Belépés
Hogyan gyógyít a sóoldat?
Tengeri fürdők, sóbarlangok, sókban gazdag gyógyvizek: ismerjük meg a sóoldat jótékony hatásait.

Asztmások, allergiások, pikkelysömörtől, ekcémától, idült légúti hurutoktól szenvedők látványos javulást mutathatnak egy-egy tengeri nyaralás után, sokan esküsznek arra, hogy a sós víz,a sós párában dús tengerparti levegő csodát tesz velük.

Gyógyszertárakban, drogé...
2023-11-12 22:34:19
Németország és a pénzoligarchia
NÉMETORSZÁG ÉS A PÉNZOLIGARCHIA
Dr. Drábik János: Uzsoracivilizáció 6. fejezet


A 18. században újjászerveződött háttérhatalom (napjainkban nemzetközi pénzügyi közösségne...
2023-06-03 21:30:19
A koplalásról
Egy nap koplalás 3 hónappal fiatalítja a testet! Sokkoló tények amiket nem tudtál a böjtölésről

Ha a te munkád is olyan, hogy rengeteget ülsz a számítógép előtt és a legnehezebb dolog, amit a kezedben tartasz egész nap a számítógép egere és már egy rövidke sétától is fájnak a lábaid, akkor érdemes neked is kipróbálni a regeneráló hatású egynapos koplalást.

Val...
2023-05-01 20:21:19
Rosacea ellen
Zöld tea, uborka és Aloe vera rosacea ellen

A rosacea sok ember életét keseríti meg. Ez egy gyulladásos bőrbetegség, amelynek tünetei közé tartozik az arc kipirosodása, a vörös foltok megjelenése, a bőrszárazság, illetve a tünetek skáláját színesíti a szem kiszáradása is.

A rosacea kialakulásában nagyon sokféle tényező játszik kulcsszerepet. Ilyen például a re...
2023-04-01 11:21:10
A gyerek betegség
A gyerek betegségére vonatkozó Murphy törvények

1. Úgyis megosztja a betegséget mindenkivel az egész lakásban

Felesleges karanténba helyezni a betegen hazaérkező gyereket. Holnapra, de legkésőbb három napon belül úgyis mindenki beteg lesz. A testvérek, apuka (oh, világvége!), talán még a kutya is.

2. Mire a többiek meggyógyulnak, te betegszel le...
2022-10-26 07:12:06
Szépségpraktikák és gyors megoldások teafilterrel
A teázás egy élmény, egy rituálé is lehet az emberek számára, hiszen nagyon jólesik egy munkanap után elkészíteni egy csésze teát és azt nyugodt körülmények között elfogyasztani. A teafiltert semmiképpen se dobjuk ki, mivel a szépségápolásban vehetjük nagy hasznát. Mutatjuk is, hogy mi mindenre használhatunk egy teafiltert, hogy szebben és egészségesebben nézzünk ki.

Gya...
2022-09-20 18:51:22
Hatékony megoldások körömgomba ellen
Hatékony megoldások körömgomba ellen - illóolajok, probiotikumok, vitaminok

A körömgomba egy gyakori gombás fertőzés. A köröm ilyenkor barnásan vagy sárgásan elszíneződik, megvastagszik. Mielőtt elkezdenénk erős gyógyszereket használni, próbáljunk ki természetes módszereket is, amelyek szintén sokat segíthetnek a probléma orvoslásában.

Az egyik ilyen ter...
2022-03-03 13:03:34
Körömgomba ellen
Hatékony megoldások körömgomba ellen - illóolajok, probiotikumok, vitaminok

A körömgomba egy gyakori gombás fertőzés. A köröm ilyenkor barnásan vagy sárgásan elszíneződik, megvastagszik. Mielőtt elkezdenénk erős gyógyszereket használni, próbáljunk ki természetes módszereket is, amelyek szintén sokat segíthetnek a probléma orvoslásában.

Az egyik ilyen ter...
2022-02-26 22:18:04
Hová tűnt az az ötszáz magyar festmény, amit száz éve vittekHOVÁ TŰNT AZ AZ ÖTSZÁZ MAGYAR FESTMÉNY, AMIT SZÁZ ÉVE VITTEK KI AZ USA-BA?


Noha száz évvel ezelőtt Magyarország a hivatalos papírforma szerint nem vett részt a Panamai-Csendes-óceáni Nemzetközi Kiállításon, ötszáz jelentős magyar ...
2021-12-29 14:00:27
Vitaminbombaként emlegetik az erdei makkot
Vitaminbombaként emlegetik az erdei makkot - Így lehet fogyasztani
Őszi erdei sétáink során gyakran hallhatjuk a tölgyfákról lezuhanó makkok puffanását a dús avaron. Azon túl, hogy rajongásig szerethető figurák készíthetők belőle, bizony emberi fogyasztásra is alkalmas.
Szervezetre gyakorolt hatásai
Szakértők gyakran a legenergetikusabb élelmiszerként tekint...
2021-10-14 11:33:13
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 .........127 128 129 
Címkék: NÉMETORSZÁG ÉS PÉNZOLIGARCHIA, Drábik János, HOVÁ TŰNT AZ AZ ÖTSZÁZ MAGYAR FESTMÉNY, AMIT SZÁZ ÉVE VITTEK KI AZ USA-BA, Csendes-óceáni Nemzetközi Kiállításon, gyerek betegség, erdei makkot, sóoldat jótékony, számítógép előtt, legnehezebb dolog, kezedben tartasz, számítógép egere, rövidke sétától, regeneráló hatású, gyulladásos bőrbetegség, vörös foltok, tünetek skáláját, szem kiszáradása, rosacea kialakulásában, gyerek betegségére, betegséget mindenkivel, egész lakásban, betegen hazaérkező, többiek meggyógyulnak, emberek számára, munkanap után, csésze teát, teafiltert semmiképpen, szépségápolásban vehetjük, gyakori gombás, köröm ilyenkor, probléma orvoslásában, egyik ilyen, hivatalos papírforma, tölgyfákról lezuhanó, legenergetikusabb élelmiszerként, vitaminbombaként, szépségpraktikák, újjászerveződött, szépségápolásban, pikkelysömörtől, egészségesebben, pénzoligarchia, kialakulásában, élelmiszerként, gyógyszereket, probiotikumok, kulcsszerepet, elfogyasztani, használhatunk, meggyógyulnak,
© 2013 TVN.HU Kft.