Belépés
Kovács Zoltán a The Washington Postban: a magyar demokrácia él, sikeresek vagyunk a koronavírus elleni küzdelem
... publicisztika sorait Kovács Zoltán. Majd leszögezte: "a mi demokráciánkban a sajtó valójában élénk és kritikus, a bíróságok függetlenek (lásd a Kúria múlt hónapban hozott döntését egy prominens roma-szegregációs ügyben, amely döntés ellentétes a magyar kormányzat álláspontjával) és az ellenzéki jelöltek még mindig nyernek választásokat".
"Magyarország 2018-ban tartott parlame...
2020-06-13 17:12:50
Amerikai tüntetések - Lemondott a The New York Times publicisztikai rovatvezetője egy republikánus szenátor cik
... után mind Bennet, mind Sulzberger kiállt amellett, hogy helyes volt megjelentetni a politikus véleményét. A véleménycikk megjelentetése utáni napon Bennet azt írta a Times hasábjain: "a prominens elképzelések nyílt megvitatása sokkal jobban segíti a társadalmat a helyes válaszok megtalálásában, mint ha nem veszünk tudomást róluk".
Később azonban a Times álláspontja megváltoz...
2020-06-08 07:04:42
Koronavírus - Johnson főtanácsadója: kivételes helyzetben cselekedtem
... befolyásos miniszterelnöki tanácsadó utazásának ügye régen nem tapasztalt belpolitikai botránnyá szélesedett, és Cummings lemondását az ellenzék mellett a kormányzó Konzervatív Párt több prominens képviselője is követeli.
Cummings azonban a Downing Streeten tartott rendkívüli hétfői sajtótájékoztatóján kijelentette: ő is, felesége is beteg volt, négyéves kisgyermeküket nem vo...
2020-05-25 20:23:03
Koronavírus - A brit kormányfő a karantén megsértésével vádolt főtanácsadója védelmére kelt
...
Az ügy vasárnapra komoly belpolitikai viharrá szélesedett, és Dominic Cummings lemondását az ellenzék mellett a kormányzó Konzervatív Párt több prominens képviselője is követelte.
A rendkívül befolyásos, radikálisan EU-szkeptikus Cummings a két legnagyobb baloldali brit napilap, a Daily Mirror és a The Guardian egybehangzó beszámolói szerint feleségével és gyermekével eg...
2020-05-24 22:02:44
Rich List 2020: McCartney és Lloyd Webber a leggazdagabb brit zenészek és zeneszerzők listájának élén
... vagyonát.
Jagger bandatársai közül Keith Richards 270 millió fonttal, Charlie Watts 165 millió fonttal, Ronnie Wood 95 millió fonttal szerepel az idei vagyonlistán.
A Beatles szintén prominens helyet foglal el a Rich List rangsorában. A néhai George Harrison felesége és fia, Olivia és Dhani 270 millió font közös vagyonnal a zenészlista hatodik helyén áll, az egykori dob...
2020-05-13 19:32:39
Újabb Tigrisvilág-epizód készül a Netflixnek
... Schreibvogel - jelenleg börtönbüntetését tölti gyilkosság és az állatvédelmi törvények megsértése miatt.
A Tigrisvilágot Eric Goodle és Rebecca Chaiklin rendezte. Goode az állatvédelem prominens figurája, nevéhez fűződik a veszélyeztetett teknősök és élőhelyük megóvására 2009-ben létrehozott Turtle Conservancy természetvédelmi szervezetet.
A The Hollywood Reporternek a s...
2020-05-12 11:41:26
"Öngondoskodás"
... virágokat és régi mécseseket dobtam ki, mikor egy sírra bukkantam, ismerős nevek szerepelnek rajta, befejező évszámok nélkül, azaz még élnek. A neveket szándékosan nem írom le, de magukat prominens embereknek tekintőkről van szó. Az ember közgazdász, az asszony gyógyszertári szakasszisztensként dolgozott, ez annyira a fejükbe szállt, hogy a sírra még ez is rákerült: "okleveles". N...
2020-04-11 17:27:02
Várdai István gordonkaművész lett a Liszt Ferenc Kamarazenekar művészeti vezetője
... évtizedek óta stabil helye nem tekinthető állandónak, ezért folyamatosan új stratégiákra van szükség. Hozzátette, hogy a nemzetközi hírű gordonkaművész vezetésével és a komolyzenei ipar prominens képviselőjével az idei évtől partneri együttműködésbe kezdenek, ami biztosítja a zenei együttes további fejlődését.
Tugce Tez, a HarrisonParrott ügynökség vezetője örömének adott han...
2020-01-14 13:39:43
MOB-közgyűlés: alapszabály-módosítás, etikai bizottság, új arculat
... mint ahogy a bizottságokéra és a Magyar Olimpiai Akadémiáéra is" - jegyezte meg Kulcsár Krisztián.
Szalay-Berzeviczy Attila a kettős karrierprogramról beszélt, melyet az üzleti élet prominensei, jelentős vállalatok támogatnak az alapítványon keresztül.
"Hat év alatt 110 sportoló összesen 85 millió forint támogatást kapott, ez 72 diploma megszületését segítette. Jelenleg ...
2019-11-30 17:01:47
Brexit - Johnson kezdeményezte a Brexit halasztását, de károsnak tartaná a kérés teljesítését
... véghezvigye.
A szombaton megszavazott módosító indítványt Sir Oliver Letwin, az egyik legtekintélyesebb alsóházi képviselő, a Konzervatív Párt frakciójának volt tagja terjesztette be több prominens képviselőtársa, köztük Philip Hammond volt pénzügyminiszter támogatásával.
Sir Oliver indítványa a Brexit-megállapodás jóváhagyását kezdeményező kormányzati beterjesztés szöve...
2019-10-20 07:03:59
1 2 3 ................55 56 ........82 83 ........109 110 111 
Címkék: Kovács Zoltán, Washington Postban, York Times, Rich List, Lloyd Webber, Újabb Tigrisvilág-epizód, Várdai István, Liszt Ferenc Kamarazenekar, Konzervatív Párt, Downing Streeten, Dominic Cummings, EU-szkeptikus Cummings, Daily Mirror, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood, George Harrison, Tigrisvilágot Eric Goodle, Rebecca Chaiklin, Turtle Conservancy, Hollywood Reporternek, Tugce Tez, Magyar Olimpiai Akadémiáéra, Kulcsár Krisztián, Szalay-Berzeviczy Attila, Oliver Letwin, Philip Hammond, magyar demokrácia, koronavírus elleni, republikánus szenátor, brit kormányfő, karantén megsértésével, leggazdagabb brit, kérés teljesítését, sajtó valójában, bíróságok függetlenek, prominens roma-szegregációs, magyar kormányzat, ellenzéki jelöltek, politikus véleményét, véleménycikk megjelentetése, prominens elképzelések, helyes válaszok, ellenzék mellett, kormányzó Konzervatív, rendkívül befolyásos, idei vagyonlistán, néhai George, zenészlista hatodik, állatvédelmi törvények, állatvédelem prominens,
© 2013 TVN.HU Kft.