Belépés
Zala kocka
... elkészítem, majd ha kihűlt, kétfelé vágom.
A sima piskótát szintén elkészítem, de ezt már nem kell felezni.
A krémhez kikeverem a tojások sárgáját a cukorral, majd hozzáteszem a pudingport, a tejet, lassú tűzön felfőzöm - állandó keverés mellett. Ha kihűlt, hozzákeverem a margarint is.
Fontos hogy a margarin már ne legyen kemény, de folyós se, ill. a pudingos massza...
2010-07-05 07:33:02
Házi francia krémes
... elkészítés

1. A hájas tésztát két részre vesszük, és nagyon vékonyra sodorjuk. Forró sütőben a tepsi hátulján pár perc alatt ropogósra sütjük.
2. A krémhez a vaníliás pudingport és a lisztet csomómentesen elkeverjük egy kevés tejben, majd a maradék tejjel folyamatosan kevergetve sűrű krémet főzünk belőle.
3. A margarint habosra keverjük a porcukorral...
2010-07-04 19:27:59
Finom süti.
... fölött összekeverjük. Ha langyosra kihűlt, belekeverjük a liszttel elkevert szódabikarbónát. Jól összedolgozzuk, majd két lapot sütünk belőle. A margarint kikeverjük a porcukorral. A pudingport összekeverjük a liszttel, a tejföllel és a tejjel, majd sűrűre főzzük. Állandó keverés mellett kihűtjük, majd összekeverjük a margarinos krémmel.
A krémet a két lap közé töltjük.
...
2010-07-04 18:42:31
Banános kekszes süti
... dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 50 dkg túró, 25 dkg vaj, banán, 2-3 csomag nagyobb keksz (Tescoban, Lidl-ben kapható vajas keksz).
A tej felében keverjük csomómentesre a pudingport és a tojássárgáját. A tej másik felét forraljuk fel, öntsük bele a pudingot, főzzük össze. Keverjük ki a porcukrot a vajjal, adjuk hozzá a túrót, majd ehhez keverjük hozzá a pudingos kréme...
2010-07-04 14:25:01
Kókuszos süti
... gyártunk egy vaníliás krémet.Nem akartam túl tömény, vajas, nehéz krémet készíteni és úgy érzem ezt sikerült is elkerülnöm. Ez az én olvasatomban a következő: 1 csomag főzős vaníliás pudingport megfőzzük 3,5 dl tejjel. ( Mindenképpen kevesebbel mint ami a zacskójára van írva, hogy sűrűbb alapkrémet kapjunk.)
Amíg hűl. 12 dkg margarint simára keverünk 10 dkg porcukorral....
2010-07-04 14:12:50
oroszkrémtorta
... sütőben 200 fokon 22-24 perc alatt megsütöm. (Tűpróba!). Ezután hagyom kihűlni a piskótát, majd ketté vágom.

Közben elkészítem a krémet:

Sűrűre főzöm a 2 csomag pudingport a 6 dl tejjel. Ha langyos, akkor belekeverem a 20 dkg vajat, 15 dkg porcukrot, és a vaníliás cukrot.
A tejszín felverem jó keményre. A zselatint az 1 dl vízzel forráspontig hevítem, ...
2010-07-03 18:13:29
Citromos-tejszínes túrótorta
... összemorzsolt babapiskótát, és annyi tejet, hogy jól formázható tésztát kapjunk. Sütőpapírral kibélelt 23 cm-es kapcsos tortaformába nyomkodjuk, és kb. 30 percre hűtőbe tesszük.
A pudingport 2,5 dl hideg vízben feloldjuk, felforraljuk, és kevergetve kissé kihűtjük. A túrót a citromlével és a kétféle cukorral simára keverjük. Evőkanalanként belevegyítjük a kihűlt pudingot, ma...
2010-07-03 18:08:56
Ribizlikrém
... legyen.
3. Hozzáadjuk a ribizlihez, majd folytonosan kevergetve sűrűre főzzük. Ha szükségesnek látjuk, botmixerrel összeturmixolhatjuk.
4. Ezután a kevés tejben felkevert pudingport hozzáadjuk a ribizlihez és jól elkeverjük.
5. Levesszük a tűzről. A tojások fehérjéből a maradék (5 dkg) cukorral habot verünk és még forrón hozzákeverjük.
6. Jól lehűt...
2010-07-02 22:19:08
Pudingkrémes koszorú
... dkg liszt, 8 dkg étkezési keményítő, 1 zacskó sütőpor, 20 dkg ribizli- vagy málnalekvár, 10 dkg szárazon pirított mandulapehely, csipetnyi só, margarin
Elkészítés:
A pudingport 8 dkg cukorral és fél liter tejjel elkészítjük a szokott módon. Hűlni hagyjuk, aztán előkanalanként 25 dkg puha vajba dolgozzuk. A többi vajat kikeverjük 20 dkg cukorral, a vaníliás cukorra...
2010-07-02 21:16:24
Meggyes szelet
... öntsük egy 20x30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe, és süssük kb. 30 percig, 170 fokos sütőben. Ha kész, kiborítva hagyjuk kihűlni.
3. A meggyes krémhez a meggyet szűrjük le. A pudingport keverjük ki egy kevés befőttlében.
4. 300 ml-nyi meggylevet forraljuk fel a cukorral, majd adjuk hozzá a pudingporos keveréket is, és főzzük sűrűre. Ezután a gyümölcsszemeket is ...
2010-07-01 12:42:15
1 2 3 ..........................163 164 .............244 245 246 .............325 326 327 
Címkék: sima piskótát, krémhez kikeverem, tojások sárgáját, pudingos massza, hájas tésztát, tepsi hátulján, vaníliás pudingport, lisztet csomómentesen, kevés tejben, maradék tejjel, margarint habosra, liszttel elkevert, margarint kikeverjük, pudingport összekeverjük, margarinos krémmel, pudingos kréme, vaníliás krémet, vaníliás cukrot, tejszín felverem, kétféle cukorral, kihűlt pudingot, tojások fehérjéből, szokott módon, többi vajat, vaníliás cukorra, 20x30 cm-es, meggyes krémhez, meggyet szűrjük, pudingport keverjük, kevés befőttlében, pudingporos keveréket, gyümölcsszemeket, szódabikarbónát, evőkanalanként, összedolgozzuk, előkanalanként, oroszkrémtorta, összekeverjük, csomómentesen, hozzákeverjük, mandulapehely, tojássárgáját, csomómentesre, összemorzsolt, belevegyítjük, olvasatomban, hozzákeverem, sütőpapírral, babapiskótát, mindenképpen, tortaformába, forráspontig, felforraljuk, szükségesnek, folyamatosan, pudingkrémes, belekeverjük, málnalekvár, porcukorral, hozzáteszem, belekeverem, elkészítjük, ribizlikrém,
© 2013 TVN.HU Kft.