Belépés
Kövér: Magyarország megkülönböztetett figyelemmel kísérte és támogatta a kolumbiai békefolyamatot
... nagykövete és a kolumbiai Corpoamazonia nevű állami szervezet vezetője azt a pályázati megállapodást, amelyet Magyarország a kolumbiai céggel együtt nyer el egy 2,5 milliárd eurós újjáépítési projektet.
Az aláírási ünnepségen Kövér László megköszönte a kolumbiai kormány és az Európai Unió Bizottságának támogatását és azt mondta, biztos abban, hogy "a kiemelkedő magyar szaktud...
2018-11-07 15:32:10
Handó: a magyar bíróságok élen járnak a digitalizációban
... még csak a cégbíróságokon működött, ma már szinte minden ügyszakban megvan rá a lehetőség - jegyezte meg.
Az OBH elnöke a fejlesztések közül kiemelte a Digitális bíróság elnevezésű projektet, illetve a Via video programot, amely a távmeghallgatást teszi lehetővé a bíróságok számára.
Csullag Józsefné, a Szekszárdi Törvényszék elnöke ismertette: a két és fél milliárd forin...
2018-11-07 13:31:36
Merkel: Németország támogatja az Oroszország elleni uniós szankciók meghosszabbítását
... kötelezettségeit, még akkor is, ha ez nehéz. Németország Ukrajna oldalán lesz." - jelentette ki.
Az Északi Áramlat-2 orosz gázvezetékről Merkel úgy fogalmazott, hogy nem olyan kritikus a projektet illetően, mint Kijev.
"Kiállok amellett, hogy Ukrajna garanciákat kapjon, megőrzi tranzitszerepét" - tette hozzá.
Kifejezte, hogy Németország kész növelni pénzügyi segíts...
2018-11-01 18:21:47
Trócsányi: Magyarország kész segíteni a török igazságügyi reformot
...
A török igazságügyi reformcsomag decemberben jelenik meg - közölte a miniszter, hangsúlyozva, hogy Magyarország kész véleményt nyilvánítani, és akár közös projektet is indítani Ankarával a reform ügyében.
A reform kidolgozásáért felelős munkacsoportot Abdulhamit Gül vezeti.
Magyarország rendelkezik azzal a szakértelemmel, amellyel segítséget nyújthat az igazságszolg...
2018-11-01 18:11:52
Krónika 8. rész (hazai kkv-k)
... egyszerűsítését.
A lánc- vagy a körbetartozásokról közölte, a Jobbik már korábban javaslatot tett egy olyan építésügyi hatóságra, amely helyszínre kiszállva azonnal "befagyasztja" a projektet ilyen tartozás esetén.

Fidesz: a javaslat jól szolgálja a kkv-k versenyképességének további javítását

Gelencsér Attila (Fidesz) közölte, a kormány és a Fidesz-frak...
2018-10-30 14:11:03
Nagy István: az AM támogatja a megyei jogú városok fejlesztéseit
...
A Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnökével folytatott egyeztetést követően a tárcavezető elmondta: megállapodtak arról, hogy nagyfokú és nagyarányú termelői piacfejlesztési projektet indítanának mind a 23 megyei jogú városban. A kezdeményezés célja, hogy 21. századi körülmények között tudjanak vásárolni az emberek a termelői piacokon.
Szita Károly kaposvári p...
2018-10-30 13:01:07
Elektronikus adatbázis, konferenciák és tárlatok is megvalósultak a Reformáció MNL projektben
...
A Magyar Nemzeti Levéltár 2016 és 2018 között a Magyar Kormány által létrehozott Reformáció Emlékbizottság támogatásával minden levéltári területre kiterjedő projektet valósított meg. A projekt alapját képező tudományos forrásfeltárás mellett számos kiadvány, elektronikus adatbázis, különböző programok, kiállítások, konferenciák és országos diákvetélkedő valósult meg.
A...
2018-10-30 11:20:37
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... de ebben az esetben nem Miskolc futott versenyt Debrecennel, hanem Magyarország Szlovákiával.
Megjegyezte, hogy a régiós eloszlások alapján a kormány Kelet-Magyarországon 16 ezer projektet támogatott háromezer milliárd forint értékben, míg Nyugaton 11 ezer projektet 2400 milliárd forint értékben.
Ezt követően Latorcai János levezető elnök lezárta az azonnali kérdések órá...
2018-10-29 18:32:45
A német szociáldemokraták és a kereszténydemokraták szerint a hesseni választás tanulságaként javítani kell a b
... párttagok is elvárják tőlünk, hogy az eddiginél jobban dolgozzunk a kormányban és a pártban".
A kormányban "új munkakultúrát" kell kialakítani, és ki kell választani három "nagy projektet", amelynek megvalósításán mindhárom kormánypárt nagy összpontosítással és elszántsággal dolgozik - mondta a CDU főtitkára.
Az esti részeredményeken alapuló eredménybecslés szerint a CD...
2018-10-28 21:45:42
Magyarország természeti értékeinek megőrzéséről tárgyalt az NFFT
... természeti értékeinek aktuális állapotáról, meghatározza a tájegységek karakterét, illetve meghatározzák az országban elérhető ökoszisztéma szolgáltatásokat. Az 1 milliárd forintba kerülő projektet a Környezet és energiahatékonysági operatív programon keresztül az Európai Unió finanszírozza.
Az államtitkár tájékoztatott arról, hogy az Agrárminisztérium, a Pénzügyminisztérium,...
2018-10-26 19:01:56
1 2 3 ........................148 149 ............222 223 ............296 297 298 
Címkék: Nagy István, Reformáció MNL, Kövér László, Európai Unió Bizottságának, Csullag Józsefné, Szekszárdi Törvényszék, Németország Ukrajna, Északi Áramlat-2, Abdulhamit Gül, Gelencsér Attila, Megyei Jogú Városok Szövetségének, Szita Károly, Magyar Nemzeti Levéltár, Magyar Kormány, Reformáció Emlékbizottság, Magyarország Szlovákiával, Latorcai János, Európai Unió, kolumbiai békefolyamatot, magyar bíróságok, török igazságügyi, megyei jogú, német szociáldemokraták, hesseni választás, kolumbiai Corpoamazonia, pályázati megállapodást, kolumbiai céggel, aláírási ünnepségen, kolumbiai kormány, kiemelkedő magyar, cégbíróságokon működött, fejlesztések közül, távmeghallgatást teszi, bíróságok számára, projektet illetően, reform ügyében, reform kidolgozásáért, lánc- vagy, olyan építésügyi, projektet ilyen, tárcavezető elmondta, kezdeményezés célja, termelői piacokon, projekt alapját, régiós eloszlások, azonnali kérdések, eddiginél jobban, esti részeredményeken, tájegységek karakterét, országban elérhető,
© 2013 TVN.HU Kft.