Belépés
Mesetár - mesék, amikről lemaradtálMESETÁR - MESÉK, AMIKRŐL LEMARADTÁL


GYERMEKEKNEK - NEMCSAK GYERMEKNAPRA


Mesetár - legújabb esti mesék
...
2021-05-29 19:45:30
A természetes citrom kivonat sejt szinten pusztítja a rákot
... az ösztrogéntermelés korlátozásában (az ösztrogént az ER+ típusú ráksejtek felhasználhatják növekedésükhöz). Egy kivételével az összes limonoid természetes aromatázgátlónak bizonyult, ráadásul a limonin glükozid újra a leghatásosabbként szerepelt. Így a limonoidok nemcsak közvetlenül mérgezőek az ER+ és ER- típusú tüdőrák ráksejtjei számára, hanem a ráksejtek növekedéséhez szükség...
2021-05-27 22:23:48
Mese a vízilóról, aki félt az oltásoktól

Mese a vízilóról, aki félt az oltásoktól

Ráadásul nem is csak az oltásoktól félt,
Hanem még a felesleges izgalmaktól is.
Ezenkívül még a poklok poklától is félt,
ami pedig pont az ágya alatt helyezkedett el.
Ezenkívül még a mások fogkeféjétől...
2021-05-27 10:41:18
Viszlát, maszk! Közterületen már nem kell viselni
... feloldották a korlátozások nagy részét. De mit is jelent ez a gyakorlatban?


A magyar emberek több mint fele védett: az átoltottság egész Európában nálunk a második legmagasabb, ráadásul már több, mint ötmillió ember oltott hazánkban , így feloldották a korlátozások nagy részét.


Az oltásoknak köszönhetően letörtük a járvány harmadik hullámát, az 5...
2021-05-25 19:30:17
Gyönyörű, és igaz...
... elég, hogy megbocsáss az emberek összességének. Tudod, van, hogy csak jön. Nem kérdez, nem érdekli, hogy akarod-e vagy sem, ő csak érkezik, beállít és mindent megváltoztat, átír, felír, ráadásul úgy, hogy semmit sem tudsz tenni ellene, csak annyi választásod marad, hogy élvezd. Nem tudsz irányítani, gondolkodni, nemhogy azzal törődj, hogy mi lesz holnap, vagy később. Valahogy nem ...
2021-05-24 13:26:33
Kolodko Mihály gerillaszobrász legújabb alkotása
... függőágyban pihen - a friss szobor egyrészt arra utalhat, hogy az 1896. október 4-én átadott hida...
2021-05-24 11:57:47
Kávéfogyasztás és köszvény
...

A kutatás eredménye azt mutatta, hogy a vérben található húgysav szintje jelentősen csökkent a fogyasztott kávé mennyiségének növelésével, ám a tea fogyasztásakor nem ezt tapasztalták. Ráadásul nem találtak összefüggést a különféle italokból származó összesített koffeinfogyasztás és a húgysav szintje között.

Hasonló eredményekre jutottak, mint a témában egy...
2021-05-20 20:59:40
Az oltásnak köszönhetően sikerült legyőzni ....
... miniszter.
Hozzátette: ehhez képest Magyarországnak több mint 10 millió nyugati vakcina áll rendelkezésére, amelyekkel egy harmadik oltás szükségessége esetén mindenkit újra tudnak oltani, ráadásul keleti vakcinák is rendelkezésre állnak.

A hitelmoratórium meghosszabbodik, az ingyenes parkolás megszűnik

A kormány nem hosszabbítja meg a vasárnap éjfélkor ...
2021-05-20 13:04:21
Érdekességek az agyról
... van így. Agyunk nagy része ugyanis akkor is működik és akkor is aktív, amikor tulajdonképpen semmi különöset nem csinálunk, azaz nem gondolkodunk és nem oldunk meg különböző feladatokat. Ráadásul az agyunk még akkor is elsajátít különböző képességeket, amikor nem is gondoljuk, hogy az adott tevékenység miatt fontos munkát végez.

Sokan nem értik, hogyha az agyunkban ninc...
2021-05-18 18:56:41
Sikeres fogyás rostokkal
... mennyi vizet tartalmaz, stb.

Ha egészséges, rostokban gazdag ételeket fogyasztunk, hosszú időn keresztül teltséget fogunk érezni, ezáltal csökkenthetjük a napi kalória bevitelt. Ráadásul a magas rosttartalmú ételeket tovább tart megrágni, így az agynak van ideje, hogy a fogadja a jelet: elég volt!

Tanulmányok azt bizonyítják, hogy a legtöbb ember nagyjából az...
2021-05-17 08:57:05
1 2 3 ............2441 2442 ......3661 3662 ......4881 4882 4883 
Címkék: Kolodko Mihály, AMIKRŐL LEMARADTÁL, NEMCSAK GYERMEKNAPRA, természetes citrom, oltásnak köszönhetően, ösztrogéntermelés korlátozásában, összes limonoid, limonin glükozid, leghatásosabbként szerepelt, limonoidok nemcsak, ráksejtek növekedéséhez, oltásoktól félt, felesleges izgalmaktól, poklok poklától, ágya alatt, mások fogkeféjétől, korlátozások nagy, magyar emberek, átoltottság egész, második legmagasabb, oltásoknak köszönhetően, járvány harmadik, emberek összességének, friss szobor, kutatás eredménye, vérben található, fogyasztott kávé, különféle italokból, húgysav szintje, harmadik oltás, hitelmoratórium meghosszabbodik, ingyenes parkolás, vasárnap éjfélkor, adott tevékenység, agyunkban ninc, napi kalória, magas rosttartalmú, legtöbb ember, aromatázgátlónak, felhasználhatják, gerillaszobrász, magyarországnak, hitelmoratórium, meghosszabbodik, kávéfogyasztás, fogyasztásakor, csökkenthetjük, tulajdonképpen, rendelkezésére, növekedésükhöz, korlátozásában, összességének, növekedéséhez, mennyiségének,
© 2013 TVN.HU Kft.