Belépés
Exit poll: Zelenszkij pártja toronymagasan nyerte az ukrán parlamenti választást
...
Az úgynevezett "nemzeti exit-poll" felmérés szerint a Nép Szolgája pártra a választáson résztvevők 43,9 százaléka szavazott. A második helyen a Moszkva-barát politikusokból álló, Viktor Medvedcsuk által irányított Ellenzéki Platform - Életért párt végzett 11,5 százalékkal.

Harmadik lett Petro Porosenko volt elnök Európai Szolidaritás nevű pártja 8,9, negyedik a Ju...
2019-07-21 21:12:35
Donald Trump szerint az általa bírált négy képviselőnőnek bocsánatot kell kérnie Amerikától
... palesztin gyökerű, Pressley pedig afroamerikai.
Az elnök össztűz alá került, és amikor a héten egy Dél-Karolinában tartott nagygyűlésen visszatért Ilhan Omar minnesotai képviselőnőre, a résztvevők azt skandálták: küldd haza őt! Trump másnap elhatárolódott ettől, de aztán megváltoztatta a véleményét, és "remek embereknek" nevezte a nagygyűlésen skandálókat.
Trump megjegy...
2019-07-21 20:02:32
Aranyérmet szereztek a magyar diákok a 30. Nemzetközi Biológia Diákolimpián
... gyakorlati feladatok között a neurobiológia, az alternatív biológiai alapú energiaforrások témaköre, illetve a bioinformatika. Az egyik fordulóban két egyenként háromórás tesztet írtak a résztvevők, egy másik napon pedig gyakorlati feladatokat oldottak meg több mint tíz órán keresztül. A feladatokat mindenki anyanyelvén kapta meg, a fordítás az egyeztetett angol szöveg alapján a v...
2019-07-21 16:42:03
Campus Fesztivál - 114 ezren buliztak a debreceni Nagyerdőben
... tisztítószereket és környezetbarát eszközöket használtak a vizesblokkok és installációk tisztítására, valamint ügyeltek arra, hogy a keletkezett hulladék többsége lebomló anyagból készüljön. A résztvevők, beleértve a fellépő zenészeket is, újrahasznosítható repohárban kapták az italokat - közölte Miklósvölgyi Péter.
Süli András programigazgató azt emelte ki, hogy a Campuson ...
2019-07-21 16:21:53
Államtitkár: fiatalokra és tudatos fogyasztókra van szükség a mezőgazdaságban
... kapott - a csomagok 18 százaléka Fejér, 12 százaléka pedig Csongrád megyébe került - és havonta élménybeszámolókat készítenek a közös kertészkedésről.
Örömtelinek nevezte, hogy a résztvevők közt alacsony a lemorzsolódás, a június végi adatok szerint 823 család minden hónapban küldött élménybeszámolót, közülük 131-en Fejér, 106-an pedig Csongrád megyéből.
Szakasics Zolt...
2019-07-19 17:41:57
Repülőcirkusszal zárják a nyaralást az Erzsébet-táborok lakói
... biztosítja számukra a táborozási program a zár...
2019-07-19 14:51:54
Száz külföldi hallgató érkezik a PTE huszadik nyári egyetemére
... Egyiptomból, Finnországból, Japánból, Lengyelországból, Nagy-Britanniából, Németországból, Litvániából, Olaszországból, Oroszországból, Romániából, Svájcból és Szlovákiából érkeznek résztvevők - olvasható az egyetem közleményében.
A tanórákat heti 40 órában, 5-10 tagú csoportokban szervezik, öt nyelvi szinten. A diákoknak gasztronómiai, fonetikai és sportklubot is szerveznek....
2019-07-19 11:41:22
NMHH: csaknem 3 milliós bírságot szabtak ki a TV2-re egy vetélkedő miatt
... intim testrészeit kikockázva, de - meztelenül teljesítse egyik feladatát" - indokolt az NMHH.
Ugyanezt a műsorrészt a másnapi Mokkában újból közreadta a TV2, a stúdióbeszélgetésben résztvevők - humorosan prezentálva - megvitatták és dicsérettel illették azt. A médiatanács megállapította, hogy a műsorrészt csak 16 éven aluliaknak nem ajánlott tartalomként lehetett volna közzét...
2019-07-19 10:11:11
Szeged- Kamionos találkozó.....
... kezdetét, az ünnepélyes megnyitót követően, 17 órakor elindul a kamionos konvoj a Dorozsmai úti kamionos emlékműtől a rakparton keresztül a fesztivál helyszínére, Sziksósfürdőre, ahol a résztvevők szállását biztosítják. A nap további részében koncertek és a Kamion Fény bemutató színesíti a programot.

Szombaton a strand területén már délelőtt elkezdődnek a különböző gyer...
2019-07-18 18:24:01
NMHH: augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért
... módosítások az értékesítés menetében és szabályaiban lényegi változást nem idéznek elő, de például hatóság növelte az árveréskor kérhető szünetek számát és hosszát annak érdekében, hogy a résztvevők alaposabban megfontolhassák majd a döntéseket - írták. A dokumentáció szövegét az NMHH néhány napon belül angol nyelven is publikálja honlapján.
Közölték: érdemi módosítás, hogy ...
2019-07-18 15:12:10
1 2 3 ...............552 553 .......828 829 .......1103 1104 1105 
Címkék: Donald Trump, Nemzetközi Biológia Diákolimpián, Campus Fesztivál, Szeged- Kamionos, Viktor Medvedcsuk, Ellenzéki Platform, Petro Porosenko, Európai Szolidaritás, Ilhan Omar, Miklósvölgyi Péter, Süli András, Szakasics Zolt, Kamion Fény, ukrán parlamenti, általa bírált, magyar diákok, debreceni Nagyerdőben, vetélkedő miatt, 5G-s frekvenciákért, választáson résztvevők, második helyen, elnök össztűz, nagygyűlésen skandálókat, alternatív biológiai, egyik fordulóban, másik napon, feladatokat mindenki, egyeztetett angol, keletkezett hulladék, fellépő zenészeket, közös kertészkedésről, résztvevők közt, június végi, táborozási program, egyetem közleményében, tanórákat heti, diákoknak gasztronómiai, másnapi Mokkában, médiatanács megállapította, műsorrészt csak, ünnepélyes megnyitót, kamionos konvoj, rakparton keresztül, fesztivál helyszínére, résztvevők szállását, strand területén, különböző gyer, értékesítés menetében, árveréskor kérhető, résztvevők alaposabban, dokumentáció szövegét, lengyelországból,
© 2013 TVN.HU Kft.