Belépés
Aki szárnyatlanul él a viharos, ködszürke időben...
... jobb világot, a partot. Így élünk.
Jó azoknak, akik várni tudnak még. Mert sokan már nem is várnak, egyáltalán. És azoknak jaj!
Ez a várakozás nem vallásos, hanem örök emberi tulajdonság. Jobbra vágyunk, mert ahol vagyunk, ott nem jó nekünk. Valami mindig hiányzik, még a legszerencsésebb életekből is. És ami hiányzik, az -figyeld meg- mindig a legfontosabb.
Arccal a...
2022-09-10 12:42:34
Könyörgés szabadításért
... kevés elismerő szava van az emberről. Szűkszavúan említi erényeit, még a legkiválóbb emberek esetében is, akik valaha ezen a földön éltek. Ez az eljárás tanítást tartalmaz. Minden jó tulajdonság, amellyel emberek rendelkezhetnek, Isten ajándéka. Jó cselekedeteiket Isten kegyelméből, Krisztus által viszik véghez.

Mivel mindent Istennek köszönhetnek, egyedül őt illeti me...
2022-08-10 20:03:45
KONTROLLMÁNIA a téma III.rész AZ ÉN ÉLETEM NEM A TIÉD! ̵
... ha véletlenül kicsit gyűröttebb az inged vagy koszos a cipőd. A control freakerek magukban kivetnivalót sosem találnak, másokban viszont annál többet. Legyen külső vagy belső kinézet, tulajdonság, ők bizony ott teremnek és meg fognak szólni érte. Ilyenkor szerintem a legmegfelelőbb döntés az, ha nem szólsz semmit, figyelmen kívül hagyod, még akkor is, ha nehéz, hiszen ilyen dolgok...
2022-07-30 07:57:37
Mangó gyógyhatásai


A mangó a világ egyik legnépszerűbb, többnyire frissen, nyersen fogyasztott gyümölcse, népszerűségét azonban nem csak csodálatos ízének, hanem egészségünkre gyakorolt jótékony tulajdonságainak is köszönheti.

Az elmúlt évek kutatásai azt támasztották alá, ho...
2022-07-26 18:19:16
Manapság már nem javítunk semmin, inkább elhajítjuk.
... tényleg mindent megteszünk, de legtöbbször inkább semmit sem.
Mert nem vagyunk hajlandóak várni, nincs türelmünk senkihez és semmihez, valahol az évszázadok során elveszett ez a tulajdonság belőlünk.
Ha döntünk is, akkor kis időre, aztán valami szebb, csillogóbb vonja el figyelmünket, és azt választjuk inkább. Így az első dolog, ami mellett letettük a voksunkat, amibe i...
2022-07-19 07:26:33
A mezei zsurlóról
... használták. Ha tudnák, hogy elpocsékolták ezt a fantasztikus gyógynövényt?..

A rómaiak kemény érdes külseje miatt használták szivacsként. Azonban az érdes külső, annál több előnyös tulajdonságot rejt magában. Tartja a mondás is, hogy ne a külső alapján ítélkezzünk. Ez a mezei zsurlóra is igaz!

A mezei zsurló esetében szó szerint vehetjük, hogy aranyat ér a nö...
2022-07-12 22:20:14
Görögdinnye-hogyan válasszunk ?
... tanulmány azt találta, hogy azoknál, akik edzés előtt görögdinnyét fogyasztanak, kisebb eséllyel alakul ki másnap izomláz, izomfájdalom, mint a placebo-t kapó társaiknál. Ez a kedvező tulajdonság nagy valószínűséggel a görögdinnyében található L-citrullin-nek köszönhető.

A görögdinnye kiváló sportital lehet, mely segít az izomláz kialakulásának megelőzésében.
...
2022-06-20 14:43:32
A kedvesség a legnagyobb emberi tulajdonság
...
2022-06-12 22:15:57
Bélpoklosság
... értelmes ember azt választaná, hogy megszabaduljon a leprától. Ez nem lenne kérdés. Naamán élete sokkal jobb lenne nélküle. Folytathatná sikeres és ragyogó életét.

De az összes tulajdonság közül, amit az 1. versben olvasunk Naamánról, hamarosan kiderül, hogy a lepra volt számára a legnagyobb áldás. A lepra volt az, ami a legtöbb jót tette vele, ami álruhában nagy áldás ...
2022-05-25 21:19:32
Harmonia.......
... partner.

Személyes üzenete:

Nézd meg, mit üzen mára az Oroszlán csillagjegy szülötteinek a horoszkóp! Még akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél!
Min kell úrrá lenned? Tulajdonság vagy éppen egy élethelyzet, ami felett időlegesen elvesztetted, s ezért vissza kell szerezned az uralmat? Olvasd el hívószavadat, az segíthet eligazodni.
A kártya anya...
2022-05-06 12:41:33
1 2 3 ...................116 117 .........175 176 .........232 233 234 
Címkék: ÉLETEM NEM TIÉD, mezei zsurlóról, legnagyobb emberi, legszerencsésebb életekből, -figyeld meg-, legkiválóbb emberek, földön éltek, eljárás tanítást, inged vagy, control freakerek, legmegfelelőbb döntés, világ egyik, elmúlt évek, évszázadok során, tulajdonság belőlünk, első dolog, fantasztikus gyógynövényt, rómaiak kemény, érdes külső, külső alapján, mezei zsurlóra, mezei zsurló, placebo-t kapó, kedvező tulajdonság, görögdinnyében található, görögdinnye kiváló, izomláz kialakulásának, összes tulajdonság, lepra volt, legnagyobb áldás, jegyben születtél, segíthet eligazodni, kártya anya, tulajdonságainak, legszerencsésebb, rendelkezhetnek, valószínűséggel, cselekedeteiket, kialakulásának, megszabaduljon, görögdinnyében, legmegfelelőbb, megelőzésében, kontrollmánia, tulajdonságot, elpocsékolták, szárnyatlanul, egészségünkre, szabadításért, legnépszerűbb, népszerűségét, bélpoklosság, fantasztikus, gyógyhatásai, figyelmünket, gyógynövényt, támasztották, kivetnivalót, köszönhetnek, folytathatná, legfontosabb,
© 2013 TVN.HU Kft.