Belépés
Impeachment - Adam Schiff: ha a szenátusban fel is mentik Trumpot, ez nem jelenti a demokraták kudarcát
...
Az ABC televízió Ez a hét című, szokásos heti politikai vitaműsorában Adam Schiff úgy fogalmazott Trump elemzők szerint várható szenátusi felmentéséről, hogy: "nem, ez nem kudarc, legalábbis a képviselőház alkotmányos kötelezettsége tekintetében nem kudarc".
A műsorvezető emlékeztette a kaliforniai politikust arra, hogy márciusban még azt nyilatkozta, habozik a "végül i...
2019-12-15 19:31:45
Elhunyt Danny Aiello amerikai színész
...
A 86 éves korában elhunyt színészt A keresztapa II., A jónevű senki, a Kojak, a Tisztesség ára, a Volt egyszer egy Amerika, a Kairó bíbor rózsája, a Holdkórosok vagy a Jákob lajtorjája című filmekben is láthatta a közönség, de színházban is játszott és számos televíziós produkcióban is szerepelt.
Aiello 35 éves korában jegyezte el magát a színészettel. Soha nem járt szí...
2019-12-13 19:04:14
Az édességgyártók 10 milliárd forint feletti forgalomra számítanak decemberben
... hipermarketekben szerzi be a lakosság - fűzte hozzá.
A 1992-ben alapított szakszövetségnek 24 vállalat a tagja, amelyek a piac 80-85 százalékát adják - közölte Sánta Sándor.
Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára előadásában elmondta: a magyar édességgyártásban több mint 200 vállalat közel 5 ezer embert foglalkoztat. A ...
2019-12-05 12:52:23
Jack Kornfield: A bölcs szív
Esti történet

Néhány évvel ezelőtt hallottam egy középiskolai tanárnőről, aki a táblára felírta mindenki nevét, majd megkérte a diákokat, hogy másolják le a listát. Az óra hátralévő részében az volt a feladat, hogy mindenki neve mellé írják oda, hogy mi az, amit a legjobban szeretnek vagy csodálnak benne. Az óra végén a tanárnő beszedte az írásokat.
Hetekkel később ...
2019-12-04 21:08:26
Martin Scorsese Az ír című filmje kapta a National Board of Review fődíját
...
Az NBR idén először odaítélt Ikon-díjainak egyikét is Martin Scorsese kapta. Az elismerést, amelyet "azoknak a filmes művészeknek a tiszteletére alapítottak, akik jelentősen hozzájárultak a mozgókép történetéhez, kultúrájához és kiválóságához", a The Hollywood Reporter tudósítása szerint Scorsese filmjének két főszereplője, Robert De Niro és Al Pacino is elnyerte.
A Netf...
2019-12-04 18:41:58
AM: a magas minőséget képviselik a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer termékei
... lakossági felmérése is alátámasztotta, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozni kell, mert a minőség, a biztonság, a származás fontos szempont a magyar emberek számára - szögezte le előadásában Zsigó Róbert.
Az államtitkár elmondta, hogy a nemrég létrehozott Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer utat kíván mutatni a vásárlóknak a védjegyek és más élelmiszerjelölések útve...
2019-12-04 18:31:32
Jövő év végéig újjáépítik a Balatonfenyvesi kisvasút csisztafürdői ágát
...
A balatonfenyvesi gazdasági vasúton a hétvégén indult újra a forgalom a tavaly óta több szakaszban zajló felújítási munkák befejeztével.
Az átadón Homolya Róbert, a MÁV elnök-vezérigazgatója elmondta, a kisvasút pályájának rekonstrukciójára a kormány a 2016-os keskeny-nyomközű vasutak fejlesztését előirányzó döntésével 433 millió forintot biztosított, amelyet a vasúttár...
2019-12-04 17:51:43
Berlinale - Helen Mirren Arany Medve-életműdíjat kap a februári filmfesztiválon
...
A díjátadó ceremóniát 2020. február 27-én tartják a Berlinale Palastban, a filmfesztivál központjában. Az életműdíj átadása alkalmából levetítik Stephen Frears A királynő című filmjét, amelynek címszerepéért Mirren Oscar-díjat kapott.
"Helen Mirren erős személyiség, akinek színészi alakításai mindig nagy hatásúak. Időről időre meglep bennünket az általa játszott összetet...
2019-12-04 17:41:08
Kortárs fotográfusok táncművészeti képeiből nyílik kiállítás Szegeden
...
Nátyi Róbert művészettörténész a TáncKépek című kiállítás anyagát bemutató szerdai sajtóbejáráson elmondta, hogy az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a fotográfia. Hagyomány, hogy a Reök-palota kiállításainak sorát az év végén fotókiállítás zárja, 2016-ban az egyik leghíresebb kortárs cseh fotóművész, Jan Saudek, tavaly a 20. század első felének szegedi fotográfusnője, Bä...
2019-12-04 15:11:31
Kiállítás nyílt a Magyar Képzőművészeti Egyetem gyűjteményének legújabb szerzeményeiből
... csoportosítva a műveket.
A tárlat gerincét a Váci Grafikai Műhely lapjai alkotják, ezt egészíti ki a Makói mappákból bemutatott válogatás, és az egyetem nemrég elhunyt mestere, König Róbert hagyatékából a gyűjteménybe bekerült alkotások válogatott kollekciója.
A kiállítás törzsét a Magyar Grafikus Művészek Szövetségének adományaként a gyűjteménybe került 250 művész több ...
2019-12-03 18:42:07
1 2 3 ............1222 1223 ......1833 1834 ......2443 2444 2445 
Címkék: Adam Schiff, Elhunyt Danny Aiello, Jack Kornfield, Martin Scorsese Az, National Board, Kiváló Minőségű Élelmiszer, Helen Mirren Arany Medve-életműdíjat, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Sánta Sándor, Zsigó Róbert, Martin Scorsese, Hollywood Reporter, Robert De Niro, Homolya Róbert, Berlinale Palastban, Stephen Frears, Mirren Oscar-díjat, Helen Mirren, Nátyi Róbert, Váci Grafikai Műhely, König Róbert, Magyar Grafikus Művészek Szövetségének, demokraták kudarcát, bölcs szív, magas minőséget, februári filmfesztiválon, képviselőház alkotmányos, műsorvezető emlékeztette, kaliforniai politikust, jónevű senki, 1992-ben alapított, piac 80-85, magyar édességgyártásban, középiskolai tanárnőről, táblára felírta, legjobban szeretnek, tanárnő beszedte, filmes művészeknek, tiszteletére alapítottak, mozgókép történetéhez, kérdéssel foglalkozni, származás fontos, magyar emberek, államtitkár elmondta, nemrég létrehozott, balatonfenyvesi gazdasági, hétvégén indult, átadón Homolya, kisvasút pályájának,
© 2013 TVN.HU Kft.