Belépés
Közkedvelt ételek jótékony egészségügyi hatásai
... túlsúllyal kapcsolatos betegségek gyógyítója, mint a cukorbetegség, az anyagcsere szindróma, és a keringési rendellenességek.

Borsmenta
A borsmentát sokféle hagyományos vagy népi orvoslás alkalmazza többféle betegség kezelésére, annak nyugtató hatásai miatt.
A borsmenta jótékony hatásai között az irritábilis bélszindróma tüneteinek kezelése, a bőrirritációk ...
2022-09-22 15:42:56
Fejfájás enyhítése egyszerű módszerekkel
... kialakulását.

Az alvászavarok is vezethetnek fejfájáshoz. Aludjon minden nap 7-8 órát, így a szervezete képes lesz a regenerálódásra.

Az akupunktúra - mint a hagyományos kínai orvoslás egyik formája - szintén segíthet azokon az embereken, akik gyakran szenvednek fejfájástól.

A masszázs is csillapíthatja a fő fájdalmát. Fejfájásnál külön...
2022-09-15 22:08:20
TÁNC A FIZIOTERÁPIÁBAN A táncot általában a szórakozás
TÁNC A FIZIOTERÁPIÁBAN

A táncot általában a szórakozás egyik formájának tekintik. A mai orvoslás azonban felfedezte a zene és a mozgás terápiás hatását az emberi mentális egészségre. Egyes betegségeknél a koreográfia az egyik kezelési módszer.
A Táncterápia CHOREOTERÁPIA napi szinten mikrotest mozgásokat okoz, egyes izomcsoportokat ellazít, másokat feszesít. Ezek a ...
2022-09-08 16:32:36
Köszvény okozta fájdalom enyhítése
... fájdalomnak. Léteznek olyan táplálékok, gyógynövények és kiegészítők, amelyek nagyon hasznosak lehetnek, ha ebben a betegségben szenvedünk. Mutatjuk is, melyek ezek.

Az ájurvédikus orvoslás már évszázadok óta eredményesen alkalmazza a zellert és a zellermagot a köszvény tüneteinek csillapítására. A zellermagkivonat nemcsak a magas húgysavszint csökkentésében lehet a seg...
2022-09-05 22:38:30
A reishi gyógygomba és zöld tea szinergikus ereje
... Mind a reishi gyógygomba, mind pedig a zöld tea kivonat előkelő helyet foglal el a kínai tradicionális orvoslás repertoárjában, egészség javító és bizonyos betegségek természetes gyógyítójaként.

Korábbi vizsgálatok már megerősítették mindkét alternatív készítmény immunrendszer erősítő és anti-tumor tulajdonságait.

Egy kínai kutatás szerint ráadásul a reishi é...
2022-09-03 19:42:08
Immunrendszer aktiválás természetesen
Gyógynövények és fűszerek, amelyek aktiválják az immunrendszert :

Az immunrendszer fokozása érdekében érdemes keserű gyógynövényeket fogyasztani. A kínai csüdfű a kínai orvoslás kiemelkedő gyógynövénye. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatássokkal rendelkezik. A növény gyökere fokozhatja a fertőzésekkel szembeni ellenállást és szabályozza a szervezet immunválaszát. ...
2022-07-29 16:53:26
Hányinger kezelése
... adjon hozzá borsmentaleveleket. Hagyja kicsit hűlni és már fogyaszthatja is. Hányinger esetén a legjobb önmagában, azaz citrom és méz nélkül fogyasztani.

A hagyományos ájurvédikus orvoslás évszázadok óta alkalmazza a gyömbért gyógyászati célokra, többek között hányinger csillapítására. A vizsgálatok a gyömbért sem kerülhették el. Sok tanulmány számolt be arról, hogy a g...
2022-07-29 16:24:35
Egészségünk rejlik benne: fekete bors
... összetevőket is tartalmaz, amelyek eredményesen lépnek fel a májkárosodással szemben.
Mára már a piperin rákmegelőző hatása is bebizonyosodott. Az ájurvédikus és a hagyományos kínai orvoslás például évszázadok óta alkalmazza a fekete borsot gyulladás, láz és asztma kezelésére.

A piperin a kognitív funkciókra is pozitívan hat. Védi az agysejteket, ezáltal védelmet é...
2022-07-17 20:10:45
Gyógyulás természetes úton – 1. rész
... kisebb-nagyobb egészségügyi gondokkal könnyedén és egyszerűen megbirkózzunk. Mutatjuk is, hogy milyen remekbe szabott táplálékok lehetnek a segítségünkre.

A kínai hagyományos orvoslás már több mint 2000 éve használja a gyömbért gyógyászati célokra. A gyömbérnek nagy szerepe van a vér áramlásának javításában, csökkenti az izmok gyulladását is. Kutatások igazolják, hogy a...
2022-07-14 13:13:55
Ezek a teák védelmet jelenthetnek a baktériumok ellen
A hagyományos orvoslás már több száz éve alkalmazza a gyógynövényeket és a belőlük készült teákat nemcsak a baktériumok, hanem a vírusos betegségek ellen is. Ezek a teák nagyszerűen alkalmazhatók kisebb vírusos és bakteriális megbetegedések esetén, illetve az általuk okozott fertőzésekre.

Ha azt érezzük, kapar a torkunk vagy köhögünk, de időben elkezdjük a kúrát természe...
2022-07-13 23:12:14
1 2 3 ................101 102 .........152 153 ........201 202 203 
Címkék: TÁNC FIZIOTERÁPIÁBAN, Táncterápia CHOREOTERÁPIA, táncot általában, reishi gyógygomba, teák védelmet, baktériumok ellen, anyagcsere szindróma, keringési rendellenességek, borsmentát sokféle, borsmenta jótékony, irritábilis bélszindróma, szervezete képes, akupunktúra &#8211, hagyományos kínai, szórakozás egyik, mozgás terápiás, emberi mentális, egyik kezelési, betegségben szenvedünk, ájurvédikus orvoslás, köszvény tüneteinek, zellermagkivonat nemcsak, magas húgysavszint, kínai tradicionális, kínai kutatás, immunrendszer fokozása, kínai csüdfű, kínai orvoslás, növény gyökere, fertőzésekkel szembeni, szervezet immunválaszát, legjobb önmagában, hagyományos ájurvédikus, gyömbért gyógyászati, májkárosodással szemben, piperin rákmegelőző, fekete borsot, kognitív funkciókra, kínai hagyományos, gyömbérnek nagy, izmok gyulladását, hagyományos orvoslás, belőlük készült, vírusos betegségek, teák nagyszerűen, általuk okozott, torkunk vagy, kúrát természe, zellermagkivonat, rendellenességek,
© 2013 TVN.HU Kft.