Belépés
Élet bölcsességek
... munkahely, iskola, ház, autó, mobiltelefon. A homok pedig a jelentéktelen dolgokat jelöli. Mi ebből a tanulság?

Az, hogy ha előbb a homokot töltjük az üvegbe, és folyamatosan azt halmozzuk fel, akkor a többi dolognak már nem jut hely. Ezért szeressük egymást, törődjünk családtagjainkkal, látogassuk meg nagymamánkat, menjünk el rendszeresen az egészségügyi szűrővizsgálat...
2017-11-26 17:00:48
x
... kicsit beolajozzuk, ráfektetjük a szeleteket, és oldalanként 5-5 percig sütjük. A fejes salátát, az uborkát, a lilahagymát, a paprikát és a paradicsomot felvágjuk, a zöldségeket egy tálba halmozzuk, meglocsoljuk egy kevés citromlével, és pihenni hagyjuk. Elkészítjük az öntetet: két tojássárgáját összeturmixoljuk a finomra zúzott fokhagymával meg egy fél citrom levével. Közben aprá...
2014-06-13 17:10:18
x
...-





Juhászné Szunyogh Mária [Mar...


ALMAHÉJTEA
Elkészítése: hámozzunk meg 2 db almát és a héját dobjuk bele 1/2 liter forró vízbe. Fedjük le, és hagyjuk állni kb. 15 percig. Ízesíthetjük barnacukorral, nádcukorral, mézzel, de ihatjuk magában is.
Az áztatás során az almahéj felpuhul, így könnyebben lehet elrágcsálni....
2014-05-28 10:28:11
szeretettel
... lássunk is.A négy gyakorlatnál ne feledkezzünk meg az alábbiakról: - Spontán megfigyelésről van szó, tehát ne csapjuk be magunkat előzetesszemrevételezéssel; - Ne halmozzuk a gyakorlatokat. Egy-egy gyakorlatot maximum kétszer végezzünk el egy napon, több órás szünet után. - Tartsuk be a gyakorlatok felépítését, egymásutániságát. Egy napon csak egyféle g...
2012-06-07 08:31:41
x
... cikkekre daraboljuk. Keverőedénybe tesszük, és sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd meglocsoljuk az olívaolajjal. Lazán átforgatjuk, és frissen, ízlésesen, tányérra halmozzuk. Meglocsoljuk a majonézzel, majd petrezselyemmel díszítjük. Kínálhatunk mellé friss péksüteményt.
#582
2009. április 24. 12:32
Válaszolj!
Üzenet törlése |...
2011-03-14 09:46:11
Hagymás rostélyos
... csak annyira, hogy szaftos maradjon.
Frissen, sült burgonyával, esetleg rizzsel (és idény szerint kovászos uborkával, vegyes savanyúsággal, vagy salátával) tálaljuk, a hússzeletre halmozzuk a ropogósra sült hagymát.

...
2011-02-13 18:18:49
Tökös-mákos rétes
... réteslapot nedves konyharuhán kiterítjük, óvatosan lapokra szedjük. A lapokat egyesével, ecsettel vékonyan megkenjük olajjal, és 2-3 lapot egymásra fektetünk.
5. Az egyik szélére halmozzuk a töltelék 1/3 részét, megszórjuk egy kevés búzadarával, hogy a tök esetleges levét megfogja. Így nem ázik el a rétesünk.
6. Konyharuha segítségével óvatosan feltekerjük.
...
2010-07-01 22:47:52
Répás rétes
... kifacsart répát rászórjuk. Hozzáöntjük a tejet, a maradék cukrot, és a répát puhára pároljuk.
3. A réteslapokat megkenjük olajjal, megszórjuk a búzadarával, és a lapok szélére halmo...
2010-07-01 22:46:17
x
... apró kockára vágjuk ,kiolvasszuk,a zsírját leszűrjük róla.A szalonnazsírban felhevítjük a kaprot,hozzákeverjük a tejfölt,majd a kifőzött galuskát.megsózzuk,átforrósítjuk.
Tálra halmozzuk,vagy egyenesen a tányérokba tesszük,tetejére rámorzsoljuk a juhtúrót és meghíntjük a melegen tartott kisütött szalonnával.
Jó étvágyat hozzá!Nagyon laktatós!
#842
2009. júl...
2010-06-10 12:24:24
Vakondtúrás torta
... hideg tejszínt kemény habbá verjük.
A főzés nélküli banán pudingport elkészítjük, beleforgatjuk a felvert tejszínt, majd a csokidarabokat is hozzáadjuk....
2010-05-04 20:45:32
1 2 
Címkék: Juhászné Szunyogh Mária, homok pedig, jelentéktelen dolgokat, homokot töltjük, többi dolognak, egészségügyi szűrővizsgálat, fejes salátát, paradicsomot felvágjuk, tálba halmozzuk, kevés citromlével, finomra zúzott, héját dobjuk, áztatás során, almahéj felpuhul, négy gyakorlatnál, gyakorlatok felépítését, napon csak, aprított petrezselyemmel, hússzeletre halmozzuk, ropogósra sült, lapokat egyesével, egyik szélére, kevés búzadarával, maradék cukrot, réteslapokat megkenjük, lapok szélére, zsírját leszűrjük, szalonnazsírban felhevítjük, kifőzött galuskát, tányérokba tesszük, melegen tartott, főzés nélküli, felvert tejszínt, egymásutániságát, összeturmixoljuk, szalonnazsírban, petrezselyemmel, szűrővizsgálat, csokidarabokat, tojássárgáját, gyakorlatokat, beleforgatjuk, átforrósítjuk, jelentéktelen, hozzákeverjük, keverőedénybe, savanyúsággal, barnacukorral, rámorzsoljuk, fokhagymával, nagymamánkat, megfigyelésr, gyakorlatnál, ízesíthetjük, folyamatosan, feledkezzünk, rendszeresen, réteslapokat, segítségével,
© 2013 TVN.HU Kft.