Belépés
Csaba testvér szomorú, de boldog története
Az évek elmúltak, a kislányból nyugodt, szép édesanya lett. Nekem nem sikerült megoldani az ő akkori problémáját a szüleivel, de sikerült átsegíteni életének ezen a nehéz, súlyos időszakán.
A képen látható anyukáról szól az alábbi történet.
................
Karácso...
2021-01-20 20:52:46
Elmélkedés....
Azt látod, hogy neki könnyű, sikeres.
Azt nem látod, hogy összeesik a fáradtságtól nap végére. Nem látod a kemény munkát, az álmatlan éjszakákat. Nem látod, hogy a pénzét a fejlődésébe fektette, kihagyta a szórakozást, hogy volt olyan időszak az életében, amikor üres volt a pénztárcája. "
Azt látod, hogy harmincas évei derekán járó nő és még nincs gyermeke. Azt nem látod...
2021-01-17 16:25:35
Székely János püspök tartott előadást a Jelenések könyve .
... ellen, de a föld elmaradottabb részén, a szegényebb emberek erre képtelenek. A jövedelem növekmény egyre inkább a társadalom egy szűk részéhez áramlik. Magyarország egyik legnagyobb problémája pedig a demográfiai kihívás, hiszen az ország lakossága egyre csökken.
A koronavírus elleni oltással kapcsolatban Székely János megjegyezte, hogy az oltóanyagok nagy részénél a tesztelé...
2021-01-16 09:37:30
A pápát is cenzúrázzák, ha az abortuszról beszél?
... ritkán kapok levelet, nagyon ritkán, a válaszom pedig nem a napi politikai küzdelmekre vonatkozik, hanem lelkipásztori és tanító. Egyik legutóbbi levélváltásomban felmerült az abortusz problémája, amire azt a választ adtam, amit mindig is, és amit a ma megjelenő Álmodjunk együtt c. könyvemben is leírtam: az abortusz elsősorban nem vallási, hanem emberi kérdés, az emberi erkölcs ké...
2021-01-04 21:23:42
Baráti összejövetel
... masszőr volt még jelen. Mind a hárman 74-esek vagyunk. Pisti kacsát sütött, a desszert a kacsa mája volt. Nagyon finom ebéd illetve vacsora volt. Sok mindenről beszéltünk, mindenkinek más problémája volt. Érdekes látni, hogy ki, mit hogyan él meg. Élénken érdeklődtek, hogy a váltás amit véghezvittem hogyan jött be. Mivel mindketten fizikai munkát végeznek, kőműves és masszőr érzik...
2021-01-03 10:46:26
Ateista
Az ateisták problémája nem intellektuális, hanem morális.

Paul Washer...
2020-12-27 21:23:46
Nagy számok törvénye
... féle és fajta emberrel találkozik az ember. Az átlagosnál nagyobb a mintavételi lehetőség. Az utasok nagy része jön, megy, nincs is dolgom velük, de van egy réteg akiknek valamilyen problémája van. Ezek közül sokat megtudok oldani, de van amit nem, illetve nem is kell megoldanom. Itt jön elő, hogy ki milyen ember, hogy mit hozott magával és, hogy mi van a fejében.
Az egyik ke...
2020-12-27 16:25:13
Bűn
A bűn az emberiség legnagyobb problémája.

Paul Washer...
2020-12-26 21:58:47
Isten igazságossága
... akarjuk, hogy igazságos legyen!
A másik oldalról nézve viszont, egy igazságos Isten nagy problémákat jelent az ember számára. Tulajdonképpen kimondhatjuk, hogy az ember legnagyobb problémája az, hogy Isten igazságos. Ez a következtetés egyszerű logikával levezethető:

Első előfeltevés: Az univerzum Teremtője és szuverén Ura igazságos, és egyben jó is.

Más...
2020-12-25 20:18:02
A kellemetlen szájszag ellen
A szájszag kialakulásában sok tényező játszhat szerepet, akár a nem megfelelő szájhigiénia, fűszeres és erős szagot árasztó ételek fogyasztása, egyes gyógyszerek mellékhatása, de dohányzás vagy gyomorbetegség is. Azonban nagyon sok mindent tehetünk annak érdekében, hogy a rossz szájszag csak a múlté legyen.

A halitózist, azaz a szájszagot sok esetben csak egy banális ok,...
2020-12-21 22:45:06
1 2 3 ..................456 457 .........684 685 .........911 912 913 
Címkék: Székely János, Paul Washer, abortuszról beszél, kellemetlen szájszag, évek elmúltak, kislányból nyugodt, képen látható, alábbi történet, kemény munkát, álmatlan éjszakákat, fejlődésébe fektette, föld elmaradottabb, szegényebb emberek, jövedelem növekmény, szűk részéhez, demográfiai kihívás, ország lakossága, koronavírus elleni, oltóanyagok nagy, válaszom pedig, napi politikai, abortusz problémája, választ adtam, abortusz elsősorban, emberi erkölcs, hárman 74-esek, kacsa mája, váltás amit, ateisták problémája, átlagosnál nagyobb, mintavételi lehetőség, utasok nagy, réteg akiknek, emberiség legnagyobb, másik oldalról, igazságos Isten, ember számára, ember legnagyobb, következtetés egyszerű, univerzum Teremtője, szájszag kialakulásában, rossz szájszag, múlté legyen, levélváltásomban, kialakulásában, gyomorbetegség, intellektuális, tulajdonképpen, elmaradottabb, igazságossága, következtetés, lelkipásztori, összejövetel, kapcsolatban, véghezvittem, kimondhatjuk, szájhigiénia, mellékhatása, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.