Belépés
Miért olyan jó a testnek és a léleknek a böjt?
... ami ismét egy sor egészségügyi előnnyel jár együtt.

Ha néha engedjük a testünket fellélegezni, azaz nem mindig és nem egyfolytában eszünk, akkor ezzel kiéheztetjük a daganatos sejteket, tehát az időnkénti böjt még a rákos megbetegedések ellen is védelmet biztosíthat.

Mivel a böjt a növekedési hormonok termelődését is elősegíti, így egészséges anyagcserét és e...
2020-07-03 22:35:21
Krónikus gyulladások ellen
... gyulladáscsökkentő vegyület, amelynek kurkumin a neve. Ez a bioaktív, gyulladáscsökkentő vegyület az egyik legkiemelkedőbb hatóanyaga a gyógynövénynek. A kurkumin meggátolja a gyulladásos sejtek és fehérjék termelődését. A kurkumin olyan gyulladásos állapotok esetén segíthet, mint ízületi gyulladás, műtét után jelentkező gyulladás, hasnyálmirigy-gyulladás és rákos megbetegedés. A ...
2020-06-28 22:40:34
A tápanyagokban gazdag kelbimbó
... mennyiségben, de a legtöbb zöldség és gyümölcs, sőt sok gyógynövény is tartalmazza.

A kelbimbóban megtalálható egy másik antioxidáns vegyület is, a kempferol, amely csökkenti a rákos sejtek növekedését, mindemellett gyulladást is csökkent és még a szív egészségét is védelmezi.

Sok rostot is tartalmaz
A kelbimbó egy rostban rendkívül gazdag zöldség. A ros...
2020-06-28 16:52:30
Algák - egészségünk karbantartói
... gyulladáscsökkentő, antidiabetikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az algákat potenciális rákharcosként tartják számon, sok algafajta ugyanis lelassíthatja a rákos sejtek növekedését. Humán vizsgálatban kimutatták, hogy az alga eredményes az orális leukoplakia - a szájüreg nyálkahártyáján jelentkező fehér folt - elleni betegség elleni küzde...
2020-06-08 22:08:31
A cayenne borsról
... megszabadulnak így a nyálkától.

A hatóanyagát kapszaicinnak hívják és 2004-ben, Dr. Sanjay K. Srivastava és munkatársai (University of Pittsburgh School of Medicine) a hasnyálmirigy sejteket kezelték kapszaicinnel. Azt találták, hogy segít elpusztítani a rákos sejteket, miközben az egészséges sejteket nem érinti.

A tanulmányt április 20-án, 2005ben jelentett...
2020-06-02 17:28:33
A tökmag 11 bizonyított jó hatása
... benne.

2. Antioxidánsban gazdag
A tökmag olyan antioxidánsokat tartalmaz, mint például a karotinoidok és az E-vitamint. Az antioxidánsok csökkenthetik a gyulladásokat és megvédhetik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ezért segíti az antioxidánsokban gazdag élelmiszerek fogyasztása számos betegség elleni védelmet.

Úgy gondolják, hogy a tökmag magas anti...
2020-05-25 23:02:13
Ganoderma gyógyhatásairól
... Legfontosabb tulajdonsága: az immunrendszerünk pozitív támogatása. Az immunrendszer támogatása révén a szervezetünk rákellenes védekezését erősítheti, így segíthet megvédeni bennünket a rákos sejtek elszaporodásától is. Emiatt tartják a daganatos betegek egyik legkiválóbb segítőjének.

- Segítheti a szív- és érrendszerünk normál működését is, csökkentheti a vérnyomásunka...
2020-05-25 22:48:21
A datolyáról
... bőr és a nyálkahártyák egészsége miatt fontos vitamin.

A datolya kiváló vas forrás is egyben, mivel a napi vas szükségletünk 11%-át tartalmazza. A vas elengedhetetlen a vörösvérsejtek létrejöttéhez, és segítő őket az oxigén szállításában a test sejtjeiben.

Tudj meg többet az egészséges életmódról! Töltsd le Az egészséges és hosszú élet titka 10 pontban olvasm...
2020-05-25 22:08:28
Közkedvelt ételek jótékony egészségügyi hatásai
... répa remek A-vitamin forrás, egy felnőtt napi szükségletének 210%-át fedezi.

A répa fogyasztásának egészségügyi hatásai közé a tüdőrák kialakulásának megelőzése, a leukémiás sejtek elpusztítása és fejlődésük megakadályozása, és a látás javítása sorolhatóak.

Karfiol
A keresztesvirágúak családjába tartozó karfiol antioxidánsokat és fitotápanyagokat tarta...
2020-05-20 19:41:06
A bór gyógyhatásairól
... törésérzékenységét.

A bór erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő képességekkel rendelkezik, emellett antibakteriális és gombaellenes hatása is ismeretes. Kutatók úgy vélik, hogy a bór gátolja a rákos sejtek növekedését és terjedését, illetve csökkenti a már kialakult tumort is. Más kutatások szerint a tüdőrák és a méhnyakrák kialakulásának kockázatait is csökkentheti....
2020-05-19 20:23:21
1 2 3 ......................137 138 ............206 207 ...........274 275 
Címkék: Sanjay, Pittsburgh School, tápanyagokban gazdag, cayenne borsról, testünket fellélegezni, daganatos sejteket, időnkénti böjt, rákos megbetegedések, növekedési hormonok, egyik legkiemelkedőbb, kurkumin meggátolja, gyulladásos sejtek, kurkumin olyan, legtöbb zöldség, kelbimbóban megtalálható, másik antioxidáns, rákos sejtek, szív egészségét, rostban rendkívül, algákat potenciális, alga eredményes, orális leukoplakia, szájüreg nyálkahártyáján, hasnyálmirigy sejteket, rákos sejteket, egészséges sejteket, tanulmányt április, tökmag olyan, antioxidánsok csökkenthetik, káros szabad, antioxidánsokban gazdag, tökmag magas, immunrendszerünk pozitív, immunrendszer támogatása, szervezetünk rákellenes, daganatos betegek, nyálkahártyák egészsége, datolya kiváló, vörösvérsejtek létrejöttéhez, oxigén szállításában, test sejtjeiben, egészséges életmódról, felnőtt napi, répa fogyasztásának, tüdőrák kialakulásának, leukémiás sejtek, látás javítása, keresztesvirágúak családjába, méhnyakrák kialakulásának,
© 2013 TVN.HU Kft.