Belépés
Az amerikai kormány nem fogad be több jelentkezést a DACA-programba
... érkező szüleik hoztak kisgyermekként 16-ik életévük betöltése előtt az Egyesült Államokba, és aztán ott is nőttek fel. A programba különböző feltételek mellett lehet felvételt nyerni, a programban résztvevő mintegy 600 ezer fiatalt "Álmodozóknak" is nevezik az amerikai közéletben.
A Trump-kormányzat 2017 óta meg akarta szüntetni ezt a programot, ám az Egyesült Államokban az ...
2020-07-29 07:11:25
Fekete Péter: háromezer művész kapott gázsielőleget
... segélyt osztani nem akartak, inkább előleget fizettek a művészeknek, és azt kérték tőlük, hogy a veszély elmúltával produkcióikkal szolgáltassák vissza azt. A Köszönjük, Magyarország! programban résztvevők, a könnyűzenészektől a néptáncosokig vállalták, hogy elmennek fellépni könyvtárakba, szabadtéri színházakba, illetve más kulturális helyszínekre.
"Készült egy adatbázis, am...
2020-06-24 10:01:48
Borrell: aggodalomra ad okot az ICC tagjainak szankcionálást lehetővé tevő amerikai elnöki rendelet
... Európai Unió szilárdan támogatja a Nemzetközi Büntetőbíróságot és munkáját - tette hozzá.
Csütörtökön Borrell videokonferencián vett részt az EU-tagországok és a keleti partnerségi programban részt vevő államok külügyminisztereivel.
Ezzel kapcsolatosan elmondta, a résztvevők az EU és az érintett országok kapcsolatainak stratégiai fontosságát hangsúlyozták, és határozott ...
2020-06-11 20:43:23
Járóka Lívia cáfolja Hadházy Ákos rágalmait
... belül a kérdéseire, feljelenti.
Járóka Lívia közleményében leszögezte: Hadházy Ákos állításai minden valóságalapot nélkülöznek. "Állításai személyemen kívül a családtagjaimat, a programban résztvevő diákokat, családjaikat és pedagógusainkat, valamint az általam képviselt roma közösség tagjait is mélyen sértik, amiért jogi úton kívánok elégtételt venni" - tette hozzá.
A J...
2020-06-11 19:13:07
Koronavírus - Szijjártó: az új világrendben fontos a keleti partnerség
... magyar lakossági aránnyal.
A miniszter kiemelte, hogy Magyarország az elmúlt két évben 160 különböző fejlesztési program keretében 25 millió dollárral segítette a keleti partnerségi programban résztvevő országokat, és 460 diáknak adnak évente ösztöndíjat a keleti partnerség országaiból.
Emellett a visegrádi együttműködés országainak - Magyarország, Szlovákia, Csehország,...
2020-06-11 16:52:24
A Vivicittá is virtuális lesz idén
... Vivicittá, az 5 km-es Midicittá és a 2,5 km-es Minicittá választható. A csapatversenyben 10 km-en, 7 km-en vagy 2,5 km-en lehet nevezni. Egy 1000 méteres Virtuális SUHANJ! futam is szerepel a programban, mely egy speciális jótékonysági futás/gyaloglás a fogyatékkal élők sportjáért.
A résztvevők a nevezési díjból 500 forinttal egy választható jótékonysági célt támogatnak: a Bá...
2020-06-08 12:51:39
Folytatódik a minikoncertekké alakult Térzene Program
... célja, hogy minden ötezer fő feletti településen hetente egyszer megszólaljon a klasszikus zene - hangsúlyozta Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár csütörtökön az MTI-nek.
A programban klasszikus zenekarok, vonósnégyesek és dzsesszzenekarok is közreműködnek a Filharmónia Magyarország szervezésében. Az eredeti tervek szerint parkokban, zenepavilonokban szólalt volna meg...
2020-05-21 18:42:44
Koronavírus - A Telenor is támogatja a K&H Bank nagyvállalati inkubátorprogramját
... ötleteik megvalósítását - hangsúlyozta.
Mészáros Attila, a Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója kiemelte: szakembereik és a biztosított 5G-s eszközök segítségével a programban résztvevő vállalkozások megbízható műszaki háttérre és gyakorlati tapasztalatokra építve emelhetik be üzleti megoldásiakba az 5G előnyeit.
A közlemény szerint az idén bekerült 9 ...
2020-05-20 17:38:11
Koronavírus - Megkétszerezte a román parlament a kkv-knak szóló kedvezményes hitelprogram keretét
... módosítást.
Ugyanakkor a román média arról is beszámolt, hogy a hitelprogram lebonyolítása nehézkes, mivel a beérkezett több mint 50 ezer hitelkérelem közül egyelőre csak 190-et vizsgáltak meg a programban résztvevő bankok és csak 11 hitelt hagytak jóvá. Elemzők arra figyelmeztetettek, hogy a vállalkozásoknak most van szükségük támogatásra, a hitelprogram célja pedig nem telj...
2020-05-20 16:17:51
Koronavírus - ITM: megnyílt a jelentkezési lehetőség az ingyenes online informatikai oktatásra
... tesztelést.
György László jelezte, a kurzus záróvizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése egyben lehetőség ad arra, hogy 100 százalékos állami támog...
2020-05-11 16:11:40
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......90 91 92 
Címkék: Fekete Péter, Járóka Lívia, Hadházy Ákos, Térzene Program, Egyesült Államokba, Egyesült Államokban, Európai Unió, Nemzetközi Büntetőbíróságot, Csütörtökön Borrell, Virtuális SUHANJ, Filharmónia Magyarország, Mészáros Attila, Telenor Magyarország, György László, amerikai kormány, keleti partnerség, minikoncertekké alakult, román parlament, kkv-knak szóló, jelentkezési lehetőség, ingyenes online, programba különböző, programban résztvevő, amerikai közéletben, veszély elmúltával, néptáncosokig vállalták, keleti partnerségi, érintett országok, általam képviselt, miniszter kiemelte, visegrádi együttműködés, 1000 méteres, speciális jótékonysági, fogyatékkal élők, nevezési díjból, választható jótékonysági, klasszikus zene, programban klasszikus, eredeti tervek, biztosított 5G-s, közlemény szerint, idén bekerült, román média, hitelprogram lebonyolítása, beérkezett több, vállalkozásoknak most, hitelprogram célja, kurzus záróvizsgával, vállalkozásoknak, büntetőbíróságot, dzsesszzenekarok, zenepavilonokban,
© 2013 TVN.HU Kft.