|
|
|
... és hűlni hagyom.
5. Addig elkészítem a krémet. Kisebb mennyiségű tejben csomómentesen elkeverem a pudingport és a porcukrot. A többi tejet felforralom, majd hozzáadom a cukros-pudingos-tejet is. Állandó keverés mellett sűrűre főzőm. Hűlni hagyom.
6. Habverővel krémesre keverem a puha margarinnal.
7. A piskótát kigöngyölöm és lehúzom róla a sütőpapírt. Megke... |
2010-05-22 13:20:43 |
|
|
|
|
|
|
Pudingos-tejfölös kalács
Hozzávalók:
a piskótához: 4 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, 1 csomag sütőpor, 1 dl olaj, 20 dkg porcukor, 20 dkg liszt; a pudinghoz: 1 l tej, 2 csomag csokis pudingpor, 1 csomag vaníliás cukor, 5 kanál cukor; a krémhez: 7,5 dl tej, 3 csomag vaníliás pudingpor, 20 dkg cukor, 3 kis pohár tejföl
Elkészítés:
A pudingot a csomagon... |
|
2010-05-21 18:21:36 |
|
|
|
|
|
|
... tejet, vigyázva, hogy ne legyen csomós. Ezután tűzön sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
4. Amig hűl a krémünk, a margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Ha kihűlt a pudingos krémünk, összekeverjük a cukros margarinnal.
5. Az előre lehűtött Hulala tejszínt kemény habbá verjük.
6. Ha ezekkel elkészültünk, az alsó tésztalapot kicsi rummal megl... |
2010-05-19 14:41:13 |
|
|
|
|
|
|
... tojás
Krémsajtos réteghez:
* 200 g natúr krémsajt
* 60 g szobahőmérsékletű vaj (nem margarin!)
* 120 g porcukor
* 1 tk vaníliás cukor
Pudingos réteghez:
* 1 cs csokis Aranka (főzés nélküli) krémpor
* 3 dl tej
Tejszínhabos réteghez:
* 200 ml habtejszín
* 2 ek p... |
|
2010-05-13 18:47:36 |
|
|
|
|
|
|
tésztához
* 60 dkg liszt
* 25 dkg margarin
* 20 dkg porcukor
* 3 cs vaníliás cukor
* 4 tojássárga
* 5 ek tej
pudinghoz
* 2 cs pudingpor
* 8 dl tej
* 6 ek cukor
tetejére
... |
|
2010-05-13 18:44:23 |
|
|
|
|
|
|
Tészta hozzávalói: 25 dkg gesztenye massza, 15 dkg darált keksz, 10 dkg vaj, 10 dkg porcukor, rum vagy rumaroma
(Sütés nélkül!)
Elkészítés:
Egy 26 cm Ø tortaforma aljára tortapapírt, sütőpapírt vagy zsírpapírt helyezünk. Ez azért kell, hogy a kész tortát a formából a papír segítségével tudjuk tálra tenni. A tészta hozzávalóiból egy könnyen ... |
2010-05-13 15:35:24 |
|
|
|
|
|
|
... és hűlni hagyom.
5. Addig elkészítem a krémet. Kisebb mennyiségű tejben csomómentesen elkeverem a pudingport és a porcukrot. A többi tejet felforralom, majd hozzáadom a cukros-pudingos-tejet is. Állandó keverés mellett sűrűre főzőm. Hűlni hagyom.
6. Habverővel krémesre keverem a puha margarinnal.
7. A piskótát kigöngyölöm és lehúzom róla a sütőpapírt. Megke... |
2010-05-12 21:54:15 |
|
|
|
|
|
|
... halmozzuk egymásra a két lapot, és így hagyjuk kihűlni. 3 lapban is süthető.
5. A pudingport összekeverjük a liszttel és a tejjel, majd sűrűre főzzük. Kihűtjük.
6. A kihűlt pudingos krémet kikeverjük a margarinnal, cukorral és a tejföllel csomómentesre.
7. A krémet a két lap közé töltjük.
8. 1 napon keresztül hideg helyen hagyjuk összeérni! Ilyenko... |
2010-05-12 21:44:35 |
|
|
|
|
|
|
... halmozzuk egymásra a két lapot, és így hagyjuk kihűlni. 3 lapban is süthető.
5. A pudingport összekeverjük a liszttel és a tejjel, majd sűrűre főzzük. Kihűtjük.
6. A kihűlt pudingos krémet kikeverjük a margarinnal, cukorral és a tejföllel csomómentesre.
7. A krémet a két lap közé töltjük.
8. 1 napon keresztül hideg helyen hagyjuk összeérni! Ilyenko... |
2010-05-11 14:51:57 |
|
|
|
|
|
|
hozzávalók 10 főre
tésztához
* 60 dkg liszt
* 25 dkg margarin
* 20 dkg porcukor
* 3 cs vaníliás cukor
* 4 tojássárga
* 5 ek tej
pudinghoz
* 2 cs pudingpor
* 8 dl tej
* 6 ek cukor
... |
2010-05-09 12:20:53 |
|
|
|
|