Belépés
EP-választás - Gulyás: azok szerepeltek a legjobban, akiket a leghevesebben támadtak
... Sargentini-jelentést.
Kitért arra, hogy a kialakult lengyel-magyar szövetség nélkül egészen más súllyal tudna Magyarország beleszólni az uniós ügyekbe.
Az EP-választás eredményét a balliberálisok úgy próbálják meg értékelni, hogy nem a korábbi valóságból, parlamenti viszonyokból indulnak ki, hanem abból a várakozásból, amelyet részben ők maguk keltettek - vélekedett a mi...
2019-06-19 22:17:19
Rétvári: a pályakezdő tanárokat is segíti a köznevelési törvény módosítása
... kevesebb gyerek, egy gyerekre pedig több figyelem jut.
A mostani módosítással tartalmi segítséget is szeretnének adni az óvodáknak, mivel eddig sokféle gyakorlat alakult ki, ezeket próbálják egységesebbé és hatékonyabbá tenni, hogy ne 13-14 évesen döbbenjenek rá a szülők, hogy valamilyen képesség elsajátítása kimaradt alsó tagozatban. Tehát a későbbi problémák megelőzését szo...
2019-06-18 09:31:09
Euractiv: az uniós tagállamok többsége támogatná a klímasemlegesség 2050-es célkitűzését
... zárónyilatkozat-tervezetben azt is írták, hogy majd később visszatérnek a kérdésre, mostanra azonban jelentősen megnőtt az elfogadás valószínűsége.
Az Euractiv arról számolt be, hogy a támogatók még próbálják megnyerni a szkeptikusabbnak számító kelet- és közép-európai tagországokat, amelyek a nagyobb mozgástér érdekében 2050 helyett inkább úgy fogalmaznának a szövegben, hogy...
2019-06-17 17:32:51
Ifj. Lomnici: az Európai Tanácsnak kell "hordania a nadrágot" az unióban
... Megjegyezte: az unió vezetésére nehéz olyan politikust találni, aki képviselné a magyar álláspontot is, hiszen a kezdetekhez hasonlóan még mindig Németország, Franciaország és a Benelux államok próbálják vezetni az Európai Uniót.
Lomnici Zoltán hangsúlyozta: nemcsak a magyarok, Európa érdeke is, hogy az öt uniós vezetőből legalább egy migrációellenes legyen, tartsa fontosnak ...
2019-06-17 16:12:40
Dunai hajóbaleset - M1: zárt helyiségben vizsgálják a Hableányt
... beszámolója szerint jelenleg centiméterről centiméterre vizsgálják át a hajót az ügyészség munkatársai, a rendőrségi helyszínelők és a hajózási szakemberek. A vizsgálat során a többi között azt próbálják kideríteni, hogy a Hableány sérüléseit a folyómederhez ütközés vagy a Viking Sigyn szállodahajó okozta.
A Hableányt kedden kora reggel kezdték el kiemelni a Duna mélyéről. Kö...
2019-06-12 12:23:11
Rangos orosz lapok címoldalon titakoztak egy oknyomozó újságíró őrizetbe vétele ellen
... döntött.
A rendőrség azt állítja, hogy 4 gramm kábítószert találtak Golunov hátizsákjában, majd egy újann adagot a lakásán. Sok újságíró viszont azt gondolja, hogy a hatóságok így próbálják elhallgattatni kollégájukat, aki legutóbb gátlástalan uzsorásokról és a temetkezési ágazatra rátelepedő egyik szervezetről írt. Golunov a cikkei miatt fenyegetéseket is kapott.
A sajt...
2019-06-10 12:38:31
Hajszálerek - pirosasság az arcon - egyszerű terápia otthon
... ellen.

Gyakori jelenség főleg a nők körében, hogy a hajszálerek láthatóvá válnak az arcon. Bár ezek leginkább csak esztétikai problémát jelentenek, sokakat zavarnak, és gyakran alapozóval próbálják leplezni a pirosságot. Azonban nem ez a legjobb megoldás, hiszen csak átmenetileg, rövid időre fedi el a bőrpírt.
A szakértők szerint a leghatásosabb, végleges megoldást...
2019-06-09 10:03:29
Megnevezte képviselőjelöltjeit a KMKSZ az előrehozott ukrán parlamenti választásokra
... továbbra is listázzák a kárpátaljai magyar képviselőket, akadályozzák a határon történő átkelésüket. A nyilatkozat mélységesen felháborítónak nevezi, hogy az utcákon és közterületeken próbálják meg begyűjteni a hadkiegészítő parancsnokság munkatársai rendkívül mélatan módon és erőszakosan a sorköteles fiatalokat.
A dokumentum szerint a KMKSZ rendkívül aggasztónak tartja a na...
2019-06-08 12:31:13
Kábítószer birtoklása címén őrizetbe vettek egy tényfeltáró újságírót Moszkvában
...
Kollégái, munkaadója és ügyvédje szerint Golunovot hamis vád és bizonyítékok alapkán próbálják bíróság elé állítani.
A 36 éves újságíró éppen egy informátorával indult találkozni, amikor a rendőrök erőszak alkalmazásával őrizetbe vették. A hátizsákjában, majd a lakásában kábítószert és mérleget találtak.
Pártolói szerint a bűnjeleket a tudta nélkül helyezték el ná...
2019-06-07 21:22:28
Úzvölgyi katonatemető - Élőlánccal próbálják megakadályozni a román parcella csütörtöki felavatását
...
A székelyföldiek "határozott de békés" tiltakozását Tánczos Barna, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szenátora jelentette be szerda délután azon a csíkszeredai sajtótájékoztatón, amelyet Korodi Attilával az RMDSZ képviselőházi frakcióvezetőjével és Borboly Csabával, a Hargita megyei önkormányzat elnökével közösen tartottak.
Tánczos Barna nyomatékosította: add...
2019-06-05 17:22:42
1 2 3 ..................449 450 ..........674 675 .........897 898 899 
Címkék: Európai Tanácsnak, Európai Uniót, Lomnici Zoltán, Viking Sigyn, Tánczos Barna, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Korodi Attilával, Borboly Csabával, leghevesebben támadtak, pályakezdő tanárokat, köznevelési törvény, uniós tagállamok, klímasemlegesség 2050-es, oknyomozó újságíró, előrehozott ukrán, tényfeltáró újságírót, román parcella, kialakult lengyel-magyar, uniós ügyekbe, korábbi valóságból, gyerekre pedig, mostani módosítással, későbbi problémák, elfogadás valószínűsége, szkeptikusabbnak számító, nagyobb mozgástér, unió vezetésére, magyar álláspontot, kezdetekhez hasonlóan, migrációellenes legyen, ügyészség munkatársai, rendőrségi helyszínelők, hajózási szakemberek, vizsgálat során, többi között, folyómederhez ütközés, újann adagot, temetkezési ágazatra, cikkei miatt, hajszálerek láthatóvá, legjobb megoldás, szakértők szerint, kárpátaljai magyar, határon történő, nyilatkozat mélységesen, hadkiegészítő parancsnokság, sorköteles fiatalokat, dokumentum szerint, informátorával indult,
© 2013 TVN.HU Kft.