Belépés
Labdarúgó NB I - Sigér duplájával fordított a Ferencváros a Debrecen ellen
...
A meccset eredetileg augusztus elején rendezték volna, de a csapatok nemzetközi kupaszereplése miatt elhalasztották.
OTP Bank Liga, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés:Ferencvárosi TC-Debreceni VSC 2-1 (2-1)------------------------------- ----------Groupama Aréna, zárt kapuk mögött, v.: Pintér Cs.
gólszerzők: Sigér (22., 42.), illetve Bódi (13.)
sárga lap: Zu...
2020-05-23 18:12:44
Elhalasztotta európai turnéjának nagy részét Celine Dion
... érvényesek.
Celine Dion európai turnéja május 21-én kezdődött volna Prágában, a július 25-ig tartó időszakban tizenkilenc városban 28 koncert szerepelt az eredeti menetrendben, most ezt mind elhalasztották, a június 7-i budapesti állomással együtt.
Az énekesnő tavaly megjelent új lemeze, a Courage világkörüli turnéja 2019 szeptemberében indult Észak-Amerikában és már ötv...
2020-04-24 14:11:40
Koronavírus - Halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban
...
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) szerdán bejelentette, hogy a 2023-as mezeifutó-világbajnokság és váltó-világbajnokság megrendezéséről szóló pályázati eljárását elhalasztotta és csak novemberben nyitja meg. A 2023 után sorra kerülő atlétikai vb-k pályázati eljárása ugyanakkor változatlan marad a WA közlése szerint.
A Forma-1-es világbajnokságot működtető vállalat a ...
2020-04-08 21:13:52
102 éve is egy járvány szakította félbe a magyar bajnokságot
... terjedése miatt Magyarországon október 21-től november 4-ig minden színházat, létesítményt, így minden sporttelepet is bezártak. Az erre az időszakra tervezett mérkőzések jó részét elhalasztották, a november 3-i, magyar-osztrák válogatott meccs is elmaradt. Csak néhány csapat játszotta le bajnoki mérkőzését, de ezeket is zárt kapuk mögött, így tett egyébként az MTK és a KAC is, a ...
2020-04-03 19:33:54
A várakozásokkal ellentétben nőtt a kínai feldolgozóipar teljesítménye márciusban
... decemberi 5,2 százalékról 6,2 százalékra emelkedett. Ugyan a pekingi vezetés az idei évre még nem tűzött ki célszámot a munkanélküliséget illetően ...
2020-03-31 07:21:10
Koronavírus - Nincs beteg magyar bokszoló a londoni indulók között
...
Bajkai István az M1 Aktuális csatornának adott telefonos interjúban elmondta, hogy a küldöttség tagjait a múlt hétfőn beszüntetett viadalról a lehető leggyorsabban hazautaztatták, s azóta valamennyien önkéntes házi karanténban tartózkodnak.
A sportvezető jelezte, hogy tesztet nem végeztek el az érintetteken, viszont mindenki egészségesnek tűnik, és a vírus lappangási ide...
2020-03-27 11:21:27
Kínában emelkedik a légi járatok száma, Európában az áruszállítás válik dominánssá
... változást, az februárban érte el a mélypontot, 5-8 százalékra csökkent az egy évvel korábbihoz képest a beutazók száma, azóta nincs javulás, azért sem, mert a rendezvényeket, találkozókat elhalasztották, vagy törölték.
A CAPA ezek alapján úgy vélte, bár vannak pozitív jelek, de egyelőre korai még arról beszélni, hogy megindult a fellendülés a kínai légiközlekedésben.
Eur...
2020-03-20 18:13:02
Bajnokok Ligája - Lőw Zsolt: a védekezés volt a PSG erőssége
... van. Nézők nélkül vajmi kevés értelme van ennek. Borzasztóan elkeserít, hogy bizonytalanságban vagyunk" - nyilatkozta.
Az edző felidézte, hogy a francia ligakupa döntőjét már elhalasztották, és felfüggeszthetik a bajnokságot, valamint a Bajnokok Ligáját is.
"Több mint nyolc hónapot dolgoztunk, hogy ilyen pozícióban legyünk. Négy trófeát is nyerhetünk, de a sorsunk, vagyi...
2020-03-12 17:42:38
Koronavírus/UEFA - Jövő kedden tanácskoznak az európai sorozatokról és az Eb-ről
... további tájékoztatást a kialakult helyzetről.
A koronavírus-járvány miatt az olasz bajnokság április 3-ig biztosan szünetel, a spanyol bajnokság két soron következő fordulóját elhalasztották, a BL-résztvevő csapatok közül a Juventus és a Real Madrid játékosai karanténban vannak, az Európa-ligában pedig két olasz és spanyol érdekeltségű nyolcaddöntős párharc első mérkőzését ne...
2020-03-12 15:02:24
Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét
... először, hogy lesz újabb folytatása az Indiana Jones-kalandoknak. Akkor még arról írtak, hogy Spielberg rendezi, Ford játssza a főszerepet, és 2019 nyarán mutatják be. Aztán egy évvel elhalasztották a premiert, majd még egy évvel későbbre, 2021-re tolták el. Az Indy-filmek forgatókönyvírója, David Koepp közben otthagyta a produkciót, és helyét Jonathan Kasdan vette át.
A Vari...
2020-02-27 15:42:24
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Labdarúgó NB, Celine Dion, Bajnokok Ligája, Steven Spielberg, Indiana Jones, Bank Liga, Ferencvárosi TC-Debreceni VSC, Pintér Cs, Nemzetközi Atlétikai Szövetség, Bajkai István, Bajnokok Ligáját, Real Madrid, Indiana Jones-kalandoknak, David Koepp, Jonathan Kasdan, járvány szakította, magyar bajnokságot, várakozásokkal ellentétben, kínai feldolgozóipar, londoni indulók, légi járatok, áruszállítás válik, védekezés volt, európai sorozatokról, meccset eredetileg, csapatok nemzetközi, július 25-ig, eredeti menetrendben, énekesnő tavaly, 2023 után, időszakra tervezett, pekingi vezetés, idei évre, munkanélküliséget illetően, küldöttség tagjait, múlt hétfőn, lehető leggyorsabban, sportvezető jelezte, vírus lappangási, februárban érte, beutazók száma, kínai légiközlekedésben, edző felidézte, francia ligakupa, kialakult helyzetről, olasz bajnokság, spanyol bajnokság, évvel elhalasztották, évvel későbbre, világbajnokságot, felfüggeszthetik, megrendezéséről, rendezvényeket, feldolgozóipar, elhalasztották,
© 2013 TVN.HU Kft.