Belépés
Erdélyi János, Ötvenhatunk kép megörökítője
... a felhasznált forrásmunkákat,dokumentumokat illeti, a rendező elmondta, hogy elsősorban a Belügyminisztérium és a
Határőrség vizsgálati anyagaira támaszkodtak, de nagy segítséget nyújtottak a korabeli filmfelvételek és a fényképek is. A legnagyobb élményt természetesen a tragédia túlélőinek és az áldozok hozzátartozóinak emlékezései jelentették, akik harminchárom évi kényszer...
2020-08-28 04:32:02
Képzőművészeti galéria nyílik Zalaegerszeg belvárosában
...
A zalaegerszegi kortárs képző- és iparművészek régi igénye és törekvése volt a galéria létrehozása, amely a műtárgyak bemutatása mellett a szakmai és a műhelymunkákra is lehetőséget ad - mondta el Müller Imre, a program ötletgazdája az újonnan kialakított galériában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.
A festőművész felidézte, hogy idén jelent meg a zalaegerszegi képző...
2020-07-30 14:43:04
AM: eredményesen lezárult a Nemzeti élelmiszergazdasági válságkezelő program második üteme is
... körében meghirdetett átmeneti támogatásokra - a baromfi- és sertéstenyésztők, a halgazdálkodók, az élelmiszer-feldolgozók és a dísznövény ágazat szereplői - összesen több mint 4000 kérelmet nyújtottak be a Magyar Államkincstárhoz, amelyekben a támogatási igény a 14 milliárd forintot is meghaladta.
Az e hét elején lezárult második ütemre, amelyben a méhészek, az anyajuh-, any...
2020-07-29 16:12:14
ITM: már kétszázezer embernek segít a munkahelyvédelmi bértámogatás
... munkahelyre adtak be pályázatot közel 24 milliárd forint igénnyel. A gazdas...
2020-07-17 09:01:42
Varga Mihály: több mint négyezermilliárd forint értékben valósulhatnak meg beruházások a magyar nagyvárosokban
... a Modern városok program fejlesztéseit - közölte.
Kitért arra is, hogy a Terület- és településfejlesztési operatív programban a megyei jogú városok eddig 950 támogatási kérelmet nyújtottak be, 426 milliárd forint összegben.
Varga Mihály kiemelte: a kormánynak az a célja, hogy sikeresen zárják le a hétéves uniós fejlesztési ciklust, és készen álljanak a 2021-27 közötti ...
2020-07-16 17:13:15
Európai uniós támogatást nyert a munkahelyek minősítésére a Magyar Szakszervezeti Szövetség
...
A közlemény szerint az érdekvédelmi szervezetek pályázatukat a Gazdaságfejlesztési innovációs operatív programban nyújtották be.
Kordás László, a MASZSZ elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a másfél éves program első lépéseként nemzetközi kutatások - például az OECD javaslatai alapján - a magyarországi viszonyok figyelembe vételével kidolgozzák a munkahelyek minősítésének kr...
2020-07-10 16:22:29
ITM-államtitkár: erősödnek a magyar vállalkozások
...
Schanda Tamás emlékeztetett: a koronavírus megjelenése 10 éves munka eredményeit sodorta veszélybe, de a magyar kormány időben meghozta a gazdaságvédelmi intézkedéseket. Az első döntések a munkahelyek megtartását szolgálták, és elősegítették, hogy a vállalkozások átvészelhessék a nehéz időszakot - jegyezte meg.
Jelenleg a munkahelyek megvédése és újak léterehozása a legf...
2020-07-08 15:22:33
Vöröskereszt: idén 19 balatoni strandon van elsősegélynyújtó szolgálat
... okozta vágás, a rovarcsípés és a különböző sportsérülések voltak.
A Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat 2007-es indulása óta hétszer életet mentettek, és több mint 40 000 esetben nyújtottak szakszerű segítséget a vöröskeresztes önkéntesek. Tavaly óta nemcsak a sérülések ellátását végzik, hanem a lakosságnak és az üdülő vendégeknek elsősegélynyújtási bemutatókat is tartanak. T...
2020-07-07 18:42:04
Krónika 9. rész (költségvetés)
... (DK), a költségvetési bizottság kisebbségi előadója elmondta: a kormányoldal egyetlen ellenzéki módosítást sem fogadott el a nyolcszázból.
Közölte azt is: a kormány rossz időpontban nyújtotta be a büdzsét, a szeptemberi beterjesztés több lehetőséget nyújtott volna a gazdálkodók számára.
A polgármestereket sem hallgatta meg a kormánytöbbség - jegyezte meg.

Kép...
2020-06-29 19:02:49
MSZP: a kormány intézkedései nem nyújtottak hatékony segítséget a nyugdíjasoknak
...
Korózs Lajos a Magyar Nemzeti Bank elemzésére hivatkozva azt mondta: a járvány alatt hozott kormányzati intézkedések költségvetésre gyakorolt hatása a nemzeti össztermék (GDP) százalékában a családok és nyugdíjasok esetében nulla százalék, a munkahelyvédelemnél 0,5 százalék, a munkahelyteremtési programokban pedig 0,7 százalék volt.
A szocialista politikus a tizenharmadi...
2020-06-28 12:09:53
1 2 3 ................55 56 .........83 84 .........110 111 112 
Címkék: Erdélyi János, Varga Mihály, Magyar Szakszervezeti Szövetség, Müller Imre, Magyar Államkincstárhoz, Kordás László, Schanda Tamás, Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat, Korózs Lajos, Magyar Nemzeti Bank, munkahelyvédelmi bértámogatás, magyar nagyvárosokban, munkahelyek minősítésére, magyar vállalkozások, kormány intézkedései, felhasznált forrásmunkákat, rendező elmondta, korabeli filmfelvételek, legnagyobb élményt, tragédia túlélőinek, áldozok hozzátartozóinak, zalaegerszegi kortárs, galéria létrehozása, műtárgyak bemutatása, program ötletgazdája, újonnan kialakított, festőművész felidézte, zalaegerszegi képző, dísznövény ágazat, támogatási igény, megyei jogú, hétéves uniós, 2021-27 közötti, közlemény szerint, érdekvédelmi szervezetek, másfél éves, magyarországi viszonyok, munkahelyek minősítésének, koronavírus megjelenése, magyar kormány, gazdaságvédelmi intézkedéseket, első döntések, munkahelyek megtartását, vállalkozások átvészelhessék, nehéz időszakot, munkahelyek megvédése,
© 2013 TVN.HU Kft.