Belépés
Nemzetközi migrációs válságkezelő gyakorlatot tartanak Magyarországon
... mellettük Bosznia-Hercegovina, Görögország, Észak-Macedónia, Montenegró, Románia és Szerbia delegált megfigyelőket.
A miniszter leszögezte: "a magyar kormány álláspontja változatlan: a problémákat, amelyek miatt az emberek elhagyják szülőföldjüket, ott kell kezelni és orvosolni, ahol keletkeznek".
Emlékeztetett, hogy a magyar katonák is évente mintegy kétezren vesznek r...
2019-10-17 09:11:10
Víz Világtalálkozó - KEH-igazgató: világszínvonalú, amit Magyarország a találkozók rendezésével elért
... elkezdtek összekapcsolódni.
Az idei találkozó mottója a sok víz, kevés víz és szennyezett víz. Kőrösi Csaba hangsúlyozta, nincs a világon olyan régió vagy ország, amelyet ezek a problémák nem érintenek, bár ez a hatás különböző mértékű.
Példaként említette, hogy a fejlődő világban a szennyezett víz 80 százaléka tisztítás nélkül megy vissza a természetbe, a fejlett ország...
2019-10-16 21:05:36
AM-államtitkár: a fiatalokat fel kell készíteni a mezőgazdaság digitális átalakulására
... szántóföldi növénytermesztés területén történt előrelépés, azállattenyésztés, a kertészet és az erdőgazdálkodás területén azonban még vannak hiányosságok.
Feldman Zsolt szerint a problémák kezelése érdekében döntött úgy a minisztérium a szakmával közösen, hogy összeállítja a digitális agrárstratégiát, amelyben az agrárfelsőoktatás és azon belül a digitális kompetenciák fejle...
2019-10-16 18:19:44
Elemzők: az építőiparban is megjelenhettek a nyári leállások
... éppen lassított az építőipar és úgy tűnik hónapról hónapra ez a tendencia látszik állandósulni. A sokat emlegetett szakemberhiány a lakó- és irodaépületek esetében kifejezetten komoly problémákat és csúszásokat okoz. A visszaemelkedő áfa és egyéb bizonytalanságok is visszafoghatják a kibocsátást a következő időszakban - fejtette ki.
Az állami, infrastrukturális és egyéb ipari...
2019-10-16 18:08:14
Illegális bevándorlás - Bakondi: Magyarország elutasítja a migránskvótát
... Magyarország nem a fő balkáni migránsútvonalon fekszik, de idén is már ...
2019-10-09 09:11:38
Benkő Tibor: regionális különleges műveleti parancsnokságot hoz létre a Magyar Honvédség
... arra is, hogy Magyarország évente több mint kétezer katonát biztosít egyebek mellett Ázsiában és Afrikában arra, hogy segítsék a béke fenntartását. Ott kell segíteni, ahol a gondok és a problémák keletkeznek, hogy a más társadalmi berendezkedésben és kultúrában élő embereknek ne kelljen elhagyniuk otthonukat egy szebb jövőért - fogalmazott.
Hozzáfűzte, hogy vannak olyan európ...
2019-10-08 15:01:33
Szijjártó Péter: a magyarok jogai nem sérülhetnek a Brexit után sem
... folyamodók száma átlépte a 1,5 milliót; a magyarok közül csaknem 40 ezren kértek tartós letelepedési engedélyt.
Londonban működő diplomáciai képviseletek az utóbbi időszakban azonban problémákat jeleztek. Arkady Rzegocki londoni lengyel nagykövet a BBC rádiónak a minap elmondta, hogy a nagykövetség problémákról kap bejelentéseket olyan lengyel állampolgároktól is, akik már tí...
2019-10-03 15:27:59
Időjárás - Több mint 20 ezer cseh háztartás maradt áram nélkül
... vezetékszakadást jelzett, jórészt Dél-Csehországban és Dél-Morvaországban.
Holingerová szerint a viharos szél jelenleg Morvaországban tombol, és valószínű, hogy a délelőtt folyamán a problémák száma még növekedni fog. A meteorológusok jelentése szerint a széllökések az esti órákban csitulnak el.
A legerősebb, 157 km/órás szelet a cseh-lengyel határon fekvő Óriás-hegység...
2019-09-30 10:31:32
Brexit - Jelentős fennakadásokat valószínűsít a megállapodás nélküli kilépés legrosszabb forgatókönyve
... termékek importjának csökkenése, késedelme vagy leállása akadályozhatja az állatjárványok terjedésének megelőzését, illetve kordában tartását, és ez humánegészségügyi, élelmiszer-biztonsági problémákat is okozhat - áll a kormányzati tanulmányban.
Az elemzés szerint bizonyos friss élelmiszerekből is szűkülhet a nagy-britanniai választék.
Általános élelmiszerhiány kialakul...
2019-09-12 07:04:11
PM: Európa versenyképességét erősítik a V4-ek
... Kelet-Európa egyik legjelentősebb vélemény...
2019-09-03 18:02:03
1 2 3 .................111 112 .........167 168 .........222 223 224 
Címkék: Benkő Tibor, Magyar Honvédség, Szijjártó Péter, Kőrösi Csaba, Feldman Zsolt, Arkady Rzegocki, találkozók rendezésével, mezőgazdaság digitális, nyári leállások, magyarok jogai, megállapodás nélküli, miniszter leszögezte, magyar kormány, emberek elhagyják, magyar katonák, idei találkozó, világon olyan, hatás különböző, fejlődő világban, fejlett ország, erdőgazdálkodás területén, problémák kezelése, szakmával közösen, digitális agrárstratégiát, digitális kompetenciák, tendencia látszik, sokat emlegetett, következő időszakban, béke fenntartását, problémák keletkeznek, szebb jövőért, magyarok közül, utóbbi időszakban, minap elmondta, nagykövetség problémákról, viharos szél, délelőtt folyamán, problémák száma, meteorológusok jelentése, esti órákban, cseh-lengyel határon, állatjárványok terjedésének, kormányzati tanulmányban, elemzés szerint, nagy-britanniai választék, állampolgároktól, vezetékszakadást, bizonytalanságok, növénytermesztés, migránsútvonalon, összekapcsolódni, berendezkedésben,
© 2013 TVN.HU Kft.