Belépés
Fenyő szörp-, dzsem-, likőr
Fenyőszörp
Az áprilisban szedett friss hajtásvégeket cukorszirupban vonjuk ki.
Elkészítés módja
10 literes edényben 3 kg fenyőhajtás-véget rakunk és felöntjük vízzel. Lassú tûzön melegítjük, amíg forrni nem kezd. 5 percig forraljuk lefedve. Ezután elzárjuk a lángot alatta és 24 órát kihûlve áztatjuk
24 órás áztatás után a szûrletet leönt...
2011-08-27 15:01:17
1 
Címkék: áprilisban szedett, lángot alatta, cukorszirupban, hajtásvégeket, elkészítés, melegítjük, áprilisban, forraljuk, felöntjük, edényben, áztatjuk, elzárjuk, áztatás, literes, lefedve, szedett, hajtás, alatta, lángot, forrni, percig, ezután, vízzel, rakunk, rletet, vonjuk, szörp, likőr, dzsem, fenyő, leönt, friss, lassú, véget, módja,
© 2013 TVN.HU Kft.