztus szűztől való születése (II.)
... gyermekéhez, kivéve a bűnt. A köldökzsinóron keresztül ő ez a bizonyos ember, ennek a bizonyos nőnek a fia, az ő népe egész korábbi genetikai történetének hordozója és számtalan örökletes tulajdonság címzettje. Egyedülálló genotípus (genetikai felépítése) volt, pontosan azért, mert a nő legalább a kromoszómáinak felével hozzájárult (mint bármelyik emberi anya). Hogy a többi hogyan...
2023-06-12 20:50:09
Út a nő szívéhez: Hogyan ébresszünk szerelmet egy nőben?
... DOLOG, AMIT MINDEN FÉRFI KERES EGY NŐBEN!


Nem csak az a lényeg, hogy valaki vékony, tökéletes alakú, szépen kisminkelt legyen. Ezeken túlmenően számos külső és belső tulajdonság, apró női kellék szükséges ahhoz, hogy valakiből jó nő legyen. Az alábbi 9 dologtól minden bizonnyal az összes férfi valósággal megvadul!

1.Kellemes illat
A csabításban nag...
2023-05-30 21:00:12
vércukorszint csökkentése
... kezelőorvosával.

A rozmaring és az oregánó nemcsak hasznos tápanyagokkal van tele, hanem fitokémiai anyagokkal is, amelyek nagyon hatékonyak a gyulladás csökkentésében. Egyik legerősebb tulajdonságuk ugyanis a gyulladáscsökkentés, ami nagyon előnyös akkor, ha valaki olyan krónikus betegségben szenved, mint amilyen a 2-es típusú cukorbetegség.

Mindkét gyógynöv...
2023-03-22 22:04:37
Magyar természettudósok, feltalálók
... kültagja.

...
2023-03-15 21:00:50
Miért együnk sok fokhagymát?
Úgy tűnik, már egy naponta elfogyasztott kevés kis fokhagyma is segít megőrizni egészségünket. A fokhagyma népszerűségét elsősorban baktérium-, vírus-, és gombaölő tulajdonságainak köszönheti.

A vékony fokhagyma szeleteket számos ételhez hozzáad...
2023-03-06 19:30:18
1 2 3 ...................117 118 ..........176 177 .........234 235 236 
Címkék: Dicsérjük Istent, AMIT MINDEN FÉRFI KERES EGY NŐBEN, négy élőlény, örökkévalóság tulajdonságaiért, hasonló tulajdonság, emberek többségére, kötelező mosolyra, legkiválóbb emberek, földön éltek, eljárás tanítást, jegyben születtél, segíthet eligazodni, kártya anya, négy tulajdonságot, erősebbik nemben, köldökzsinóron keresztül, bizonyos ember, bizonyos nőnek, kromoszómáinak felével, többi hogyan, összes férfi, oregánó nemcsak, gyulladás csökkentésében, 2-es típusú, naponta elfogyasztott, fokhagyma népszerűségét, vékony fokhagyma, természettudósok, tulajdonságaiért, tulajdonságainak, tulajdonságokkal, kezelőorvosával, rendelkezhetnek, cselekedeteiket, köldökzsinóron, kromoszómáinak, csökkentésében, vércukorszint, tulajdonságot, egészségünket, elfogyasztott, szerencsétlen, tápanyagokkal, örökkévalóság, népszerűségét, cukorbetegség, tulajdonságuk, történetének, szülötteinek, magasztaljuk, elvesztetted, rendelkeznie, hívószavadat, köszönhetnek, tulajdonság, csökkentése, mindenkiben, csabításban, élethelyzet,
© 2013 TVN.HU Kft.