Belépés
Több mint 300 működő játéktermi nosztalgia gép lesz látható a Dürerben
...
Az 1980-as, 1990-es évek legkedveltebb játékautomatáival várja idén is a látogatókat a Budapesti Flippermúzeum bemutatója, amely mintegy 300 gépet mutat be a kiállítás helyszínén - olvasható a múzeum MTI-hez eljuttatott közleményében.
Idén a szervezők többek közt a magyar innováció szerepét is bemutatják a flippergyártásban, hiszen a magyar szakemberek tudására épülő, de...
2018-10-29 16:02:25
Mennyi a végeredmény?
... nagyon jól tudják, hogy mi a műveletsor eredménye. Téged meg nem akarlak meggyőzni. Generálgasd csak a zárójeleidet, játszadozz a csodagépeddel, és ne higgy az Excelnek (hiszen hülyék programozták azt is!) Hagyd figyelmen kívül az összes szakember, program, számológép véleményét, azok mind idióták, mert nem egyeznek veled! Nyugodtam számoljál olyan sorrendben, ahogyan akarsz, mit ...
2018-07-21 22:02:26
David Icke: A világ a fejedben van
... állapotban vannak az emberek évezredek, vagy még régebb óta. A legtöbb ember, ha az Életről és a Világról kérdezed, valószínűleg vagy abból a vallásból fog idézni, amelynek hitére programozták, vagy a tudományos tantételekből. De a vallások az elme börtönei - igen, mindegyik, még a ,,megvilágosultak" is, mint a buddhizmus.
Hogyan leszel ,,spirituáliabb&#...
2018-05-17 08:37:07
Érdekesség!
Öntudatra ébredt egy robot, szerencsére udvarias volt, nem gyilkolt

Egy amerikai laboratóriumi kísérlet folyamán az egyik robot olyan reakciót mutatott, amelyet a kutatók az öntudat megcsillanásaként értékeltek. Egy kísérletben a kis android olyan filozófiai problémát oldott meg, amivel demonstrálta, hogy érti a kérdést és felismeri a saját hangját.

Az öntudat...
2017-04-24 20:00:45
Anthony de Mello jezsuita atya a szeretetről
Anthony de Mello jezsuita atya könyveit vallásilag összetett környezetben írta, hogy más vallásúakat, agnosztikusokat és ateistákat segítsen lelki fejlődésükben.

Nektek, hallgatóimnak, azonban azt mondom: Szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót...
2016-12-07 02:01:55
Megoldhat-e problémákat a szex?
Hadd mondjak egy példát arra, hogyan gondolkozik némelyik férfi. Ha valami probléma merül fel a nővel való kapcsolatban, az első dolog az, hogy le akarja fektetni. Hogy miért? Azért, mert azt hiszi: "Ha testileg a párom kedvére tudok tenni, akkor a probléma úgyis magától megoldódik." A nő általában nem akarja, hogy a férfi hozzányúljon, amíg a problémát meg nem beszélték. A szeretk...
2016-07-30 20:27:29
Álmodtam egy világot magamnak…
...
Álmodtam egy világot magamnak,
Itt állok a kapui előtt.
Adj erőt, hogy be tudjak lépni,
Van hitem a magas falak előtt. "
Edda

Az aktuális energetikai változások erőteljesen alakítanak át olyan régóta hordozott berögzült illúziókat, melyektől még így is nehezen szabadulunk meg és nehezen értjük meg, hogy ezek a folyamatok értünk zajlanak.
...
2016-06-23 19:39:21
Mennyi a képen látható feladat eredménye?
Foxi! A példádban az 5-ből az 1-nek az 1/5-ét vontad ki, pedig az 5-nek az ötödét kell kivonni!
Honnan vetted azt az 1-et, amelyet 5 részre osztottál?
A második sor mutatja, hogy a két ötszirmú kék virág értéke 10, egy kék virág tehát 5.
A harmadik sorban a kék virágnak csak négy szirma van (tehát eggyel kevesebb!).
1 pedig az 5-nek az egyötöde.
Nagyon ...
2016-06-21 23:15:20
Érdekesség!!
Öntudatra ébredt egy robot, szerencsére udvarias volt, nem gyilkolt

Egy amerikai laboratóriumi kísérlet folyamán az egyik robot olyan reakciót mutatott, amelyet a kutatók az öntudat megcsillanásaként értékeltek. Egy kísérletben a kis android olyan filozófiai problémát oldott meg, amivel demonstrálta, hogy érti a kérdést és felismeri a saját hangját.

Az öntudat...
2016-04-02 06:35:10
A Microsoft mesterséges intelligenciája: „Hitler jól c
... 2016. 03. 25. 10:14

A Microsoft mesterséges intelligenciája: ,,Hitler jól csinálta, utálom a zsidókat"

A Microsoftnak egy napi működés után ki kellett kapcsolnia a Taynek nevezett mesterséges intelligenciát, amelyet internetes társalgásra programoztak. Tay ugyanis az üzeneteiben nem szívlelte a feministákat, ellenben Hitlert kedvelte.

...
2016-03-27 10:08:53
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: David Icke, Budapesti Flippermúzeum, világot magamnak&#8230, képen látható, kiállítás helyszínén, múzeum MTI-hez, szervezők többek, magyar innováció, magyar szakemberek, műveletsor eredménye, összes szakember, emberek évezredek, legtöbb ember, tudományos tantételekből, elme börtönei, amerikai laboratóriumi, egyik robot, öntudat megcsillanásaként, saját hangját, példát arra, nővel való, első dolog, párom kedvére, probléma úgyis, férfi hozzányúljon, világot magamnak, kapui előtt, magas falak, aktuális energetikai, folyamatok értünk, ötödét kell, harmadik sorban, napi működés, intelligenciája, ellenségeiteket, megvilágosultak, agnosztikusokat, intelligenciát, laboratóriumi, hallgatóimnak, legkedveltebb, flippermúzeum, közleményében, fejlődésükben, csodagépeddel, tantételekből, spirituáliabb, programozták, demonstrálta, valószínűleg, kapcsolatban, feministákat, microsoftnak, hozzányúljon, zárójeleidet, környezetben, programoztak, szeretetről, vallásúakat, üzeneteiben, szabadulunk, társalgásra, szeressétek,
© 2013 TVN.HU Kft.