Belépés
A birs ősrégi idők óta használt házi gyógyszer
... rendezésében
A birs pektintartalma miatt leköti a méreganyagokat. Ízületi fájdalmakban szenvedők egyenek minden nap birset. Nyákoldó, nyugtató hatású a birs levéből készült főzet. A birs emésztési problémák esetén is jól használható.
Az elsősorban a héjában és a magjában föllelhető rostok elősegítik az egészséges anyagcserét, ezért másik jelentős összetevőjével, a csersa...
2019-10-17 10:30:07
Dió gyógyhatásairól
... természetes gyógyulási, regenerálódási képessége fejezi be a gyógyítást.

Természetesen, a diólevél nem csodaszer. Az a tény, hogy sikerrel alkalmazható a legkülönbözőbb bőrproblémák esetén is, a szájüreg, a torok, a garat és az egész emésztőrendszer igen sok problémája esetén is, mind ugyanarra a hatásmechanizmusra vezethető vissza. A diólevél hatóanyagai az élőlények ...
2019-10-16 23:42:17
Víz Világtalálkozó - Áder: a magyar vízipari tudástőke exportképes termék
... szakigazgatás résztvevői hogyan kezdtek el közösen gondolkodni az elmúlt években, és hogy ez a munkakapcsolat hogyan válik egyre gyümölcsözőbbé.
Kitért rá: itt nemcsak magyarországi problémákra adnak megoldásokat, hanem a világ más tájain jelentkező gondokra is.
Áder János emellett hangsúlyozta a magyarországi vízügyi képzés jelentőségét is.
Közölte: a szakkiállítá...
2019-10-16 18:21:14
Nyílt társadalmi párbeszédre van szükség a látássérült emberek integrációjához
... tapasztalataik szerint nincs meg mindenhol a feltétel ahhoz, hogy a gyerekek eredményesen végezzék el alap- és középfokú tanulmányaikat. Hozzátette, nem felelősöket kell keresni, hanem a problémák, hiányosságok feltárása után megoldást találni.
Nagy Sándor az eredmények között említette, hogy ebben az évben megkezdődött a látássérült emberek számára - akadálymentesen használh...
2019-10-14 13:41:53
Horvát-magyar - Dicséri a válogatottat a horvát sajtó
... panaszkodott, hogy Horvátországban rossz a sportág infrastruktúrája, és a horvát játékosok jobbat érdemelnek. A walesiek elleni meccs szerinte nehéz lesz, mert a szigetországiak "képesek problémákat okozni", de ha olyan lesz a horvát válogatott csapatjátéka, mint amilyen a magyarok elleni találkozón volt, akkor Cardiffban is "minden rendben lesz".
A Vecernji List című lap töb...
2019-10-11 11:11:25
Torna-vb - Kalmár: Simone Biles akkor is győz, ha ront
... akartak, de úgy láttam, pszichés problémát jelentett az a súly, ami rajtuk volt, hogy jól kell teljesíteni" - magyarázta.
A szakágvezető elismerte, tudták, hogy gerendán lehetnek problémák, bár a felkészülés utolsó időszakában sokkal több pozitív élménnyel zárták a gerendaedzéseket a versenyzők.
"Itt viszont szétestek, ők sem értették, mitől. Ettől pedig lecsúsztunk a re...
2019-10-09 19:12:33
Az ISZB gyógyítása
... tartalmaz.

+1 tipp: Szedjünk gyógyszert szívünk egészségének megelőzéséért!
Az életmódváltás mellett, gyógyszerek rendszeres szedésével is megelőzhetőek a szív- és érrendszeri problémák. Az Aspirin Protect 100mg acetilszalicilsavat tartalmazó gyógyszer. Napi 1 tabletta beszedése megakadályozza a vérlemezkék kóros összetapadását, s ezáltal az ereket szűkítő vagy elz...
2019-10-07 17:45:35
A szervezet biológiai órájával kapcsolatban álló bélsejteket azonosítottak
... Immunology című folyóiratban publikált tanulmány eredményei segíthetnek magyarázatot adni arra, hogy a cirkadián ritmus felborulása miért van összefüggésben bizonyos gyomor-bélrendszeri problémákkal. Továbbá azt sugallják, hogy az óragének megcélzása hatással lehet az immunsejtekre, és segíthet ellensúlyozni a bélrendszeri megbetegedésekkel összefüggő szabálytalan alvási ritmus ne...
2019-10-07 17:11:50
Zeller gyógyital és hatásai
... foltok, bőrpír, vagy pigmens változás jelenik meg. Ilyen esetben ezek a személyek jobb ha azon a napon amikor kimennek napozni, nem fogyasztanak zellerkészítményeket.

Milyen problémákat orvosolhatunk a zellerből készült gyógyitalokkal?

Belső kezelésre:
Vese és húgyúti bántalmakra: vese és húgyúti fertőzésre, gyulladásra, vesehomokra, fertőzésekre:
Z...
2019-10-04 18:11:40
Vitaminok a halláskárosodás megelőzésére
... jelentősen romolhat az életminősége és a szociális kapcsolatai is felbomolhatnak, hiszen kinek van kedve beszélgetni azzal, aki nem hall rendesen?

A halláskárosodás más egyéb problémákat is magához vonzhat, például csökken a memória, és a halláskárosodott személy akár még mély depresszióba is süllyedhet.

Azonban léteznek olyan vitaminok, amelyek segítséget ...
2019-10-04 12:47:52
1 2 3 ...................693 694 .........1040 1041 ..........1386 1387 1388 
Címkék: Simone Biles, Áder János, Nagy Sándor, Vecernji List, Aspirin Protect, birs ősrégi, magyar vízipari, látássérült emberek, horvát sajtó, szervezet biológiai, halláskárosodás megelőzésére, birs pektintartalma, birs levéből, birs emésztési, magjában föllelhető, egészséges anyagcserét, legkülönbözőbb bőrproblémák, egész emésztőrendszer, diólevél hatóanyagai, elmúlt években, munkakapcsolat hogyan, magyarországi vízügyi, feltétel ahhoz, gyerekek eredményesen, eredmények között, évben megkezdődött, sportág infrastruktúrája, horvát játékosok, walesiek elleni, horvát válogatott, magyarok elleni, szakágvezető elismerte, felkészülés utolsó, életmódváltás mellett, vérlemezkék kóros, ereket szűkítő, cirkadián ritmus, óragének megcélzása, bélrendszeri megbetegedésekkel, személyek jobb, napon amikor, zellerből készült, szociális kapcsolatai, halláskárosodott személy, halláskárosodott, gerendaedzéseket, infrastruktúrája, gyógyhatásairól, akadálymentesen, szigetországiak, emésztőrendszer, horvátországban,
© 2013 TVN.HU Kft.