Belépés
Szijjártó: Európa biztonsága ma már Afrikában kezdődik
... folytat egyetemi tanulmányokat, közülük 895-en ösztöndíjjal, akik hazatérve majd hozzájárulhatnak országuk kedvezőbb jövőjéhez.
Végezetül közölte, hogy Magyarország a Hungary Helps program keretében Nigéria után immár Kongóban, Etiópiában és Ugandában is támogatja a keresztény közösségek, a keresztény menekültek életkörülményeinek javítását.
Újságírói kérdésekre válaszol...
2019-01-22 14:11:35
Szilágyi: megerősödtek a diaszpóra és az anyaország kapcsolatai
...
A miniszteri biztos a Kőrösi Csoma Sándor-program keretében Latin-Amerika, Ausztrália és Új-Zéland, valamint a Dél-afrikai Köztársaság magyar közösségeinél hét hónapon át szolgálatot teljesítő ösztöndíjasok hazatérése alkalmából tartott rendezvényen kiemelte: nagy út áll mögöttük, tavaly, amikor elindultak, még nem tudták, mi vár rájuk. Nagyon sok élménnyel, tapasztalattal ga...
2019-01-22 10:31:32
Szíriai nuncius: a szíriai konfliktus legfőbb áldozatai a gyermekek
... Zenari.
Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára arról beszélt, hogy a magyar kormány üldözött keresztényeket segítő Hungary Helps programjának két célja van Szíriában. Egyrészt életeket szeretnének menteni, másrészt jövőképet, perspektívát akarnak adni az embereknek.
"Korunk nagy kihívására, a gazdasági, humanitárius é...
2019-01-21 22:02:59
Nemzetközi egyetemi művészeti fesztivált rendez az SZFE
... gazdagodik a filmes kínálat. Mint Balázs Gábor, az SZFE Film- és Médiaintézetének vezetője elmondta, a dokumentum- és kisjátékfilm-vetítés mellett a televíziós műsorkészítők munkáit külön program keretében mutatják be. Az idén a nyitó és a záró ünnepség mellett négy színházi előadást is közvetíteni fognak élő streamen.
Kitért arra is, hogy a látványtervező MA szakos hallgatói...
2019-01-21 17:32:06
Handó: a bíróságoknak alkalmazniuk kell a technológiai újításokat
...
Handó Tünde az OBH Digitális nyílt nap című rendezvénysorozatának záró programján, a Budapest Környéki Törvényszéken (BKT) azt mondta, ha a bíróságok nem alkalmaznák ezeket a technológiai újításokat, akkor az ügyfelek más, gyorsabb, hatékonyabb, olcsóbb elintézési módokat választanának.
Felhívta a figyelmet arra, az informatikai eszközök, lehetőségek használatára úgy ke...
2019-01-21 12:42:01
Fehér Ház: február végén találkozik Donald Trump Kim Dzsong Unnal
...
Az elnöki hivatal szóvivője, Sarah Huckabee Sanders közölte, hogy a csúcstalálkozón a felek célja az észak-koreai atomprogram megvitatása, illetve e program felszámolása lesz. A csúcstalálkozó helyszínét később jelentik be.
Az amerikai elnök a Fehér Házban fogadta Kim Jong Csolt, az észak-koreai állampárt központi bizottságának alelnökét, akit Kim Dzsong Un jobbkezeként...
2019-01-18 21:22:17
Nyolc hiányszakma oktatása indulhat el a filmalap támogatásával
...
A pályázatokat most először díszletrajzoló, kellékes és világosító szakma képzési programjával is bele lehet nyújtani, de felvételvezető/location manager, naplóvezető, produkciós asszisztens, rendezőasszisztens és vágóasszisztens szakterületeken is várják az oktatási intézmények jelentkezését - olvasható a filmalap pénteki közleményében.
A Filmipari Képzési Program keret...
2019-01-18 13:01:40
Modern városok - Kollégiumot alakítanak szakképző központtá Tatabányán
... intézményének összevonásával megalakult Tatabányai Szakképzési Centrum Műszaki Szakgimnáziumának ad otthont. Az intézményben tanuló diákok létszáma eléri a 850-et. A kormány a Modern városok program keretében támogatja a kollégium átalakítását.
A fejlesztés célja, hogy a szakgimnázium alkalmassá váljon a gépészet, a közlekedésgépészet, a vegyészet, az informatika, az elektron...
2019-01-18 07:05:07
Megkezdődött a Szolnoki Várkerület fejlesztése
...
Szalay Ferenc (KDNP) beszámolt arról is, hogy a Szolnoki Művésztelep tavaly indult fejlesztése negyven százalékban már elkészült. A Modern Városok Program keretében megítélt csaknem 1 milliárd 160 millió forintból megvalósuló beruházás a tervek szerint 2020 nyarára ér véget.
Hozzátette, hogy további csaknem 890 millió forintra pályáztak, hogy megőrizzék az utókor számára...
2019-01-17 15:42:06
A földi rendszer működése
... amelyet Nagy Világtervnek is szokás nevezni. Gondoljunk csak bele, ahhoz, hogy valaki megszülethessen, szükség van arra, hogy legyenek ilyen vagy olyan szülei, akiknek személye az ő sorsprogramjának része. Viszont a szülők szülővé válása és adott személyiséggel rendelkező gyerek felnevelésének feladata eleve egy kardinális sorsfeladat, mely nyilván adott kellett, hogy legyen már a...
2019-01-17 14:12:01
1 2 3 ................397 398 ........596 597 ........793 794 795 
Címkék: Fehér Ház, Donald Trump Kim Dzsong Unnal, Szolnoki Várkerület, Hungary Helps, Kőrösi Csoma Sándor-program, Dél-afrikai Köztársaság, Azbej Tristan, Mint Balázs Gábor, SZFE Film-, Handó Tünde, Budapest Környéki Törvényszéken, Sarah Huckabee Sanders, Fehér Házban, Jong Csolt, Dzsong Un, Filmipari Képzési Program, Tatabányai Szakképzési Centrum Műszaki Szakgimnáziumának, Szalay Ferenc, Szolnoki Művésztelep, Modern Városok Program, Nagy Világtervnek, anyaország kapcsolatai, szíriai konfliktus, bíróságoknak alkalmazniuk, technológiai újításokat, filmalap támogatásával, földi rendszer, keresztény közösségek, keresztény menekültek, miniszteri biztos, magyar kormány, filmes kínálat, televíziós műsorkészítők, záró ünnepség, figyelmet arra, informatikai eszközök, elnöki hivatal, felek célja, észak-koreai atomprogram, csúcstalálkozó helyszínét, amerikai elnök, észak-koreai állampárt, pályázatokat most, oktatási intézmények, filmalap pénteki, intézményben tanuló, kollégium átalakítását, fejlesztés célja,
© 2013 TVN.HU Kft.