Belépés
Kisütöttük, avagy Magyarország tortája 2015 és a recept(ek)
... mogyorósra pirított vajat. A tésztát egy 23 cm-es tortakarikába töltjük, tetejét egyenletesre kenjük.

Sütés:
165 fok 18 perc légkeveréses sütőben.

Sárgabarackos puhazseléréteg

Hozzávalók:
350 g 100%-os barackvelő
60 g eritrit
4 g Nh pektin

Technológia:
A barackvelőt forráspontig melegítjük. Az eritritet összekeve...
2015-08-25 22:47:16
1 
Címkék: barackvelőt forráspontig, eritritet összekeve, puhazseléréteg, tortakarikába, sárgabarackos, légkeveréses, egyenletesre, magyarország, forráspontig, barackvelőt, technológia, mogyorósra, kisütöttük, melegítjük, hozzávalók, barackvelő, eritritet, összekeve, pirított, töltjük, sütőben, eritrit, tetejét, tortája, tésztát, pektin, recept, kenjük, sütés, avagy, vajat,
© 2013 TVN.HU Kft.