Belépés
Szent II. János Pál pápa nagyböjti írásaival
... részt veszel e különleges nagyböjti élményben!
Kedves Utazó!
A megadott email címedre küldtem most egy bemutatkozó levelet és egy rövid leírást, mire is számíthatsz a lelki programban.
Mindenképpen nézd meg, olvasd el!
Ha nem kapnád meg, kérlek jelezd elérhetőségeinken!
Üdvözlettel: Vereb István a Laudetur Közösség és Kiadó vezetője
Ügyfélszolgálat:...
2020-02-24 22:24:14
Birkózó Eb - Kuramagomedov kikapott az elődöntőben, Nagy kiesett
... (0-6).
A 86 kilós Nagy Mihály, a nehézsúlyú Ligeti Dánielhez és a 92 kilogrammos Tóth Bendegúzhoz hasonlóan kiesett, mivel az ő legyőzője sem jutott fináléba.
A szombat ...
2020-02-15 23:19:32
Birkózó Eb - Muszukajev bronzéremért küzdhet
... versenyző a moldovai Maxim Sacultannal találkozott, akit a tőle megszokott akciódús birkózással 8-4-re vert. A bronzmérkőzésen az azeri Ali Rahimzade lesz az ellenfele.
A délelőtti programban a 74 kilós Kuramagomedov Murad könnyed győzelemmel mutatkozott be, ugyanis 10-0-nál technikai tussal múlta felül a szlovák Jakub Sykorát a nyolcaddöntőben.
A 86 kilogrammos Nagy Mih...
2020-02-15 23:12:09
Mise függő lettem
... potyogtak a könnyeim, de ezek már a hála könnyei voltak. Öt és fél évre volt szükségem ahhoz, hogy ,,Isten-élményem" legyen és végre helyre tudjam ezt tenni abban a felépülési programban, amely Istenre alapozza a józanság megtartását. Bátran használom most már a szót:
Isten vitt el a templomba, kijelölte számomra a helyes irányt és megmutatta mi a következő lépés a...
2020-02-07 16:20:39
Elindította első tematikus vállalkozásfejlesztési magántőke alapját az MFB Invest
... ezt az időszakot.
Papp László utalt arra, hogy az elmúlt öt évben a város befektetési cége, az EDC gazdaságfejlesztési központ közreműködésével a Gazdasági és innovációs operatív programban (Ginop) 900 helyi vállalkozás összesen több mint 90 milliárd forint fejlesztési forráshoz jutott.
Bugár Csaba, az MFB Invest Zrt. vezérigazgatója jelezte: az alap 10 milliárd forint k...
2020-02-04 17:02:07
A Hiventures tőkealap újabb 150 millió forintot fektetett a Fuvar.hu szolgáltatóba
...
A közleményben felidézik, hogy a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő a cég indulását is támogatta az Inkubációs befektetési programban.
Ismerteti, hogy a 150 millió forint újabb befektetés felhasználásával a Fuvar.hu az eddigi szolgáltatását bővíti, főleg a csomagküldési területen szeretnének teret nyerni, elsősorban a hazai piacon, és előkészítik a nemzetközi terjeszk...
2020-02-03 16:21:59
A dicséret jobb viselkedésre ösztönzi a diákokat a büntetésnél
... tanulmányon dolgozó kutatócsoport Missouri, Tennessee és Utah államban 19 általános iskolában ült be 151 osztályba. Az osztályok felében a tanárok a CW-FIT elnevezésű viselkedésfejlesztési programban dolgoztak. A programban a diákoknak elmondják, hogy milyen viselkedést várnak el tőlük az órákon, és ha eszerint dolgoznak, jutalmazzák őket. A többi osztályban a tanárok a megszokott...
2020-02-03 14:22:02
Állami gondoskodásban felnőtt fiatalok előadása látható a Nemzeti Színházban
... hova tart, miken megy keresztül, és élete meglepően sok rokonságot mutat azoknak az állami gondoskodásban nevelkedett fiataloknak az élethelyzetével, akik részt vesznek az Art-ravaló programban" - olvasható az előadás ajánlójában.
Mint írják, a produkció rendezője általában szívesen használ dokumentarista eszközöket és többnyire civilek bevonásával készít előadásokat. Munkái ...
2020-02-02 10:11:08
Az amerikai kormány újabb hat országra terjesztette ki a beutazási korlátozásokat
... bevándorló vízumok kiadását, de ezen országok állampolgárai változatlanul beléphetek az Egyesült Államokba. A szudániak és tanzániaiak pedig nem vehetnek részt abban az úgynevezett vízumlottó programban, amely zöldkártyát biztosít azoknak, akik szeretnének bevándorolni.
A The Wall Street Journal című lap értesülései szerint a kormányzat fontolgatta, hogy Fehéroroszország áll...
2020-02-01 07:04:33
Berlinale - Elkészült a 70. Berlinale programja
... ukrán és tajvani alkotás. Van több német, amerikai, francia és olasz produkció is, és számos világsztár is szerepel a fesztivál legfontosabb szekciójaként számon tartott nagyjátékfilmes programban, köztük Salma Hayek, Javier Bardem és Willem Dafoe.
A Berlinale a cannes-i és a velencei mellett a legjelentősebb a vezető nemzetközi filmfesztiválok sorában, látogatóinak száma ren...
2020-01-29 17:32:31
1 2 3 ...............374 375 ........562 563 ........748 749 750 
Címkék: Szent II, János Pál, Birkózó Eb, Nemzeti Színházban, Kedves Utazó, Vereb István, Laudetur Közösség, Nagy Mihály, Ligeti Dánielhez, Tóth Bendegúzhoz, Maxim Sacultannal, Kuramagomedov Murad, Jakub Sykorát, Nagy Mih, Papp László, Bugár Csaba, Invest Zrt, Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő, Egyesült Államokba, Wall Street Journal, Salma Hayek, Javier Bardem, Willem Dafoe, dicséret jobb, amerikai kormány, beutazási korlátozásokat, megadott email, bemutatkozó levelet, rövid leírást, lelki programban, nehézsúlyú Ligeti, moldovai Maxim, tőle megszokott, délelőtti programban, szlovák Jakub, hála könnyei, felépülési programban, józanság megtartását, helyes irányt, következő lépés, város befektetési, közleményben felidézik, eddigi szolgáltatását, csomagküldési területen, hazai piacon, nemzetközi terjeszk, osztályok felében, diákoknak elmondják, többi osztályban, állami gondoskodásban, előadás ajánlójában, produkció rendezője, úgynevezett vízumlottó, kormányzat fontolgatta, fesztivál legfontosabb, velencei mellett,
© 2013 TVN.HU Kft.