Belépés
Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország
... ennyi, a hont méltóképpen szerető művészember közös művét érezheti át az ember ebben, a történelmi városban!
Ez az amatőr kis videó, az árvíz idején készült, egyfajta hiánypótlás, mely révén mindenki számára átélhető, ez a (nem) mindennapi élmény! Kattints a 2. Linkre!


...
2021-06-05 20:30:29
Önismeret
Nincs fontosabb tudomány, mint amelynek révén az ember önmagát ismeri meg.

Ágoston...
2021-05-31 14:27:22
A kukrkumatea készítése
... működését, hogy inzulint termeljenek. De a máj egészségét is védelmezi, ami szintén lényeges momentum cukorbeteg személyek esetében.

A kurkumatea a gyulladáscsökkentő tulajdonságai révén fokozza az immunitást, csökkenti és akár meg is akadályozhatja a gyulladásos citokinek termelődését.

A kurkumatea rendszeres fogyasztása azért is javasolt, mivel számos tanul...
2021-05-29 22:06:44
Csakrák kövei
... félelmeinkkel.
Javítja a kitartóképességet, ugyanakkor segíti a belső nyugalmat és higgadtságot.
Az achát kő bevonzza és erősíti a szerelmet az életünkbe! Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása révén ellenállóbbá tesz a betegségekkel szemben. Fizikai kimerültség esetén is segítséget jelentbelső szervekre is hat, mint például a méh, gyomor és a belek.
A szemre i...
2021-05-23 17:02:27
Szívcsakra
... elviselhetetlenek, vagy akár gyengédek és odaadók.

A negyedik csakra a tiszta lelki szeretet központja, ami nem vár el cserébe semmit mindazért ami belőle jön.Érzékenységünk finomodása révén tudjuk elsajátítani azt a képességet, hogy elszakadjunk az anyagi javaktól.

A csakra érzelmi jellege mély kötelékeket és szoros egységeket hoz létre.A feltétel nélküli sz...
2021-05-23 16:51:07
Homlokcsakra
... ruház fel.

Nem könnyü olyan embereket találni akiknél a hatodik csakra fejlett és működőképes.Mindez a tudat jelentős kitágítását feltételezi, ami a meditáció és a koncentráció révén valósítható meg.

Az egyik út ami a tudat kitágításához vezet a reiki.A másik út a jóga, aminek az egyik alappillére a légzés technikáit foglalja magába.

Az Ajna csakrá...
2021-05-23 16:47:49
Gyógymasszázsok
... a vérátáramlás, az atrofizált szövetek regenerálódnak. Begipszelt végtag esetén az egészséges végtag masszírozása, csonthártya masszázsa, hamarabbi gyógyulást jelent a konszenzuális hatás révén. Beteg végtag hamarabbi regenerálódását, vérkeringését, csontképzősejtek megsokszorozódását tudjuk ily módon fokozni. Konszenzuális hatás, vagyis az egészséges oldal kezelésekor reflexes út...
2021-05-23 15:48:07
4 hasznos gyógynövény
... rendszeresen

Az emberek már évszázadok óta alkalmazzák a gyógynövényeket és a fűszernövényeket a betegségek megelőzésére és kezelésére. Több közülük olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek révén kiváló gyulladáscsökkentőkké a fájdalomcsillapítókká válnak, illetve a betegségek megelőzésére alkalmasak, legyen szó szívbetegségről, diabéteszről vagy éppen elhízásról. Cikkünkb...
2021-05-19 22:06:56
A ricinusolaj gyógyhatásairól
... langyos vízzel mossuk le a be nem szívódott olajat az arc bőréről. Az arcunkat is érheti oxidatív károsodás, de a ricinusolaj némileg csökkenti ezeket, mégpedig a gyulladáscsökkentő hatása révén.

A ricinusolajban található ricinolsav mérsékli a fájdalmat és a gyulladást, így remekül elbánik az olyan bőrbetegségekkel, mint például a pikkelysömör vagy az ekcéma. Csak kenj...
2021-05-13 21:14:17
Hogy is van ez?
... senkit!"

Amikor Gyurcsány hatalmon volt, háromszorosára drágult a gáz ára. Ha hatalmat szerezne, ismét árat emelne! Az Orbán kormány 10 éve alatt nem történt gáz áremelés, sőt a rezsicsökkentés révén az még tovább is csökkent. 2021 márciusában is Budapesten volt a legolcsóbb a lakossági földgáz 29 európai főváros közül.

Azt mondja az ellenzék pártjai,...
2021-05-03 20:30:01
1 2 3 ...............1591 1592 ........2387 2388 ........3182 3183 3184 
Címkék: Amikor Gyurcsány, kukrkumatea készítése, ricinusolaj gyógyhatásairól, hont méltóképpen, ember ebben, történelmi városban, árvíz idején, ember önmagát, gyulladásos citokinek, kurkumatea rendszeres, belső nyugalmat, immunrendszerre gyakorolt, betegségekkel szemben, negyedik csakra, tiszta lelki, anyagi javaktól, csakra érzelmi, feltétel nélküli, hatodik csakra, tudat jelentős, koncentráció révén, tudat kitágításához, egyik alappillére, légzés technikáit, atrofizált szövetek, egészséges végtag, konszenzuális hatás, egészséges oldal, betegségek megelőzésére, ricinusolaj némileg, ricinusolajban található, olyan bőrbetegségekkel, pikkelysömör vagy, rezsicsökkentés révén, lakossági földgáz, ellenzék pártjai, fűszernövényeket, csontképzősejtek, bőrbetegségekkel, gyógynövényeket, gyógyhatásairól, rezsicsökkentés, szívbetegségről, regenerálódását, immunrendszerre, gyógymasszázsok, háromszorosára, regenerálódnak, érzékenységünk, akadályozhatja, ricinusolajban, kitágításához, betegségekkel, vérkeringését,
© 2013 TVN.HU Kft.