|
|
|
... felengedjük tejszínnel. Köretnek adhatunk párolt rizst.
Ha... |
2018-03-05 12:47:24 |
|
|
|
|
|
|
Citromos pulykaraguleves
Hozzávalók
40 dkg pulykacomb
20 dkg zöldborsó
15 dkg zöldbab
1 db nagyobb sárgarépa
15 dkg zsíros tejföl
8 dl zöldségalaplé
1 db citrom reszelt héja
1/2 db citrom facsart leve
2 ek étolaj
2 db babérlevél
só
bors
1 kis csok... |
|
2017-10-27 13:15:39 |
|
|
|
|
|
|
Mustáros-répás pulykaragu
Hozzávalók
60 dkg Gallicoop pulykacombfilé
olaj
1 fej hagyma
2,5 dkg vaj
4 szál sárgarépa
só
bors
1 ek dijoni magos mustár
1,5 dl fehérbor
2 ek tejföl
Elkészítés
A pulykahúst falatnyi darabokra vágjuk, majd egy nagy, m... |
2017-07-20 22:16:02 |
|
|
|
|
|
|
... levét csak ezután adjuk a leveshez.
Frissen aprított kaporral gazdagon megszórva tálaljuk.
... |
|
2017-06-08 23:17:34 |
|
|
|
|
|
|
Currys pulykaragu
Hozzávalók
50 dkg pulykamellfilé
25 dkg vadrizs keverék
1 db diónyi gyömbér
4 db felezett sárgabarackbefőtt
25 dkg körszeletes ananászbefőtt
3 ek avokádóolaj
bors
só
2 dl habtejszín
1 dl kókusztej
currypor
5 ek 2,8%-os tej
1 ek é... |
|
2016-11-30 22:08:27 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók
50 deka pulyka felső comb
1 közepes vöröshagyma
fél deci olaj
25 deka vegyes zöldség
10 deka zöldborsó
10 deka fenyő vargányagomba vagy bármilyen más gomba
10 deka zeller
só
1 hús leves kocka
citrom leve
tárkony
Habarás
2 deci főzőtejszín
1 kanál liszt
vágott petrezselyem
A húst lebőrözzük ki... |
2015-08-20 22:39:24 |
|
|
|
|
|
|
Üregi Éva: Édeni régi étkek
Jó étvágyat!
Kertünk kincsei
Figyelem! A hozzávalók mindig 4 személyre értendők!
Paprikás krumpli
Hozzávalók:
1kg krumpli, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 szál kolbász vagy
6-8... |
2015-07-30 08:15:48 |
|
|
|
|
|
|
... Ráadásul még olcsóbban kijövök, mint valaha. Végre! Ez az idő is eljött - ismét!
És akkor most jöjjenek az egyszerű, gyors és többségükben könnyű receptek!
Zsályás pulykaragu
Hozzávalók:
1 kisebb póréhagyma karikákra vágva
40 dkg pulykamell
5 dkg császárszalonna - sima füstölttel is finom lesz - apróra kockázva
15 dkg gomba szel... |
2015-02-11 23:32:34 |
|
|
|
|