Belépés
Rabindranáth Tagore Az első nem európai író
... író, aki elnyerte az irodalmi Nobel-díjat,1926-ban hirtelen rosszul lett az európai előadókörútján,
Korányi Sándorhoz, a híres belgyógyászhoz fordult szívproblémái miatt. Korányi professzor nyugalmat és életmódváltást rendelt el, és személyesen felügyelete, hogy híres betege Balatonfüredre utazzon.
Rabindranáth Tagore a szanatórium vendégkönyvébe ez írta:
,,Ma...
2021-04-27 21:18:48
Így kisértik a démonok az embereket
... ördög, a sátán, aki tévútra vezeti az egész világot. A földre vetették, s vele együtt letaszították angyalait is."
.

Rendszerezésük

Az idők során sok hittudós professzor próbálta osztályozni a démonokat, és különféle szempontokat használtak. Számtalan teológiai disszertáció született azért, hogy az emberek megértsék ezeknek a spirituális lényeknek a ter...
2021-04-23 22:46:11
Hatalmas az Aspirin Protect iránti kereslet:
... képződését, a megkérdezett, név nélkül nyilatkozó szakemberek véleménye, hogy az Aspirin Protect ártani nem árt, ezért nem szokták a pácienseket lebeszélni róla. A KOVIDők három elismert hazai professzort, Merkely Bélát, Jakab Ferencet és Szekanecz Zoltánt is megkérdezte az AstraZeneca vakcinája körüli botrányról - Jakab szerint nem vérrögképződési problémáról, hanem a gyógy...
2021-04-22 00:06:34
Koronavírus és az immunrendszer
... igazság a koronavírusról
Fordította:Szendi Gábor
Forrás: Dr. Shiva Ayyadura videóbeszéde
Dr. Shiva Ayyadurai a Massachusetts Institute of Technology-n 4 PhD szerzett kutató professzor egy videóban fejtette ki nézeteit a koronavírus helyzetről.

A videó eredetiben is megtekinthető, én csak röviden összefoglalom a professzor mondandóját.

Bevezető...
2021-04-15 10:15:04
Micsoda pech: minden lottószámot eggyel mellé húzott, 74 mil
... (75 milliárd forint) szállhatott harcba. Sőt, mivel úgy érzi, hogy valóban közel áll a kaszáláshoz, azóta...
2021-02-24 19:37:22
Humoros történetek
... vizsgája előtt, a Balatonra utazott szórakozni. Mivel nagyon is kellemesen töltötték a hétvégét, és szinte semmit nem tanultak a vizsgájukra - valamit tenniük kellett.
Felhívták a professzort, hogy sajnos nem tudnak időben odaérni a vizsgára, mert kilyukadt az autójuk kereke. Másik időpontot kértek.
A professzor rendes volt, és két nappal későbbre kijelölt egy vizsgaidőp...
2021-02-10 21:00:49
Valahol Európában - magyar filmdráma
... Buch Tibor
Suhanc/Éva - Tunyogi Bernadett
Ficsúr - Kiss Zoltán
Kuksi - Eperjessy Ervin
Szeplős - Kiss Marcell
Csóró - Kékesi Gábor
Sutyi - Kiss Adrián
Professzor - Schadl Kornél
Pötyi - Weszely Júlia

*
Valahol Európában (Radványi Géza, 1947, részlet) az igazi filmből

Valaho...
2021-02-06 15:46:27
Egy fiatal diák sétált a tanárával. Az út túloldalán sétálva
... könnyes szemmel ült és nézett. A tanár megkérdezte tőle: "Ha úgy tréfálkozol, ahogy szeretnél, boldogabb lettél volna, mint amit most érzel?"
A fiatalember így válaszolt: ,,Professzor úr, olyan leckét adott nekem, amelyet soha nem fogok elfelejteni! Most már megértettem azokat a szavakat, amelyeket korábban nem értettem: aki ad, az boldogabb, mint aki fogad!
Ezé...
2021-02-06 08:59:15
Alzheimer-kór kizárása teszt

Teréz Vas
ALZHEIMER-KÓR kizárása- tesztvizsgálat

A következő elemzésben Bruno Dubois francia professzor, a La Pitié-Salpêtrière - párizsi kórházak Memória és Alzheimer-kór Intézetének (IMMA) igazgatója meglehetősen megnyugtató módon foglalkozik a témával: Megállapításán...
2021-02-01 19:29:10
Önnél jelentkeztek?
... azoknak a betegeknek a szervezetében is kimutattak, akik észrevétlenül estek át a fertőzésen, így nem kizárt, hogy ők is hónapokig védettnek számítanak a betegséggel szemben. Susan Hopkins professzor, a kutatócsoport egyik vezető orvosa azonban figyelmeztet: a védettség nem minden, ugyanis mi magunk úgy is fertőzhetünk.

AKKOR SEM LEHET SENKI TELJESEN NYUGODT, HA MÁR ÁTE...
2021-01-24 14:26:38
1 2 3 ..................685 686 .........1027 1028 .........1369 1370 1371 
Címkék: Rabindranáth Tagore Az, Aspirin Protect, Valahol Európában, Korányi Sándorhoz, Rabindranáth Tagore, Merkely Bélát, Jakab Ferencet, Szekanecz Zoltánt, Szendi Gábor, Shiva Ayyadura, Shiva Ayyadurai, Massachusetts Institute, Buch Tibor, Tunyogi Bernadett, Kiss Zoltán, Eperjessy Ervin, Kiss Marcell, Kékesi Gábor, Kiss Adrián, Schadl Kornél, Weszely Júlia, Radványi Géza, Teréz Vas, Bruno Dubois, Alzheimer-kór Intézetének, Susan Hopkins, AKKOR SEM LEHET SENKI TELJESEN NYUGODT, fiatal diák, irodalmi Nobel-díjat, európai előadókörútján, híres belgyógyászhoz, szanatórium vendégkönyvébe, egész világot, földre vetették, idők során, emberek megértsék, spirituális lényeknek, pácienseket lebeszélni, videóban fejtette, koronavírus helyzetről, videó eredetiben, professzor mondandóját, autójuk kereke, professzor rendes, igazi filmből, tanár megkérdezte, következő elemzésben, betegséggel szemben, kutatócsoport egyik, vérrögképződési, vendégkönyvébe, megállapításán, előadókörútján, rendszerezésük, tesztvizsgálat,
© 2013 TVN.HU Kft.