Belépés
Novák Katalin: minden Erzsébet-táborban lesznek fertőtlenítőpontok
... 80 ezer táborozó számára nyújt a kormány lehetőséget arra, hogy tartalmasan és biztonságban töltsön el egy-egy hetet.
A napközis táborok reggel 8 óra és 17 óra között kínálnak programokat a gyerekeknek hangsúlyozottan kis létszámú, 20 fős csoportokban, a járványügyi előírások betartásával - közölte az államtitkár.
A politikus beszélt arról is, hogy minden jelentkező gye...
2020-06-24 11:51:38
A magyar nyelv napja - reformáció és Arany János
...
"Amíg magyarul beszélünk, tudjuk kik vagyunk" - utalt az anyanyelv identitásunkat is meghatározó szerepére Jantyik Zsolt, a helyi programokat koordináló Debreceni Művelődési Központ igazgatója.
Kustár Zoltán, a debreceni Református Kollégium igazgatóságának elnöke azt mondta: az 500 éves reformáció legfontosabb programjának nevezte, hogy minden ember anyanyelven olvashas...
2017-11-09 13:32:07
A "Legjobb a legjobbak között" minősítést kapta a Pannon Magbank az EU LIFE-Nature programjában
... MTI-hez szerdán eljuttatott akadémiai közlemény.
Mint írják, a Pannon Magbank mellett öt másik LIFE-Nature pályázat kapta meg a legkiválóbbaknak járó minősítést. A jó és a legjobb programokat bemutató Best of LIFE-Nature projects kiadványt nemrég jelentette meg a LIFE programot koordináló testület, az Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatósága.
A magbank célja a ...
2017-01-25 11:52:07
Nagy sikerrel zárult a Modernity X Hungary fesztivál New York-ban
... hatásai már kezdenek megmutatkozni, egy jelentős New York-i galéria például magyar művészettel foglalkozó kiállítást tervez 2017-re - árulta el Íjgyártó István.
Hammerstein Judit, a programokat koordináló Balassi Intézet vezetője hozzátette, a fesztivál két húzóterületre, a magyar fotóművészetre és kortárs zenére koncentrált, komoly sajtóvisszhang mellett: többek között a New...
2016-09-09 13:51:59
Czibere Károly Berlinben: közös országot kell építeni a romákkal
... kezdeményezésekről, projektekről beszélni, mert "az emberek már fáradtak a programok hallatán", sokkal inkább "bizonyítékok", kézzelfogható eredmények kellenek, ezért csak azokat a programokat szabad támogatni, amelyek "valós, hiteles eredményekkel kecsegtetnek" - mondta Czibere Károly.
A konferenciát megnyitó beszédében Michael Roth, a német külügyminisztérium uniós ügyekért...
2016-09-06 14:02:22
Filmvetítések és érzékenyítő éttermi program az autizmus világnapján
...
Az Uránia Nemzeti Filmszínház két vetítést is szentel az autizmus spektrumzavar témájának, este pedig a tavalyi évhez hasonlóan kékbe öltözik az épület - közölte a programokat koordináló Autisták Országos Szövetsége (AOSZ) az MTI-vel.
A hagyományosan a Magyar Tudományos Akadémiától a Március 15-e térig tartó Séta az autizmussal élőkért elnevezésű program után, a Cervante...
2016-04-01 10:41:29
Átadták az Európai Polgári Díjat Davidovics Lászlónak
... külföldre.
Simon Attila István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) közigazgatási államtitkára kifejtette: mikor először találkozott a díjazottal, akkor is éppen Erasmus- és Leonardo-programokat szervezett. Hangsúlyozta: a tárca mint a gyomaendrődi szakiskola fenntartója büszke az iskolaigazgatóra, aki európai uniós díjat nyert el.
Balla Ágnes, a Tempus Közalapítvány s...
2015-10-03 19:33:06
Magyarországi jogalanyként kíván működni a Magyar Ifjúsági Konferencia
... hogy segítsen annak a tudatosításában, hogy a Kárpátaljára való beutazás biztonságos, és javasolta a magyar kormánynak, és a magyar vállalkozóknak, hogy indítsanak munkahelyteremtő programokat Kárpátalján.
Borzási Sarolta, a Kolozsvár Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozatot koordináló Share föderáció magyar alelnöke a sajtótájékoztatón kijelentette, a MIK tanácskozásához h...
2015-03-29 14:52:03
Novák Katalin: több mint egymilliárd forint jut idén az ifjúsági területre az Erasmus+ programban
... ifjúsági szervezetek közti tapasztalatcserét egyaránt szolgálja - húzta alá az államtitkár.
Az ifjúsági terület három alcsoportja közül kiemelte az egyéni tapasztalatszerzést szolgáló programokat, köztük az ifjúsági csereprogramot. Ennek a lényege, hogy minimum 5 partnerországból érkező fiatalok adott témában - legyen az mezőgazdasági, művészeti, ifjúságpolitikai vagy akár vá...
2015-02-18 11:21:34
Fejlesztéspolitikai Koordinációs Bizottságot hozott létre a kormány
... új testület véleményezi a nagyprojektekre vonatkozóan az Európai Bizottság számára benyújtandó javaslatokat, a fejlesztéspolitikai szempontból kiemelt jelentőségű ügyeket, a komplex programokat, vagy az operatív programok kiemelt projektjeit.
A bizottság részt vesz a fejlesztéspolitikai célok teljesülése érdekében történő jogszabály módosítás előkészítésében.
Az FKB a fe...
2014-01-17 21:05:13
1 2 3 
Címkék: Novák Katalin, Arany János, Pannon Magbank, Modernity Hungary, Czibere Károly Berlinben, Európai Polgári Díjat Davidovics Lászlónak, Magyar Ifjúsági Konferencia, Fejlesztéspolitikai Koordinációs Bizottságot, Jantyik Zsolt, Debreceni Művelődési Központ, Kustár Zoltán, Református Kollégium, Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatósága, Íjgyártó István, Hammerstein Judit, Balassi Intézet, Czibere Károly, Michael Roth, Uránia Nemzeti Filmszínház, Autisták Országos Szövetsége, Magyar Tudományos Akadémiától, Simon Attila István, Földművelésügyi Minisztérium, Balla Ágnes, Tempus Közalapítvány, Borzási Sarolta, Kolozsvár Európa Ifjúsági Fővárosa, Európai Bizottság, magyar nyelv, legjobbak között, autizmus világnapján, ifjúsági területre, kormány lehetőséget, napközis táborok, gyerekeknek hangsúlyozottan, járványügyi előírások, politikus beszélt, anyanyelv identitásunkat, helyi programokat, debreceni Református, legkiválóbbaknak járó, legjobb programokat, magbank célja, programokat koordináló,
© 2013 TVN.HU Kft.