Belépés
Az emésztőrendszer egészségének fenntartása egyszerűen
... probiotikumok pótlása akkor is elengedhetetlen, amikor az orvos antibiotikumot ír fel számunkra. Ezek a gyógyszerek ugyan...
2021-04-13 21:42:21
Természetes vesetisztító ételek
... választotta a ,,könnyebb utat"? Egészségünkhöz és sugárzó megjelenésükhöz hozzá tartozik az is, hogy vigyázunk veséinkre, hiszen a vesék megbetegedései más súlyos, pl. keringési problémákhoz vezethetnek. Szerencsére ismerünk néhány olyan szupertáplálékot, mely hozzájárul a vesék egészséges működéséhez.

Ezek a szupertáplálékok antioxidánsokban gazdagok, amik ...
2021-04-08 21:07:58
A tavasz kincse: pitypang
... vastagbélrák hatékony kezelésére.

Manapság egyre többen küzdenek emésztési problémákkal. Ennek oka többek között a rohanó, stresszes életvitelben keresendő. Az emésztési problémákhoz tartozik a puffadás, a fokozott bélgázképződés, a székelési problémák, azaz a hasmenés vagy a székrekedés.

A pitypanggyökérből készült tea nagyon hatásos az emésztési problémákra...
2021-03-17 20:51:52
Az inzulinrezisztencia és a pajzsmirigy okozta súlynövekedés
... aktívvá válhat. Ilyen esetek közé tartozik a Graves-betegség és a Hashimoto-féle tireoiditisz is (pajzsmirigy túl- és/majd alulműködése). A krónikusan aktivált NF-kB emellett egyéb problémákhoz is vezethet, mint a szivárgó bél szindróma vagy az ösztrogén-dominancia.
A gyulladás legyőzése a fogyás kulcsa

Először is a kiváltó ok megszüntetése a legfontosabb, itt jön ...
2020-12-13 23:01:25
Gyuri bácsi tanácsaiból
... rendesen, és nem híznak el!
A rengeteg emésztési zavar oka a savasodás, ami annak köszönhető, hogy sok szemetet eszünk, és rosszul rágjuk meg az ételt, ami aztán komoly emésztési problémákhoz vezethet. A nyál fertőtlenít, segíti az emésztést. Ha az ember rendesen rág, nem tudja túlenni magát, nem hízik el, időben jelentkezik a telítettségérzés.

2. Izzadjanak, lega...
2020-10-29 21:25:38
Csipkebogyó gyógyhatásairól
... csipkebogyó erős és hatékony antioxidáns, amely megvédi a szervezetet a szabadgyököktől, amelyek az oxidatív stressz (a sejtek oxidációja) létrejöttéért felelősek és ami súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet.

5. A cukorbetegekre is jó hatással van a csipkebogyó, mivel szabályozza a cukorszintet, így csökkenti a cukorbetegség kockázatát.

6. A csipkebogyóba...
2020-10-09 00:19:52
Otthoni gyógymódok köszvény ellen
... csuklót érinti. A köszvény tünetei az érintett ízületekben jelentkező éles fájdalom, az ízületek megduzzadása, érzékenysége és gyulladása.

Mivel a köszvény más egészségügyi problémákhoz - pl. magas vérnyomás, cukorbetegség, vesekő - köthető, fontos, hogy megfelelően kezeljük. Erre sokféle házi praktika létezik, amelyek elősegítik a gyógyulást és enyhítik a t...
2020-10-06 23:55:27
EU-prognózis: mélyebb gazdasági recesszió várható, a tagországok közötti szélesebb eltérésekkel
... hullámával.
Szavai szerint jelentős a kockázata annak, hogy a munkaerőpiac a vártnál tartósabb kárt szenved, és a likviditási nehézségek számos vállalkozás számára fizetőképességi problémákhoz vezethetnek. A pénzügyi piacok stabilitását szintén kockázatok jellemzik, és fennáll annak a veszélye is, hogy a tagállamok elmulasztják a nemzeti szakpolitikai válaszintézkedések megfe...
2020-07-07 11:51:22
6 kiváló méregtelenítő étel
... méreganyagok kerülnek a szervezetünkbe. Emellett az elfogyasztott egészségtelen gyorsételek és üdítők is rengeteg lerakódást eredményeznek a testünkben. Mindez komoly fizikai és mentális problémákhoz vezethet.

A magas méreganyag szint a szervezetben számos betegség okozója lehet:
fáradtság és gyengeség
emésztési problémák
fejfájás
bőr problémák
...
2020-05-25 22:35:23
Koronavírus - MNB: széleskörű, innovatív lehetőségek a zöld gazdaságélénkítésben
... együttműködését a civil szervezetekkel, illetve a tudományos élet résztvevőivel.
A jegybank 2019 februárjában hirdette meg Zöld Programját a klímaváltozáshoz és más környezeti problémákhoz kapcsolódó kockázatok csökkentése, a magyarországi zöld gazdaság finanszírozásának bővítése érdekében. A program keretében az MNB támogatja a pénzügyi közvetítőrendszer résztvevőit, hogy a ...
2020-05-08 10:51:29
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Zöld Programját, emésztőrendszer egészségének, tavasz kincse, pajzsmirigy okozta, tagországok közötti, orvos antibiotikumot, gyógyszerek ugyan, vesék megbetegedései, vesék egészséges, szupertáplálékok antioxidánsokban, emésztési problémákhoz, fokozott bélgázképződés, székelési problémák, hasmenés vagy, pitypanggyökérből készült, emésztési problémákra, krónikusan aktivált, gyulladás legyőzése, fogyás kulcsa, rengeteg emésztési, nyál fertőtlenít, ember rendesen, oxidatív stressz, sejtek oxidációja, cukorbetegség kockázatát, köszvény tünetei, érintett ízületekben, ízületek megduzzadása, kockázata annak, vártnál tartósabb, likviditási nehézségek, pénzügyi piacok, tagállamok elmulasztják, nemzeti szakpolitikai, elfogyasztott egészségtelen, magas méreganyag, szervezetben számos, civil szervezetekkel, tudományos élet, jegybank 2019, magyarországi zöld, program keretében, pénzügyi közvetítőrendszer, szupertáplálékot, antioxidánsokban, szupertáplálékok, klímaváltozáshoz, telítettségérzés,
© 2013 TVN.HU Kft.