Belépés
Szombaton indul az idei Mozdulj Balaton!
... Balaton! első rendezvényeit szombaton tartják meg, míg a nyárzáró találkozó helyszíne a hagyományoknak megfelelően Vonyarcvashegy lesz augusztus 29-én.
"Azt javasoljuk, hogy a programsorozat kezdetén olyan sportjátékokat szervezzenek, melyekben nincs testi érintkezés" - idézte a közlemény Bartsch János programszervezőt, aki szerint ilyen lehet a strandröplabda, a kapura rúgó ...
2020-07-06 13:21:25
Ismét fogadja a látogatókat az Országház
... látogatás részleteiről. Összegzése szerint tavaly több mint 700 ezer látogató tekintette meg az épületet.
Beszélt arról is, hogy a Kossuth...
2020-07-06 11:21:36
Társulati ülésen búcsúztak a Budapest Bábszínház leköszönő igazgatójától
... kialakításában fogja segíteni a munkáját.
Ellinger Edina az aktuális feladatok között felhívta a figyelmet a Budapest Bábszínház fennállásának 70. évfordulójához kapcsolódó Mini textúra programsorozatra, amelynek keretében pop-up bábkiállítás nyílik meg a napokban Egymásra hangolva címmel a Magyar Nemzeti Galériában. De megemlítette a nemrég sikerrel bemutatott Tiltottak mene...
2020-03-03 16:42:11
Héttorony Fesztivál - Világ- és népzenei fesztivál Makovecz Imre házaiban
...
A Héttorony Fesztivál célja Makovecz Imre páratlan életművét erősíteni, az általa megálmodott tereket élettel megtölteni Lendvától Csíkszeredáig - mondta el a programsorozat hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Horváth László fesztiváligazgató.
Mint kiemelte, a makói Hagymaházban például két hegedűs - Sárközi Lajos, majd Lajkó Félix - lép fel, Százhalombatta gitárvirtuóz...
2019-10-21 14:32:08
Novemberben folytatódnak a Semmelweis-egészségnapok rendezvényei
... félelméről, a gyermekkori hasfájásról - ismertették.
A 250. születésnapját ünneplő egyetem tíz hónapon át tartó ingyenes, szűrésekkel és betegedukációs programokkal tarkított programsorozatot indított, a rendezvényeken szeptember és 2020 júniusa között havonta egyszer vehetnek részt az érdeklődők.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezt a semmelweis.hu/250 ...
2019-10-14 14:52:11
Rendezvénysorozattal ünnepli jubileumát a Kós Károly Egyesülés
...
Az organikus építészeket tömörítő KKE programsorozata szabadtéri kiállítással kezdődött vasárnap a Pál-völgyi-barlangnál. A november 20-ig tartó rendezvénysorozat kapcsolódik a Héttorony Fesztivál eseményeihez is - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
Jánosi János Ybl díja építész, a nyitó rendezvény kurátora, az egyesülés feladatáról szólva felidézte: ...
2019-09-30 12:51:48
Ősszel folytatódik a Cziffra Művészeti Központ kulturális programsorozata
... Művészeti Központ 13 állomásos országos kulturális rendezvénysorozata keretében a nyár folyamáneljutottak a nagy kulturális fesztiválokra is.
A nyári fesztiválszezon után a programsorozat ősszel folytatódik, négy vidéki helyszínre és Budapestre látogatnak el. A programok gerincét egy kortárs roma alkotók műveiből válogatott vándorkiállítás adja, amely a hétvégén nyílt meg Bi...
2019-09-23 11:31:23
Folytatja Nyitott labor programját a Csodák Palotája
...
Mizda Katalin, az intézmény ügyvezető igazgatója elmondta: céljuk, hogy megszerettessék a természettudományokat a gyerekekkel.
A programsorozaton a gyerekek önállóan, vagy szüleik, nagyszüleik kíséretében interaktív módon ismerkedhetnek meg az egyes tudományterületekkel. A foglalkozások nem épülnek egymásra, azok külön-külön is látogathatóak.
Paszternák András, az i...
2019-09-10 11:32:05
Színházak éjszakája 34 teátrum részvételével
...
A Színházak éjszakáját nyolcadik éve hirdetik meg a főváros támogatásával; erre a napra Budapest színházi élete még a megszokottnál is pezsgőbb és csillogóbb - mondta el a programsorozat hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes.
Mint hangsúlyozta, a Fővárosi Önkormányzat igyekszik jó gazdája lenni az általa fenntartott s...
2019-09-02 17:22:07
Országos vadpörkölt- és borfesztivált rendeznek Zalaegerszegen
... vadászkutya-felvonulást szerveznek, majd a Kossuth utcán a Zalai 47. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület tart csatabemutatót.
Az Art mozi vadászati témájú filmek vetítésével csatlakozott a programsorozathoz. A Dísz téren "öregtáncos" néptánc fesztivált rendeznek, operett és musical slágerek csendülnek majd fel, bordaltalálkozót szerveznek - közölte Tompa Gábor, a Kvártél...
2019-08-26 13:41:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Mozdulj Balaton, Budapest Bábszínház, Héttorony Fesztivál, Makovecz Imre, Károly Egyesülés, Cziffra Művészeti Központ, Folytatja Nyitott, Csodák Palotája, Bartsch János, Ellinger Edina, Magyar Nemzeti Galériában, Lendvától Csíkszeredáig, Horváth László, Sárközi Lajos, Lajkó Félix, Jánosi János Ybl, Művészeti Központ, Mizda Katalin, Paszternák András, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Fővárosi Önkormányzat, Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület, Tompa Gábor, idei Mozdulj, nyárzáró találkozó, hagyományoknak megfelelően, programsorozat kezdetén, közlemény Bartsch, kapura rúgó, aktuális feladatok, napokban Egymásra, nemrég sikerrel, általa megálmodott, programsorozat hétfői, makói Hagymaházban, gyermekkori hasfájásról, rendezvényeken szeptember, részvétel ingyenes, organikus építészeket, november 20-ig, nyitó rendezvény, egyesülés feladatáról, nagy kulturális, nyári fesztiválszezon, programsorozat ősszel, programok gerincét, kortárs roma, hétvégén nyílt, intézmény ügyvezető, gyerekek önállóan,
© 2013 TVN.HU Kft.