Belépés
Jöő héten kezdődik a Battonyai Alkotótábor
...
A festők, grafikusok, zenészek, fotográfusok és egyéb művészeti ágban alkotók számára rendezett tábor július 25-től 28-ig tart, és ebben az évben három olyan programot is terveznek, amely nem csak a táborban lakóknak szól - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint írják, Battonya testvérvárosában, a romániai Pécska településen zenés, táncos, irodalmi...
2019-07-20 17:41:53
Szeged- Kamionos találkozó.....
... emlékműtől a rakparton keresztül a fesztivál helyszínére, Sziksósfürdőre, ahol a résztvevők szállását biztosítják. A nap további részében koncertek és a Kamion Fény bemutató színesíti a programot.

Szombaton a strand területén már délelőtt elkezdődnek a különböző gyerekprogramok, de lesz kamionos terepügyességi verseny, fagyinyaló vetélkedő hölgyeknek, sörivó bajnokság f...
2019-07-18 18:24:01
Öt alkalommal játsszák a Meztelen Bohóc című produkciót Tel-Avivban
... A produkció létrejöttéről 2017-ben film is készült Mi ez a cirkusz? címmel.
Az izraeli magyar kulturális évad március 15. és október 23. között több mint ötven magyar kulturális programot kínál, megszólítva minden korosztályt Tel-Avivban, Jeruzsálemben és más városokban. A magyar kulturális évadot a magyar-izraeli kapcsolatok újrafelvételének és a Budapest és Tel-Aviv közötti...
2019-07-18 15:31:34
Július 19-én kezdődik a Váci Világi Vigalom
... Pannónia Házban dzsesszudvart alakítottak ki, ahol vasárnap a Rák Béla Combo, majd a Corona, Lachegyi Máté triója, végül pedig a Neumann Balázs Trió lép fel.
Mint kiemelte, mintegy száz programot szerveznek, a könnyűzenei koncertek mellett komolyzenei programokkal, színházi előadásokkal, kiállításokkal, valamint gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket.
Borossa Zsóka...
2019-07-17 11:51:21
Július végén rendezik meg a Veszprémi Régizenei Napokat
... jelent.
Heilig Balázs, a rendezvény szervezője felidézte, hogy egyéves kihagyás után most újra indul a fesztivál, hozzátéve, hogy a közeljövőben szeretnék több helyszínre is kiterjeszteni a programot.
A régizenei stílus a gótikus zene megjelenésétől a kora romantikáig terjedő időszakot öleli fel, azok a műfajok tartoznak ide, melyek korhű hangszerekkel, intim, halk stí...
2019-07-16 15:42:18
Július 15-én kezdődik a Babel Sound Világzenei Fesztivál Balatonbogláron
... Music Chart 5. helyezettje, a bolgár Belonoga lesz - áll a közleményben.
Az Évkerék Társulat interaktív mesejátékokat ad elő minden nap, emellett kézműves foglalkozásokat és zenei programot is kínálnak a gyerekeknek. A fesztivál közvetlenül a parton, a balatonboglári szabadstrandon kap helyet, a belépés és a fesztivál valamennyi programja ingyenes.
A rendezvényről tovább...
2019-07-07 13:01:24
Hétfőn kezdődik a Nemzetközi Shakespeare Fesztivál Gyulán
...
A XV. Nemzetközi Shakespeare Fesztivált Vidám Shakespeare alcímmel rendezik meg. Minden nap két-három programot is szerveznek az utcaszínházi jelenetektől, a kamaraszínházi, táncszínházi előadásokon, filmvetítéseken át a nagyszínpadi produkciókig - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
Kedden látható a Gyulai Várszínház és a Sztalker Csoport közös bemu...
2019-07-07 08:21:03
Újabb 12 futókör épülhet félig állami, félig önkormányzati finanszírozásban
... többen tudjanak rendszeresen, kulturált körülmények között, biztonságosan futni" - fűzte hozzá a kormánybiztos, aki a jövő évi költségvetés terhére szeretné újabb három pályával bővíteni a programot.
Amennyiben minden a tervek szerint alakul, Budapesten két pálya is épülhet, az egyik a kőbányai Sportligetben, a másik Békásmegyeren. Ezen kívül Baja, Esztergom, Fót, Gödöllő, Ha...
2019-07-03 16:51:36
UDVart fesztivált rendeznek Füleken
... köszönhetően újra lesznek workshopok, alkotóműhelyek és filmsarok, a színházi előadás a VI. Nemzetközi Színházi Fesztivál, az irodalmi programok a LiteraTúra projekt keretében valósulnak meg. A programot kiállítások, előadások, esti fényfestés, mászófal, csocsó, könyv- és társasjátéksátor gazdagítja, de lesznek gyerekprogramok is. Működik majd a chill sátor a lazulni vágyóknak, az...
2019-07-03 13:11:51
Krónika 4. rész (interpellációk)
... és 27 nem mellett - megszavazta azt.
KDNP: hogyan zajlik az Otthon Melege Program
Földi László (KDNP) az Otthon melege programról érdeklődött, méltatva az energiahatékonysági programot, amelyben eddig 300 ezernél több háztartás nyert el összesen 36 milliárd forintnyi támogatást.
Mint mondta, modern, energiatakarékos eszközöket szereztek be a nyertesek, az intézkedés...
2019-07-01 16:51:33
1 2 3 ...................63 64 .........94 95 ..........125 126 127 
Címkék: Battonyai Alkotótábor, Szeged- Kamionos, Meztelen Bohóc, Váci Világi Vigalom, Veszprémi Régizenei Napokat, Babel Sound Világzenei Fesztivál Balatonbogláron, Nemzetközi Shakespeare Fesztivál Gyulán, Kamion Fény, Pannónia Házban, Béla Combo, Lachegyi Máté, Neumann Balázs Trió, Borossa Zsóka, Heilig Balázs, Music Chart, Évkerék Társulat, Nemzetközi Shakespeare Fesztivált Vidám Shakespeare, Gyulai Várszínház, Sztalker Csoport, Nemzetközi Színházi Fesztivál, Otthon Melege Program, Földi László, évben három, táborban lakóknak, szervezők MTI-hez, romániai Pécska, rakparton keresztül, fesztivál helyszínére, résztvevők szállását, strand területén, különböző gyerekprogramok, produkció létrejöttéről, izraeli magyar, magyar kulturális, magyar-izraeli kapcsolatok, könnyűzenei koncertek, rendezvény szervezője, közeljövőben szeretnék, régizenei stílus, gótikus zene, kora romantikáig, műfajok tartoznak, bolgár Belonoga, fesztivál közvetlenül, balatonboglári szabadstrandon, fesztivál valamennyi,
© 2013 TVN.HU Kft.