Belépés
Ratkó József versei
... is,

és mindent el kell mondanom,
igazhoz igazítanom, -
hát ezért kell olyan nagyon
a szabadság, a nyugalom!

Mióta élek, dolgozom
Parasznyán, Pesten, Putnokon,
mindig a nehezét fogom,
még sincs egy rendes bútorom.

Kis gondjaim közt guggolok,
felmagasodni nem tudok.
Segítsetek, ne hagyjatok!
könyvet,...
2021-05-09 22:15:44
Továbbra is sok településen magas az ózonkoncentráció
... szerint - 18 településen kifogásolt a levegő. Ezek: Szentgotthárd, Szombathely, Sopron, Sarród, Mosonmagyaróvár, Ajka, Tatabánya, Dorog, Dunaújváros, Kecskemét, Szolnok, Eger, Miskolc, Oszlár, Putnok, Kazincbarcika, Sajószentpéter és Nyíregyháza.
Az elmúlt időszakban az NNK többször is felhívta a figyelmet a magas ózonkoncentrációra.
A tisztifőorvosi Facebook-oldalon ko...
2020-08-14 14:22:56
Átadták az egri vár helyreállított Zárkándy-bástyáját
... fedezetet.
A Zárkándy Pál egykori egri várkapitány nevét viselő építmény és az ahhoz épített fülesbástya a vár belső udvarának északkeleti sarkán található. Sajátossága, hogy az Eger-Putnok vasútvonal a vár keleti fala és a bástya között halad el, így fizikailag is leválasztva a védművet a teljes komplexumról.
A kivitelezés során mintegy 3000 köbméter követ és 2000 köbmé...
2020-07-20 20:23:31
Putnok polgármestere

Putnok polgármestere háromszor is visszautalta a segélyszámláról az ellenzék adományát
Putnok fideszes polgármestere, Tamás Barnabás március végén segélyszámlát nyitott a koronavírus-helyzet miatt, hogy erre gyűjtsék a pénzt védőfelszerelésekre és fertőtlenítőkre. A ke...
2020-04-28 19:13:43
Szálló por - Porfelhő miatt nőtt a légszennyezettség
... természetes eredetű port.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ adatai szerint kifogásolt a levegő minősége tíz településen, ezek: Budapest, Deb...
2020-03-27 14:02:08
Mintegy 125 millió forintos támogatást biztosít műsorkészítésre az NMHH
... fordulójában hirdetett nyerteseket.
A döntés szerint a bükkábrányi Eleven Televízió, a Pomáz TV, a szegedi TiszapART televízió, a mohácsi Csele TV, a Csongrád Tv, a Szentes Televízió, a Putnok Városi Televízió, a Sárvári Televízió és a sárvári Trió-TV-Dunántúl közéleti magazinokat, a Győr+ Televízió, a Kalocsa Városi Televízió, a Keszthelyi Televízió, a Somogy TV, a TV Szente...
2020-03-13 10:01:11
Szálló por - Többfelé tovább romlott a levegőminőség
...
A Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel azt közölte: Egerben és Putnokon veszélyes, Kazincbarcikán és Sajószentpéteren egészségtelen a levegő minősége.
További hét településen kifogásolt a levegőminőség, ezek: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Sajgótarján, Szeged, Szolnok és Vác.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ fokozottan felhívja az érintett települések...
2020-01-21 13:11:21
Szálló por - Ismét nőtt a légszennyezettség
...
A Nemzeti Népegészségügyi Központ hétfőn az MTI-vel azt közölte: kilenc településen kifogásolt volt a levegőminőség, ezek: Budapest, Eger, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok, Sajószentpéter, Tatabánya, Tököl és Vác.
A meteorológia előrejelzés alapján a szélcsendes helyeken tovább romolhat a levegőminőség a következő napokban - tették hozzá.
Kiemelték: a fűtési szezonban...
2020-01-20 13:42:00
Szálló por - Némileg javult a levegőminőség az országban
... levegő minősége huszonhét településen.
Ezek: Ajka, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Győr, Hernádszurdok, Kazincbarcika, Kecskemét, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Pécs, Putnok, Sajószentpéter, Sarród, Sopron, Százhalombatta, Szeged, Szentgotthárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tököl, Vác, Várpalota és Veszprém.
Szombaton a megélénkülő szél hatására ...
2020-01-11 15:11:53
Szálló por - Többfelé továbbra is rossz a levegő
... Tökölön és Vácott. További tizenöt településen kifogásolt a levegőminőség egészségügyi szempontból, ezek: Dorog, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kazincbarcika, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Putnok, Sajószentpéter, Százhalombatta, Szeged, Szentgotthárd, Szolnok és Várpalota.
Az egészségtelen levegőminőség elsősorban az érzékeny lakosságcsoportnál - a gyermekeknél, az időseknél és ...
2020-01-10 12:11:50
1 2 3 ................................198 199 ................298 299 ................396 397 398 
Címkék: Ratkó József, Zárkándy Pál, Tamás Barnabás, Nemzeti Népegészségügyi Központ, Eleven Televízió, Pomáz TV, Csele TV, Csongrád Tv, Szentes Televízió, Putnok Városi Televízió, Sárvári Televízió, Győr+ Televízió, Kalocsa Városi Televízió, Keszthelyi Televízió, Somogy TV, nehezét fogom, rendes bútorom, elmúlt időszakban, tisztifőorvosi Facebook-oldalon, ahhoz épített, bástya között, teljes komplexumról, kivitelezés során, ellenzék adományát, levegő minősége, döntés szerint, bükkábrányi Eleven, szegedi TiszapART, mohácsi Csele, sárvári Trió-TV-Dunántúl, érintett települések, meteorológia előrejelzés, szélcsendes helyeken, következő napokban, fűtési szezonban, megélénkülő szél, levegőminőség egészségügyi, egészségtelen levegőminőség, sajószentpéteren, ózonkoncentráció, műsorkészítésre, népegészségügyi, fertőtlenítőkre, segélyszámláról, mosonmagyaróvár, székesfehérvár, sajószentpéter, százhalombatta, helyreállított, kazincbarcikán, tisztifőorvosi, polgármestere, szentgotthárd, kazincbarcika, egészségtelen,
© 2013 TVN.HU Kft.