Belépés
A nők elleni erőszakkal szemben tüntettek Tel-Avivban
... foglalkozó miniszter" hiányára hívták fel a figyelmet, egyben utalva a vasárnap felesküdött, 35 tárcából álló kormány nagyságára, melyben korábbi miniszteri tárcák felosztásával kicsiny részfeladatok is miniszteri képviseletet kaptak az új kabinetben.
"Az ország egyik legsúlyosabb társadalmi járványa a családon belüli erőszak. Ez a járvány több százezer családot érint, de mik...
2020-05-19 11:11:47
Az MTA rendkívüli közgyűlésén határozatot fogadtak el a testület küldetéséről
... közgyűlést.
A Magyar Tudományos Akadémia küldetése 2019 címet viselő, hétpontos előterjesztést, amely megfogalmazza, hogy az MTA milyen feladatokat lát maga előtt, és mik ezeknek a legfontosabb részfeladatai, 93 százalékos arányban fogadta el a közgyűlés - tette hozzá Lovász László.
Az MTA tudományos osztályainak véleményeit, valamint a köztestület tagjaitól érkezett jav...
2019-12-02 17:43:42
Feleség
...,,A találékony feleség több, mint egyszerűen egy kisegítő személyzet. Ő olyan nő, aki tudatosan választotta (vagy utólag felismerte) asszonyi, édesanyai hivatását, és elhatározta, hogy szerepének minden részfeladatát egyre jobban megtanulja, minden területen képezi magát, és olyan keményen dolgozik, mintha egy vállalat igazgatói posztjára pályázna.

-Linda Dillow-...
2018-12-21 16:03:41
Rövidfilmek gyártására hirdet pályázatot az Emmi
... dokumentumfilmek, animált rövidfilmek és fiktív történeten alapuló rövidfilmek gyártásának, valamint filmgyártás-előkészítésének támogatására, teljes filmalkotás gyártására vagy egyes részfeladatok támogatására lehet - közölte az államtitkárság pénteken az MTI-vel.
Magyar filmalkotás esetén a vissza nem térítendő támogatás a filmalkotás gyártási költségvetésének száz százalék...
2017-10-20 09:21:18
Budapesten nyílik meg a modern kori cirkuszművészet jubileumi évada
... holland, német és magyar cirkuszigazgatók, cirkuszművészeti szakemberek vettek részt csütörtökön Budapesten. A szakmai tanácskozáson a szövetség aktuális kérdései, gazdasági és szakmai részfeladatok, azok teljesítése, az állatvédelem, valamint pedagógiai és oktatási ügyek elemzése volt napirenden.
A résztvevőket Pacsay-Tomassich Orsolya, az Emberi Erőforrások Minisztériumának...
2017-06-30 20:59:01
Érettségi - OH: lezajlottak a történelem írásbelik
... feladatok között új feladattípus volt a komplex forráselemző feladat, amelyben nagyobb terjedelmű vagy éppen több forrást kellett értelmezni, és ahhoz vagy azokhoz kapcsolódóan több részfeladatot megoldani. Az idei középszintű feladatsorban ez az új feladattípus az áprilisi törvényekre vonatkozik.
A négy esszékérdésből (ókori görög hitvilág, a második világháború kirobbanása...
2017-05-10 17:33:49
Fegyházbüntetésre ítélte egy cigarettacsempész-banda tagjait a Nyíregyházi Törvényszék
... önállóan is dolgozó bűnelkövető csoportot hoztak létre, hogy a Tiszán keresztül Ukrajnából Magyarországra cigarettát csempésszenek át, majd értékesítsék azt. A csoportokon belül minden részfeladatot "személyre szabtak", egyesek a csempészetért és a szállítmány biztosításáért, mások a rakodásért és részben a figyelői feladatok ellátásáért feleltek.
Egy másik csoport a csempész...
2017-04-24 19:14:20
Útonálló drón és forgó hordó is lesz idén a robotautók versenyén
... önállóan működő, a környezetet érzékelő szenzorokkal ellátott robotautókat építsenek, amelyek emberi beavatkozás nélkül képesek végighaladni egy gyorsasági és egy akadálypályán a legtöbb részfeladatot teljesítve - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
A feladatok között újdonság szerepel egy útonálló drón és egy forgó hordó, amelyeket szintén "önerőből" kel...
2017-01-31 16:44:09
Fővárosi Közgyűlés - Létrejön a Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt.
... javaslatot 19 igen, 8 nem szavazat ellenében támogatta a testület.
Az alapítandó leányvállalat részére nem adnának át a BKK-tól köz- és alapfeladatokat: a vállalatot a BKK bizonyos részfeladatok ellátása érdekében közreműködőként kívánja bevonni.
A leányvállalat alapvetően, de nem kizárólag bizonyos gazdasági, informatikai és humán, továbbá egyéb támogató feladatokat, il...
2017-01-25 12:52:00
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden a forrásmegosztás
... gazdasági társaság létrehozását javasolja a városvezetés.
Az alapítandó leányvállalat részére nem adnának át a BKK-tól köz- és alapfeladatokat, hanem a vállalatot a BKK bizonyos részfeladatok ellátása érdekében közreműködőként kívánja bevonni - olvasható a javaslatban, amely szerint a vállalat neve Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. lenne.
A leányvállalat alapt...
2017-01-19 16:43:15
1 2 3 .5 7 8 9 10 
Címkék: Nyíregyházi Törvényszék, Fővárosi Közgyűlés, Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt, Magyar Tudományos Akadémia, Lovász László, Pacsay-Tomassich Orsolya, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Ukrajnából Magyarországra, testület küldetéséről, modern kori, történelem írásbelik, robotautók versenyén, vasárnap felesküdött, ország egyik, családon belüli, járvány több, legfontosabb részfeladatai, köztestület tagjaitól, találékony feleség, kisegítő személyzet, vállalat igazgatói, államtitkárság pénteken, filmalkotás gyártási, szakmai tanácskozáson, szövetség aktuális, résztvevőket Pacsay-Tomassich, komplex forráselemző, idei középszintű, áprilisi törvényekre, négy esszékérdésből, második világháború, csoportokon belül, szállítmány biztosításáért, figyelői feladatok, másik csoport, környezetet érzékelő, legtöbb részfeladatot, szervezők MTI-hez, feladatok között, útonálló drón, forgó hordó, alapítandó leányvállalat, leányvállalat alapvetően, vállalat neve, leányvállalat alapt,
© 2013 TVN.HU Kft.